Jutroo 😕
Ja se vec sat vremena vrtim i ne mogu spavati, a glaaadnaa 🙃
Ali ne zelim se navikavati jos jesti i po noci.
Nadam se da vi spavate bebinim snom 😇
Nikita stranica top, samo jel netko narucivao s nje?ma ja sam gledala malo strane stranice i mi smo definitivno preskupi...
💙
Jutroo 😕
Ja se vec sat vremena vrtim i ne mogu spavati, a glaaadnaa 🙃
Ali ne zelim se navikavati jos jesti i po noci.
Nadam se da vi spavate bebinim snom 😇
Uh, najgore mi kad se probudim za wc i ne mogu zaspati, i lezim satima pa me i glad uhvati
💙
Jutro cureee, i mene budi mjehur pa vise je mogu zaspat. Srecom me danas probudio u pristojnu uru haha.
Zara, Magnezij svakako izbaci dok imas proljev, i preporucila bi ti definitivno da uzmes neke probiotike tako da ti se malo obnovi crijevna mikroflora. Vjerojatno je i neka virozica cim se toliko nadimas i grcis.
Pozdrav curke!
Ja sam čak ok spavala, doduše svaku noć neki glupavi snovi koji su iscrpljujući plus odlasci na wc. No generalno ok.
Želim puno sreće danas na pregledima 😊
Curke uživajte u današnjem danu ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro!
Meni se nocas pojavila uzasna zgaravica, isla sam u pola 4 ujutro jesti bademe, u grlu vatra. Koma.
Nadam se da ste sve ok. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro cure.... ja sam isto ok spavala, mada mi se stalno vrti kašalj, grlo.... valjda će proći...
Meni ta babybjorn predobro izgleda i vidjela sam bebu u tome prefora (ako želi); mi imamo od tinylove ide baš od kolijevke ravno do sjedenja pa ćemo tu koristiti, za curicu sam uzela bila i podlogu "Casmatino" za pod i super mi bila. Cura mi je dosta rano se digla na noge i prohodala sa 10,5 mjeseci... ali nije bila ljubitelj ležanja u tim ležaljkama, ogradici i sl. Kolica je tek zavoljela nakon 3, 4 mjeseca.
Tiki čula sam jednom od nekoga da je za žgaravicu dobro uzeti jedno sirovo zrno kave i dobro prožvakati i progutati. No nije mi jasno to baš jer svugdje piše da je za žgaravicu loša kava, pa ne shvaćam to baš. I plus ne znam smijemo li mi trudnice samo tako pojesti sirovu kavu obzirom da ne smijemo mnogo toga sirovog!? Inače na sreću nemam s tim problem pa ti na žalost ne mogu pomoći.. Žao mi je da te muči to... 😔
Cure evo ideje za fini i zdravi doručak: američke palačinkice sa pirovim brašnom... Uf baš sam se nabrijala na njih, sad ih idem pripremati 😁
Za žgaravicu sam ja cula da su bademi odlicni . Pa se nadam da su ti pomogli. I mene je sinoc mucila prije spavanja.
Ja sam mislila da u drugom tromjesecju imamo malo manje nagone za praznit mjehur, al meni se cini da se meni to pojacalo u zadnje vrijeme. Posebno preko dana. A ni noc ne izguram da se ne probudim bar jednom. 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji