Dora joj koma su bolnički tuševi i kupaonice. To si u pravu 100%. Kad čovjek dođe doma onda tek shvati kako je gušt istuširati se kako treba... E japanke si si uzela? Za tuš?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy tako sam i ja Casmatino podloga pa babygim; mada je meni podloga super dok su mali, ćim se počela dizat stavila sam puzzle one, jer je podloga klizava bila i micala se, one su mi isto više fiksne bile. A treba s djecom biti na podu i poticat ih, nikako ih sam posjest kao dok se sami ne posjednu, tako i za hodanje kažu da ne valja za rukice pa nahodavat… ja nisam stigla svakako…
Tako je, ja jos uvijek sijedu dobijem kad vidim kako neki nahodavaju djecu za rukice ☹️
Mi smo naseg sa 3-4. Na pod. Igrackice ispred, sa strane, brzo je skuzio da se mora mrdati, i jako brzo se okrenuo. Imam videe pokusaja i bas mi ga je slatko gledati 🙂
Nikad ga za ruke nismo drzali. Sa 7mj se dignuo na noge i hodao uz namjestaj i sa guralicom. Hodalicu nismo ni imali. Prohodao prije prvog rodjendana i tad smo ga mozda 5 dana drzali za jednu rukicu dok je trazio.
Treba ih pustiti da istrazuju i da budu samostalni.
Ja znam jedne. Evo mala godinu dana ona je do 10 mj saamo lezala na kaucu na ledima. Nit sjedila nit se mrdala ma skoro nista. Meni bilo jako zao . To nije prirodno ni normalno 🙁
Jutro cure.
Ja stvarno nikad nisam imala problema sa spavanjem, niti nesanicom niti dizanjem na wc. Spavam i po 10 sati u komadu ako treba 😂 Mi smo danas usli u 6. mjesec i ne mogu vjerovati kako mi je ovo vrijeme proletilo. Otkako uzivam u trudnoci i lupanju bebice, tjedni idu kao ludi. Kod nas je pao veliki snijeg, tako da cemo malo na planinu ici, na svjezi zrak i na rucak 🥰
Vrapcic dobar tek, predivno izgleda.
Dora sreca pa se ne moras jos i depilirati, isjekla bi se sva u toj zurbi 😂
Cure zar bebybjorn nije za malo vece bebe, od par mjeseci, koje imaju snage da se same guraju? 4moms je ipak za malene bebe, rekla bih novorodjencad.
Mi imamo ovo https://ibb.co/kXf5PPN sa mj dana smo ga stavili. Ima muziku i vibraciju. Vjeruj da oni mrdaju jako rano nogama i ljepo se znaju njihati hehhe. To je sve do cca 5-6 mj . Ovisi o velicini bebe. A i kasnije su im zaniljivije druge stvari 🙂
Žuža, Rose, mislim da je ta Dino stranica provjerena, normalna stranica s dječjom opremom, kod nas je sve preskupo. Sjećam se da sam na nekom forumu čitala da su cure pisale da su naručivale od tamo, ali ne sjećam se više gdje.
Superrr, bas cu malo detaljnije pogledati jer cijene su top…valjda dostavljaju kod nas
Da da dostavljaju, ima baš i tablica s cijenama, nije ni preskupo, besplatna poštarina je mislim preko 1000 eura, a paket do 30 kg je 30 eura. I dalje se isplati više nego kod nas
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Jutro cure, citam vas i dok procitam sve zaboravim sta hrjedoh napisat😅
Tiki i mene zgaravica nocas ubila... pokusala s bademima, mlijekom, jabukom... nista!
Ima netko jos kakav savjet za zgaravicu?
Bebac u pravu si za natezanje, nahodavanje djece i kad ih se vuče za rukice. No očito ne znaju svi da to nije dobro. 😔 Meni je sinulo kao totalnom laiku da masa nas ima problema sa leđima, skolioze i štošta od tog natezanja 😳😳😳
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebacu pravu si za natezanje, nahodavanje djece i kad ih se vuče za rukice. No očito ne znaju svi da to nije dobro. 😔 Meni je sinulo kao totalnom laiku da masa nas ima problema sa leđima, skolioze i štošta od tog natezanja 😳😳😳
Tako je, em roditelj koj je pogrbljen, em djeca koja su "navucena ".
Ali vjerujem da nitko to ne radi namjerno da napakosti svojoj djeci. Ali u danasnje vrijeme imamo toliko informacija dostupnih i da se i dalje rade te neke stvari nije mi bas jasno...
Ja danas isla vaditi krv za tsh. Kako je mali bolestan proletio mi tjedan a u pon idem u pulu pod endo. Nadam se da ce bit nalaz bar kod njih ako ne cu dobiti jezikovu juhu 🙈
Jutro cure, citam vas i dok procitam sve zaboravim sta hrjedoh napisat😅
Tikii mene zgaravica nocas ubila… pokusala s bademima, mlijekom, jabukom… nista!
Ima netko jos kakav savjet za zgaravicu?
Kazu da jedan limun iscjedimo i stavimo u 2 dcl vode i lagano piti. Ja sam imala sad par veceri ali ne toliko jako .. . Bombon od dumbira i za to pomogao hehe
Ne znam sto sam sve procitala 😂
Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi
https://ibb.co/wMG30c8
Odlicna je i moj muz se potrgao od smjeha, kaze odlicno 😁
Malo puno skrecem s teme, ali ako mozes pliiiiz napisati koje sirine su ti daske od poda? Mi cemo se selit ove godine, tak da ce biti veselo..sad se glazura susi tak da tek na proljece mozemo parket stavljat..uglavnom meni se svida kad je ovak tamnije drvo 😁
Kod nas je obicni laminat, dimenzija je cva 20x130.
I nama se svidio tamni, ali u jednoj sobici imamo skroz svijetli, i puno je zahvalnija boja od ovog tamnog.
Na ovom se svaka mrvica vidi 😕
Mi cemo drveni pod imati, i bas mi je krivo sto cujem da se na tome sve vise vidi, pogotovo zbog klinaca, ali ja to toliko zelim da tu nema kompromisa..htjela sam sivu kuhinju sa bijelom radnom povrsinom, i mislim da cu cak tu pristati na kompromis da bude bijela da ne bude sve pretamno, ali za pod nema kompromisa :D
Sortiraj odgovore
Najstariji