Zvonkica vjeruj bijeli namještaj je najbolji , ili vanilija nako, svijetlo drvo… ništa se ne vidi, ako smo malo lijeni pa ne brišemo prašinu svaki dan :-) Kuhinja je isto zahvalna bijela, naspram dr. boja.
Ja imam vaniliju, i sivu radnu plohu satiranu. Ma milina je 🙂
Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek
Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna samMimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek
Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna sam
ja kad sam prvog rodila zavrsila na patologiji jer u rodilistu nije bilo mjesta (sv.duh), katastrofa zesca sto se kupaonice tice, jedna za sve, a kad su me prebacili u rodiliste skroz druga prica, svaka soba ima svoju kupaonu i sve je puno ljepse…nadam se da je tako i udrugim bolnicama a i ako ce nekome biti za utjehu..;)
Nama sad u puli napravilii novu bolnicu, nadam se da ce rodiliste premjestiti do ljeta 🙂
Inace je ok. Svaka soba ima svoj wc ali izvan sobe. Jedino jedna ima unutra, i u toj sam bas ja bila 🙂
Bebac, rekla mi zadnji put na pregledu doktorica tamo iz bolnice da bi se trebali negdje na proljeće seliti, tako da trebale bi roditi u novoj
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladu
Dora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh
Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladuDora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh
Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladuDora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh
ooo da!!!
Bebac super je i ova njihalica, bar da posluzi da mogu nekoliko puta rucak spremiti, bila bih zadovoljna 😊 tako nesto cu i potraziti. Znam da ce negdje sa 5mj beba poceti da se dize, pa ce htjeti van iz nje, al bar u pocetku da koristi svrsi.
U ST rodilištu sam bila proslu godinu kada sam operirala endometriozu, sobe su odlične... Svaka soba ima svoj zahod i kupaonicu, sve je još novo i očuvano. Taj dio na kojem sam bila je imao trokrevetne sobe, svaki krevet ima svoj tv pa je i vrime brže prolazilo.
Što se tiče sestri i ostalog osoblja imala sam stvarno dobro iskustvo... nadam se da će tako biti i na porodu 🤞
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Pozdrav zene! Evo i ja se pridruzujem.
Trudnoca neplanirana, studentica zadnje godine faksa (23god), termin 2.9.
Prvo sam bila u soku al sad sam se primirila i pripremam se polako nista mi nije novo jer sam s mamom odgojila 2 brata bilzanca i 2 seke dok sam bila u teen godinama
Zanima me sto vi mislite o mladim mamama i da li planirate porod ili cete doci u bolnicu pa sto bude
U ST rodilištu sam bila proslu godinu kada sam operirala endometriozu, sobe su odlične… Svaka soba ima svoj zahod i kupaonicu, sve je još novo i očuvano. Taj dio na kojem sam bila je imao trokrevetne sobe, svaki krevet ima svoj tv pa je i vrime brže prolazilo.
Što se tiče sestri i ostalog osoblja imala sam stvarno dobro iskustvo… nadam se da će tako biti i na porodu 🤞
Je Splitsko rodilište je baš mrak izgleda, jedino na odjelu "babinjaca" kad rodis nema više tv hhah ali mislim da ni ne treba ;-) sad iskustva sa poroda su podijeljena. Kako kome ispadne...
More More dobronam dosla 🥰
Ja sam isto nila studentica s prvim djetetom, rodila s 25. Taman bila apsolventica. Super trudnoca, porod, muz i ja sve sami radili tu prvu godinu i to je bilo najljepse doba 😍 Sad imam 38 godina, razlika ce biti ogromna ali sve ima svoje prednosti i mane. Uzivaj u trudnoci i roditeljstvu!
Pozdrav zene! Evo i ja se pridruzujem.
Trudnoca neplanirana, studentica zadnje godine faksa (23god), termin 2.9.
Prvo sam bila u soku al sad sam se primirila i pripremam se polakonista mi nije novo jer sam s mamom odgojila 2 brata bilzanca i 2 seke dok sam bila u teen godinama
Zanima me sto vi mislite o mladim mamama i da li planirate porod ili cete doci u bolnicu pa sto bude
Dobro dosla zelim ti laganu trudnocu!
Mislim da su mlade mame zakon, kao i starije i ne dijelim ih na mlade i stare nego one vise ili manje zainteresirane na dijete :) mislim da ce ti bit super sto imas iskustvo sa bracom i sestrama i da ces uzivat u bebici kao i sve ostale mamice, sto se godina tice, vjerovatno ces lakse pratit neke trendove i imati vise energije za bebicu, prije ces sazrelit i to je to :) ali opet neces imati neko vrijeme za sebe, koje su mozda starije mame imale..svako doba nosi svoje! :)
Ja jos ne planiram porod i ne razmisljam o njemu
Sortiraj odgovore
Najstariji