LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    06. Veljača 2020. 11:52

Trancie

Zvonkica vjeruj bijeli namještaj je najbolji , ili vanilija nako, svijetlo drvo… ništa se ne vidi, ako smo malo lijeni pa ne brišemo prašinu svaki dan :-) Kuhinja je isto zahvalna bijela, naspram dr. boja.

Ja imam vaniliju, i sivu radnu plohu satiranu. Ma milina je 🙂

Nikita206
    06. Veljača 2020. 11:59

Bebac24

Zvonkica

Dora4

Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
    Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek
    Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna sam

Dora4

Mimoza ne spominji, nekidan isla noge obrijat, ne znas koja nemoguca misija prvo da se uopce sagnem, a onda da se ne zaljepim il guzicom il glavom na neki dio tus kabine dok brijem nogejer ne daj Boze nesto dotaknut van onoga sto moras-sami tus i malim prstom zatvorit pregradu hahahahah
    Ni ne znate kako vam je lijepo i koji luksuz je otusirat se ko covjek
    Ajmeee divno, uzivaj na svjezem zraku i snijegu, ljubomorna sam

ja kad sam prvog rodila zavrsila na patologiji jer u rodilistu nije bilo mjesta (sv.duh), katastrofa zesca sto se kupaonice tice, jedna za sve, a kad su me prebacili u rodiliste skroz druga prica, svaka soba ima svoju kupaonu i sve je puno ljepse…nadam se da je tako i udrugim bolnicama a i ako ce nekome biti za utjehu..;)

Nama sad u puli napravilii novu bolnicu, nadam se da ce rodiliste premjestiti do ljeta 🙂
    Inace je ok. Svaka soba ima svoj wc ali izvan sobe. Jedino jedna ima unutra, i u toj sam bas ja bila 🙂

Bebac, rekla mi zadnji put na pregledu doktorica tamo iz bolnice da bi se trebali negdje na proljeće seliti, tako da trebale bi roditi u novoj 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Veljača 2020. 12:06

Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladu  
    Dora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh

Dora4
    06. Veljača 2020. 12:11

Ancy_23

Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladuDora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh

Ancy_23

Ja sam se jedva sad suzdrzala da ne smlatim cijelu čokoladuDora, ne mogu ni zamislit to brijanje nogu tako u malom tusu a nista ne zelis dotaknuti. Imala sam srecu da nikad u zivotu nisam lezala u bolnici, pa ni ne znam kako je to. Sad se pripremam vec sam si zapisala japanke za tus OBAVEZNO heheh

ooo da!!!

mimoza
    06. Veljača 2020. 12:20

Bebac super je i ova njihalica, bar da posluzi da mogu nekoliko puta rucak spremiti, bila bih zadovoljna 😊 tako nesto cu i potraziti. Znam da ce negdje sa 5mj beba poceti da se dize, pa ce htjeti van iz nje, al bar u pocetku da koristi svrsi.

DanijelaBB
    06. Veljača 2020. 12:22

U ST rodilištu sam bila proslu godinu kada sam operirala endometriozu, sobe su odlične... Svaka soba ima svoj zahod i kupaonicu, sve je još novo i očuvano. Taj dio na kojem sam bila je imao trokrevetne sobe, svaki krevet ima svoj tv pa je i vrime brže prolazilo.
    Što se tiče sestri i ostalog osoblja imala sam stvarno dobro iskustvo... nadam se da će tako biti i na porodu 🤞

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

More_more
    06. Veljača 2020. 12:26

Pozdrav zene! Evo i ja se pridruzujem.
    Trudnoca neplanirana, studentica zadnje godine faksa (23god), termin 2.9.
    Prvo sam bila u soku al sad sam se primirila i pripremam se polako  nista mi nije novo jer sam s mamom odgojila 2 brata bilzanca i 2 seke dok sam bila u teen godinama 
    Zanima me sto vi mislite o mladim mamama i da li planirate porod ili cete doci u bolnicu pa sto bude 

Trancie
    06. Veljača 2020. 12:28

DanijelaBB

U ST rodilištu sam bila proslu godinu kada sam operirala endometriozu, sobe su odlične… Svaka soba ima svoj zahod i kupaonicu, sve je još novo i očuvano. Taj dio na kojem sam bila je imao trokrevetne sobe, svaki krevet ima svoj tv pa je i vrime brže prolazilo.
    Što se tiče sestri i ostalog osoblja imala sam stvarno dobro iskustvo… nadam se da će tako biti i na porodu 🤞

Je Splitsko rodilište je baš mrak izgleda, jedino na odjelu "babinjaca" kad rodis nema više tv hhah ali mislim da ni ne treba ;-)  sad iskustva sa poroda su podijeljena. Kako kome ispadne... 

kaktusica
    06. Veljača 2020. 12:32

More More dobronam dosla 🥰
    Ja sam isto nila studentica s prvim djetetom, rodila s 25. Taman bila apsolventica. Super trudnoca, porod, muz i ja sve sami radili tu prvu godinu i to je bilo najljepse doba 😍 Sad imam 38 godina, razlika ce biti ogromna ali sve ima svoje prednosti i mane. Uzivaj u trudnoci i roditeljstvu!

Dora4
    06. Veljača 2020. 12:36

More_more

Pozdrav zene! Evo i ja se pridruzujem.
    Trudnoca neplanirana, studentica zadnje godine faksa (23god), termin 2.9.
    Prvo sam bila u soku al sad sam se primirila i pripremam se polakonista mi nije novo jer sam s mamom odgojila 2 brata bilzanca i 2 seke dok sam bila u teen godinama
    Zanima me sto vi mislite o mladim mamama i da li planirate porod ili cete doci u bolnicu pa sto bude

Dobro dosla  zelim ti laganu trudnocu!
    Mislim da su mlade mame zakon, kao i starije i ne dijelim ih na mlade i stare nego one vise ili manje zainteresirane na dijete :) mislim da ce ti bit super sto imas iskustvo sa bracom i sestrama i da ces uzivat u bebici kao i sve ostale mamice, sto se godina tice, vjerovatno ces lakse pratit neke trendove i imati vise energije za bebicu, prije ces sazrelit i to je to :) ali opet neces imati neko vrijeme za sebe, koje su mozda starije mame imale..svako doba nosi svoje! :)
    Ja jos ne planiram porod i ne razmisljam o njemu  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.