Pa ako je samo 200 kn razlike, nije da bi nesto previse trebalo rusit prosjek 😉 ali mislim da se i to racuna, da.
Nove mlade cure dobrodosle 😁 ja vam iskreno zavidim, ne znam zasto smo mi toliko cekali s tom djecicom… Al dobro, glavno da sve ok prodje 🙂 na kraju mislim da nisu godine toliko bitne, svako vrijeme nosi svoje 😊
Kod mene upravo party u trbuhu 🥳
Htjela sam jos nekome nesto napisat, al isparilo 🤪
Idem dovrsit rucak, a onda krafne za popodne 🍲🍩 uffd, jedva cekam da sve smazem 😁 danas sam bas ekstra gladna 😁
Nije bitno ako je 200 kn, ali iznos bolovanja za 10 dana je cca meni tada bilo 1000 kn, a ostatak je bila plaća i dodđe razlika tolika, sad mi je plaća veća od tada pa bi time i razlika bila veća... ali ako taj cijeli iznos bolovanja se ne piše u obrazac zadnjih 6 plaća onda je bome razlika. Ma zvati ću moje ako bude potrebe pa ću odlučiti
Jeej super za Pulu ❤️ ajmeee zeneee napala nas vlaga po sobama doslovno u 2 veceri 😭😭😭😭 kod malog cijeli zid di je namjestaj, nama u ormaru 😭😭😭 sad sam ormare rjesila ,trbuh me boli uhhhh. Znaci nikad nam mufa u kuci nije bila, stalno je sve otvoreno, gore ni ne grijemo. Al ovabzima je napravila svoje 😭😭
Bebac i meni je ove godine vlaga napala sobu i one silne kise u 12 mj ormar zidovi su stvarno fuj bili...kupili smo neko super sredstvo sa kojim naspricas i nista ne brises sto je odlicno..ako zelis cu potraziti kako se zove :)
url=https://lilypie.com]
Cure, meni su zbog bolovanja bile manje place i po tisucu kuna i u obrascu su mi zadnjih 6 neto sa tim bolovanjima tako da mi je i prosjek automatski manji pa ce mi prvih 6 mjeseci kad rodim, dok se dobiva puni iznos place zapravo biti isplacivano manje nego moja prava puna placa..a sto ces, tako je kako je nazalost..
Dobrodosle nove curke!
Sto se tice planiranja trudnoce i godina, mi smo stalno nesto cekali... cekaj stalno zaposlenje, cekaj da sredimo kucu, cekaj da se ozenimo, cekaj ovo i ono i na kraju kad smo htjeli nismo mogli. Da se mogu vratiti definitivno bi i ranije!
A sto se tice okoline uvijek imaju nesto za pametovat. Pa kud tako rano... pa sta cekate... nikad nije dobro😂
Mi isto imamo bijelu kuhinju, ne bi je dala za nista!
Dobro nam dosle nove cure!!!
Daisy, Rio i mi smo ceksli da faks zavrsimo, pa stalan posao, pa gradili kucu, pa stalno nesto i godine prođu...ja sam i htjela koju godinu ranije, ali otegne se to i ne ide sve po planu jer se ni ne zatrudni na dugme...uglavnom ljudi ce uvijek komentirati, ali to me nije previse nikad brinulo...
💙
Ne kuzim ovo za prvih 6 mjeseci kad rodimo...znaci ja sam na komplikacijama od 6.tjedna trudnoce, sto se gleda za prosjek?
Kuhinje mi imamo bijelu, visoki sjaj bez rucki sa svijetlom drvenom plohom, super za odrzavanje.
Jeej super za Pulu ❤️ ajmeee zeneee napala nas vlaga po sobama doslovno u 2 veceri 😭😭😭😭 kod malog cijeli zid di je namjestaj, nama u ormaru 😭😭😭 sad sam ormare rjesila ,trbuh me boli uhhhh. Znaci nikad nam mufa u kuci nije bila, stalno je sve otvoreno, gore ni ne grijemo. Al ovabzima je napravila svoje 😭😭
Bebac i meni je ove godine vlaga napala sobu i one silne kise u 12 mj ormar zidovi su stvarno fuj bili…kupili smo neko super sredstvo sa kojim naspricas i nista ne brises sto je odlicno..ako zelis cu potraziti kako se zove :)
Ajme daj. Mozda via muffa? Sta zid samo pospricas? Ormare sam oprala. Nisam htjela sa varikinom jer bim umrla nocas. Ali sobu od malog moram. Ako uspiju izvuc namjestaj. Jer ima sve u jednom komadu od zida do zida 😭😭
Evo i mi se javljamo s pregleda. 13+1 tt. Bebica je odlicno, hematomu nema više traga, možemo napokon uživati. 🍼🤰Doktorica je bila korektna, obavila je detaljnu provjeru i baš sam uživala. Prekrasno je čuti lijepe vijesti. E da i slikice sam dobila u lijepoj kuvertici s jednorozima haha 🦄🦄
Evo i mi se javljamo s pregleda. 13+1 tt. Bebica je odlicno, hematomu nema više traga, možemo napokon uživati. 🍼🤰Doktorica je bila korektna, obavila je detaljnu provjeru i baš sam uživala. Prekrasno je čuti lijepe vijesti. E da i slikice sam dobila u lijepoj kuvertici s jednorozima haha 🦄🦄
Čestitam na uspješnom pregledu🎉super sto nema vise hematoma
💙
U ST rodilištu sam bila proslu godinu kada sam operirala endometriozu, sobe su odlične… Svaka soba ima svoj zahod i kupaonicu, sve je još novo i očuvano. Taj dio na kojem sam bila je imao trokrevetne sobe, svaki krevet ima svoj tv pa je i vrime brže prolazilo.
Što se tiče sestri i ostalog osoblja imala sam stvarno dobro iskustvo… nadam se da će tako biti i na porodu 🤞
Je Splitsko rodilište je baš mrak izgleda, jedino na odjelu "babinjaca" kad rodis nema više tv hhah ali mislim da ni ne treba ;-) sad iskustva sa poroda su podijeljena. Kako kome ispadne…
Haha da, sigurna san da nemamo vrimena ni želje za tv-om tih 2-3 dana iza poroda 😊
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji