LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    05. Veljača 2020. 19:25

Lola, kaktusica mislim da je viroza, evo i muz dobio, i kuma... 
    Al svakako cu ga preskocit.
    Vrapcic vidim da su nekome rekli prestat, nekome postepeno, rekla mi je postepeno pa onda idem tako (muzev ujac je ginekolog, kaze da se moze prestat odma jer ionako nije dokazano da ima kakav utjecaj...sad...)
    Rose bas neki strah kad smanjin terapiju, a jedva san cekala rijesit se heh. Psihicki san opustenija kad znam da ga stavljam 😏

💞girl💞

Vrapčić123
    05. Veljača 2020. 19:31

Zaraa budi bez brige, bit će sve ok, s razlogom su ti rekli da možeš prestati. Iako sam se i ja kao ti isto osjećala, bilo me nekako strah. I kad sam za koji dan skužila da je sve ok, onda sam ih zaboravila kao da ih nikad nisam ni koristila 😂 Samo ti tako lijepo postepeno kako su ti rekli i bit će sve ok 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    05. Veljača 2020. 19:33

Zaraa

Fluffy, Rose, Dora, Nadalica, Mimoza, onda cu jos sutra 2x1 pa cu dva,tri dana 1x1 da do ponediljka budem gotova, itako cu potrosit sve sta imam.
    Veselim se prestat, ali mi je utrogestan stvara neki osjecaj sigurnosti.
    Jos nesto cure, spomenila sam vam proljev od sinoc, bilo je sve super, sad oajecam opet da me stomak vrti, vjerojatno je neka viroza u djiru, nadiman se i iman vjetrove.
    Neznan mogu li ti grcici sta naskodit, pretpostavljam da ne, al ono, volin pitat.
    Ocu preakocit magnezij veceras? Super bi mi dosa protiv grceva, al me straj da me dodatno ne otvori…

Nece biti nista od grceva bez brige ,bebe to ni ne osjete 🙂🙂

kaktusica
    05. Veljača 2020. 19:48

Ja jos uvijek pijem Duphastone, jedan ujutro jedan navecer, najprije zbog krvarenja a onda zbog mogucih kontrakcija. U medjuvremenu promijenila ginekologa i zaboravila mu reci da ih pijem al kaze mi muz da mi nece naskoditi. 17.2.imam kontrolu pa cu se valjda sjetiti pitati... Glava ko suplji balon kad dodjem na pregled 🤪

🌼TiKi🌼
    05. Veljača 2020. 20:14

Ja sam isto na utrogestanu i dalje 3x1, mozda mi sad smanji u pon na kontroli pa ih se rijesim napokon. Pijem ih pa ako ne jedem nesto jace, osjecam se kao mali pijanac pola sata. 🤣

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zvonkica
    05. Veljača 2020. 20:43

dana130

Ne znam sto sam sve procitala 😂
    Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
    Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
    Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi
    https://ibb.co/wMG30c8

Odlicna je i moj muz se potrgao od smjeha, kaze odlicno 😁
    Malo puno skrecem s teme, ali ako mozes pliiiiz napisati koje sirine su ti daske od poda? Mi cemo se selit ove godine, tak da ce biti veselo..sad se glazura susi tak da tek na proljece mozemo parket stavljat..uglavnom meni se svida kad je ovak tamnije drvo 😁

Zvonkica
    05. Veljača 2020. 20:49

Ja sam cula dosta pohvala za taj baby bjorn, nisam ga imala jer smo u malom stanu i jednostavno nema mjesta, jos imamo neki nepotrebno ogromni kauc koji je tu bio dok je muz jos solirao, prije moje ere 😁 ..ak se uspijemo preseliti prije nego rodim voljela bih ga posuditi od prijatelja...inace to s tim pomagalima za bebace, sve na kraju ovisi o bebi...ja s prvim nis nisam mogla, zahtjevna beba do boli, a za drugog je cak i mama moja komentirala kad bi sve bebe bile takve mozes ih onda i deset imati...😁

dana130
    05. Veljača 2020. 20:54

Zvonkica

dana130

Ne znam sto sam sve procitala 😂
    Dora zao mi je sto te svako malo zeza to krvarenje, ali drafi mi je da si pos nadzorom i da se zna od cega je. Jos malo pretrpi, nakraju ce sve zavrsiti dobro, a to je najbitnije.
    Curr, nama dosla nasa prva stvar za bebu (palacinka/tortilja), bila sam stavila link. Prvo smo se cak i dvoumili tj. Ja sam se dvoumila da li uooce preuzet pakat, s obzirom na ovu paniku, nakraju je muz danas cijelo jutro paket drzao na balkonu da se prozraci, sad s ubacila u masinu na 60 😂
    Bas je mekana i relativno tanka, tako da ce cak i posluziti svrsi
    https://ibb.co/wMG30c8

Odlicna je i moj muz se potrgao od smjeha, kaze odlicno 😁
    Malo puno skrecem s teme, ali ako mozes pliiiiz napisati koje sirine su ti daske od poda? Mi cemo se selit ove godine, tak da ce biti veselo..sad se glazura susi tak da tek na proljece mozemo parket stavljat..uglavnom meni se svida kad je ovak tamnije drvo 😁

Kod nas je obicni laminat, dimenzija je cva 20x130.
    I nama se svidio tamni, ali u jednoj sobici imamo skroz svijetli, i puno je zahvalnija boja od ovog tamnog. 
    Na ovom se svaka mrvica vidi 😕

Baby girl 💜

Nikita206
    05. Veljača 2020. 21:30

Cure, ne znam da li ste upoznate s ovom stranicom https://dino.sklep.pl/

Ja danas malo pregledavala i oduševljena sam cijenama, a najviše mi se sviđa to što se bilo koja kolica mogu uzeti u kombinaciji sa nekim kvalitetnijim jajetom, npr. ja sam gledala Kinderkraft kolica sa Maxi Cosi jajetom, a cijena naravno daleko od cijene naših dućana. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Žuža
    05. Veljača 2020. 22:11

Nikita jel to provjerena stranica? Jel netko koga znas narucivao odavde? Jer ovo je zbilja giga povoljno! Jaje koje ja zelim s isofix bazom je tu 1416kn. A kod nas nema sanse da prodjem ispod 3000kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.