LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mirtasiric1
    06. Studeni 2019. 19:20

Kod mene danas bolovi u donjem dijelu leđa. Samo mi odgovara ležanje uffff. Ja se pomalo nadala da mi se neka hrana baš i neće svidjeti a ja tamanim sve od reda. Moram stvarno pripazit jer triba to sve izgurati 😋

mimoza
    06. Studeni 2019. 19:34

Yvette mi nismo od stimulacije imali odnose, znaci takodje preko 2mj. Maloprije smo se nesto zezali da smo kao brat i sestra postali 😂 mi imamo zeleno svjetlo za odnose od pocetka, ali ja nekako i pored moje zelje, ne mogu zbog utrica. Pa se sve tjesimo da ce nam sa 12 tt ukinuti vaginalete i da cemo moci opet biti bracni par 😁

mimoza
    06. Studeni 2019. 19:39

I da, sto se tice dnevnih ulozaka, kod mene su i nocni 😂 zbog utrica moram i spavati s uloscima, a uvijek sam ih mrzila 😰
    Sto se tice vage, ja sam takodje u zadnjih 10tak dana pocela dobivati na kilazi, iako ne znam zbog cega, jer manje jedem sad nego u prvim sedmicama. Mozda je voda u pitanju 🤔 ja sam takodje sad na skoro 65kg, 172cm

🌼TiKi🌼
    06. Studeni 2019. 19:40

Za novalac i hipp se registrirate na njihovim stranicama kao trudnica pa kroz mj dana dobijete te male poklončiće. Hipp šalje u nekoliko navrata kroz trudnoću. Ja još nisam išla u dm, nekako sam mislila da je rano, da mi neće dati 🙄. 
    Što se utrića tiče, ja sam na bila na 3x2 do punih osam tjedana, sada sam na 3x1 pa će mi vjerojatno smanjiti na 2x1 na idućem pregledu. Znači do nekih punih 12tj bih trebala koristiti ako sve bude u redu. Isto mi idu na živce i oni i iscjedak koji mi je obilan ionako, po tri puta dnevno mijenjam dnevni.
    I da, moje mučnine su zvanično prestale, samo mi se digne želudac na neke mirise jače. Po novome mi se jede luk stalno i grudi me rasturaju i narasle su, što znači da ću morati u shopping uskoro. Wc svako malo je i dalje uobičajena pojava, danas me baš zatezalo u trbuhu i jajnici su me žigali, valjda se sve rasteže. Stanje s aknama se popravlja, osjećam da se to 2. tromjesječje polako približava. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Orhideja13
    06. Studeni 2019. 19:45

yvette

Nije mi doktor nista rekao samo da nastavljamo s terapijom, poludit cu bude li do 20 tt. Odvratan mi je utrogestan, stalno nosim dnevne uloske. Jedva cekam zeleno svjetlo od doktora da imamo odnose, ali budem li uzimala utrice do 20 tt ne znam koliko ce mi se dati. Nismo imali odnose skoro dva mjeseca, imam osjecaj kao da imam cimera, a ne muza.

Istooo Mi je tako, cimer ne muz 😂🙈🙈.. Tek u utorak je pregled, I sve su prilike da ce Mi dati neke vaginalete za ocuvanje trudnoce, jer Mi je naglasila prije nego Sam zatrudnila da ce Mi ih uvesti 😥😥.. A Evo tek mjesec Dana kako smo saznali za trudnocu I nismo imali odnos Od tad jer se bojimo 😫😨ludim 😫😅😅😅

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

06. Studeni 2019. 19:49

Ja koristim utrogestane i imam odnose🙈 doduse skroz su se prorijedili😂
    Ovo variranje kilaze i mene muci, ali skroz sam uvjerena da je rijec o vodi jer izgubim i kilu i pol od odlaska na spavanje do nakon jutarnjeg mokrenja..  i vidim po prstima koliko se prsteni urezu u prste😳 ne mogu vjerovati da je to sve moguce u ovako ranoj trudnoci🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Polly
    06. Studeni 2019. 19:52

Mene zanima jesu li utrogestani i duphaston ista stvar i da li isto djeluju?? Kao da sam negdje pročitala da su utrići djelotvorniji 🤔

sierrav
    06. Studeni 2019. 19:54

Meni je muz otisao na platformu 4.8 vratio se 25.9,ja na fet u 24.9.apstiniram od 4.8😂😂😏
    Bas smo ko braco i seka😂
    Nadam se mogucim odnosima za jedno mjesec🤣
    Nego kako prezivljavate sad period od pregleda do pregleda😐
    Svakakve misli dolaze😢

Vaki
    06. Studeni 2019. 19:55

mrvičak

Vaki

Svratila sam da čestitam našoj Mrvičak na ostvarenoj trudnoći i da vam kažem kako ja još uvijek koristim utrogestane jer ginekolog misli da oni mogu samo pomoći i štititi od raznih upala. ❤️❤️❤️

Joj, hvala ti što misliš na mene ❣️❣️ ja sam i u ovoj trudnoći s istim pitanjima 🤦‍♀️ čak sam neki da listala vašu grupu da se podsjetim svojih ranih simptoma 😂😂 Ovaj put mora biti uspješno!!!! 🎉

Bit će! Mora... ❤️😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    06. Studeni 2019. 19:56

Nama su isto odnosi dopusteni, samo izbjegavamo tik nakon i pred stavljanje utrogestana, ali su se prorijedili. Ja sam umorna stalno, a i on zbog posla pa se vise volimo onak leć zajedno i zagrlit haha.
    S kilama sam na +2. Zato što sam prvih dva tjedna dok nisu krenule mučnine jela sve pred sobom, doslovno. Nutellu na žlicu sam jela. Sad opet po starom. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.