Može li mi itko opisati žgaravicu? Nikada je u životu nisam imala, al sada imam osjećaj kao da mi nešto gori po sredini trbuha, ono kao kad popijem neku tabletu koja mi je teška. Jel to to?
Ja imam žgaravicu.. I prije sam je znala imati, sada u T povremeno... Meni gori u grlu, baš kiselinu osjetim, neugodno dosta. Ako te navečer muči kad legneš, drži se lijevog boka 😁
Cure, ja danas nemam nikakvih simptoma osim što me bole grudi i lagano se na momente osjećam naduto...
Kako je kod vas
Curka je ❤
https://ibb.co/JtBSkhz
Evo što moja aplikacija za praćenje trudnoće kaže o sedmom tjednu gestacije
Kaze da su točkasta i lagana krvarenja normalna ukoliko se ne pretvore u nešto više…
Hmm, hmmm, ne znam kaj da mislim o tome?? 🤔
Ma mislim da se ne možemo osloniti na ono što kaže Internet ili app, može nas jedino utješiti. Jesi zvala gin?
Radi do 15h. Zakasnila sam sa zvanjem. :(.
Zvat ću je sutra. Iscjedak je opet vodenkasto-bijeli i nadam se da će takav ostati do daljnjega…
Taj moj iscjedak je bilo kao maleni trag. Zapravo je bio jako oskudan.. Čak mi je palo na pamet da to možda nije ostatak od velike nužde…
No dobro, ne ponovilo se. Jedva čekam sutra da se naručim i da odem na prvi pregled…
Eto super, drago mi je da se nije nastavilo, ma bit će naše mrvice super!! 💞💞
Meni ta žgaravica diže želudac. Jedem bademe i po noći jer me zna probuditi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
Bas sam za nista.
Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite
Znači da kod mene ovo nije žgaravica, jer mi nije u grlu. Već neka težina u želucu. Tako mi zna bit kad popijem caffetin koji je jak pa me uhvati ta čudna bol
Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
Bas sam za nista.
Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite
Ja primjerice da moram na hitnu moram ići u reći grad jer kod nas je samo ambulanta i nemaju uzv, niti išta znaju
https://ibb.co/JtBSkhz
Evo što moja aplikacija za praćenje trudnoće kaže o sedmom tjednu gestacije
Kaze da su točkasta i lagana krvarenja normalna ukoliko se ne pretvore u nešto više…
Hmm, hmmm, ne znam kaj da mislim o tome?? 🤔
Ma mislim da se ne možemo osloniti na ono što kaže Internet ili app, može nas jedino utješiti. Jesi zvala gin?
Radi do 15h. Zakasnila sam sa zvanjem. :(.
Zvat ću je sutra. Iscjedak je opet vodenkasto-bijeli i nadam se da će takav ostati do daljnjega…
Taj moj iscjedak je bilo kao maleni trag. Zapravo je bio jako oskudan.. Čak mi je palo na pamet da to možda nije ostatak od velike nužde…
No dobro, ne ponovilo se. Jedva čekam sutra da se naručim i da odem na prvi pregled…
Eto super, drago mi je da se nije nastavilo, ma bit će naše mrvice super!! 💞💞
Hoće ❤️❤️❤️
Curka je ❤
Žgaravica se osjeti u žlicici, sredina abdomena tik ispod grudi i diže se prema gore. Mene zna baš žariti kao da sam progutala najljuću feferonu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Znači da kod mene ovo nije žgaravica, jer mi nije u grlu. Već neka težina u želucu. Tako mi zna bit kad popijem caffetin koji je jak pa me uhvati ta čudna
Ja kad imam žgaravicu osjećam pečenje u gornjem djelu želuca te u grlu. Često mi se javlja i refluks kiseline.. Jučer sam ga recimo imala, ali bez žgaravice..
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji