Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
Bas sam za nista.
Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite
Ja primjerice da moram na hitnu moram ići u reći grad jer kod nas je samo ambulanta i nemaju uzv, niti išta znaju
E to sam i pretpostavljala, znaci i ja bi trebala za Pulu jer tu je obicna hitna .. tnx ☺️
Ako te boli kao zeludac i to moze bit pocetak problema sa zelucem. Da osjecaj je kao da ti nesto tesko padne a onda dode i kiselina
Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
Bas sam za nista.
Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite
Ja primjerice da moram na hitnu moram ići u reći grad jer kod nas je samo ambulanta i nemaju uzv, niti išta znaju
E to sam i pretpostavljala, znaci i ja bi trebala za Pulu jer tu je obicna hitna .. tnx ☺️
Ako te boli kao zeludac i to moze bit pocetak problema sa zelucem. Da osjecaj je kao da ti nesto tesko padne a onda dode i kiselina
Znači pomalo kreću simptomi😲 osjećam i napetost grudi napokon, i laganu bol sa strane kada stisnem, ali ništa pretjerano, ali da osjećam promjenu, jesam!
Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc...
Ja i dalje iscjedak imam, svijetlo smeđe/rozi, jako oskudan ali je tu 🙄
Vidim da pričate o žgaravici, i ja sam se upoznala sa blagodatima iste 😔 Grozan je osjećaj pečenja... Ima li nešto što vam pomaže?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc…
Joj Polly pojača li se to do sutra, odi draga na hitnu. Da sebe smiris
Meni je protiv zgaravice pomagalo jedino hladno mlijeko, direkt iz frizidera i to ne puno nego tek toliko da popijem.
Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc…
Joj Polly pojača li se to do sutra, odi draga na hitnu. Da sebe smiris
Ma joj popratit ću još danas, ako se pojača idem sutra sigurno
Cure, ja danas nemam nikakvih simptoma osim što me bole grudi i lagano se na momente osjećam naduto…
Kako je kod vas
Meni su u 8 tt prestale mucnine. Jedini simptom mi je nadutost, ne znam jeli od utrica...Vidjet cemo kada stanem s njima. Varivam i po + - 2 kg kako koji dan
Yvette sta su tebi rekli za utrice, do kad ih trebas? Meni je rekla na zadnjem pregledu do 12tt, ali sam citala da su zene znale i do 20tt da ih koriste 😱Stvarno su mi dosadili
Sortiraj odgovore
Najstariji