LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    06. Studeni 2019. 16:06

mrvičak

Bebac24

Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
    Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
    Bas sam za nista.
    Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
    Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite

Ja primjerice da moram na hitnu moram ići u reći grad jer kod nas je samo ambulanta i nemaju uzv, niti išta znaju

E to sam i pretpostavljala, znaci i ja bi trebala za Pulu jer tu je obicna hitna .. tnx ☺️ 
    Ako te boli kao zeludac i to moze bit pocetak problema sa zelucem. Da osjecaj je kao da ti nesto tesko padne a onda dode i kiselina 

06. Studeni 2019. 16:12

Bebac24

mrvičak

Bebac24

Mene zgaravica drzi sad par dana ne jako al smeta. Danas krenula sa bademima.
    Ali danas sta pojedem za sat vremena povracam 😭😭 uzzzzas, zeludac boli po cijeli dan ufff.
    Bas sam za nista.
    Jedva deckima napravila rucak, pocele kolinje a ja ni primirisati u liseru nesmijem 😭😭😭😭
    Pitanje. Stalno pisete idite na hitnu.. vi idete na obicnu gradsku hitnu ili hitnu ginekolosku? Mislim zlu netrebalo al neznam na sta mislite

Ja primjerice da moram na hitnu moram ići u reći grad jer kod nas je samo ambulanta i nemaju uzv, niti išta znaju

E to sam i pretpostavljala, znaci i ja bi trebala za Pulu jer tu je obicna hitna .. tnx ☺️
    Ako te boli kao zeludac i to moze bit pocetak problema sa zelucem. Da osjecaj je kao da ti nesto tesko padne a onda dode i kiselina

Znači pomalo kreću simptomi😲 osjećam i napetost grudi napokon, i laganu bol sa strane kada stisnem, ali ništa pretjerano, ali da osjećam promjenu, jesam! 

Polly
    06. Studeni 2019. 16:18

Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc...
    Ja i dalje iscjedak imam, svijetlo smeđe/rozi, jako oskudan ali je tu 🙄 

Vrapčić123
    06. Studeni 2019. 16:23

Vidim da pričate o žgaravici, i ja sam se upoznala sa blagodatima iste 😔 Grozan je osjećaj pečenja... Ima li nešto što vam pomaže? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

06. Studeni 2019. 16:56

Polly

Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc…

Joj Polly pojača li se to do sutra, odi draga na hitnu. Da sebe smiris

Ivcy1306
    06. Studeni 2019. 17:03

Meni je protiv zgaravice pomagalo jedino hladno mlijeko, direkt iz frizidera i to ne puno nego tek toliko da popijem. 

tea1401
    06. Studeni 2019. 17:10

Ja nemam zgaravicu, al zato imam grceve :/

Anja🌸🌸

Polly
    06. Studeni 2019. 17:18

mrvičak

Polly

Kod mene cice neprestano bole, sve jače i jače, a bome i rastu, još malo pa ću morati po novi grudnjak. Buđenje po noći, sinoć prvi put da odem na wc…

Joj Polly pojača li se to do sutra, odi draga na hitnu. Da sebe smiris

Ma joj popratit ću još danas, ako se pojača idem sutra sigurno 

yvette
    06. Studeni 2019. 17:50

Alisanazemlji

Cure, ja danas nemam nikakvih simptoma osim što me bole grudi i lagano se na momente osjećam naduto…
    Kako je kod vas

Meni su u 8 tt prestale mucnine. Jedini simptom mi je nadutost, ne znam jeli od utrica...Vidjet cemo kada stanem s njima. Varivam i po + - 2 kg kako koji dan

mimoza
    06. Studeni 2019. 18:21

Yvette sta su tebi rekli za utrice, do kad ih trebas? Meni je rekla na zadnjem pregledu do 12tt, ali sam citala da su zene znale i do 20tt da ih koriste 😱Stvarno su mi dosadili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.