LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    06. Studeni 2019. 15:24

Skužilaa 😁😁

Alisanazemlji
    06. Studeni 2019. 15:25

Polly

Skužilaa 😁😁

Super!!! 👌

Curka je ❤

Polly
    06. Studeni 2019. 15:27

Evo Mrvičak termin je, kako kaže dr. Google, 26.6.

Alisanazemlji
    06. Studeni 2019. 15:27

https://ibb.co/JtBSkhz
    Evo što moja aplikacija za praćenje trudnoće kaže o sedmom tjednu gestacije 
    Kaze da su točkasta i lagana krvarenja normalna ukoliko se ne pretvore u nešto više... 
    Hmm, hmmm, ne znam kaj da mislim o tome?? 🤔

Curka je ❤

Polly
    06. Studeni 2019. 15:30

Alisanazemlji

Kaze da su točkasta i lagana krvarenja normalna ukoliko se ne pretvore u nešto više…

Ma mislim da se ne možemo osloniti na ono što kaže Internet ili app, može nas jedino utješiti. Jesi zvala gin? 

06. Studeni 2019. 15:34

Polly

Hahaha ma nisi trebala! Nije bila zapovijed Stavim te sutra na popis ❣️

06. Studeni 2019. 15:35

Može li mi itko opisati žgaravicu? Nikada je u životu nisam imala, al sada imam osjećaj kao da mi nešto gori po sredini trbuha, ono kao kad popijem neku tabletu koja mi je teška. Jel to to? 

Alisanazemlji
    06. Studeni 2019. 15:39

mrvičak

Može li mi itko opisati žgaravicu? Nikada je u životu nisam imala, al sada imam osjećaj kao da mi nešto gori po sredini trbuha, ono kao kad popijem neku tabletu koja mi je teška. Jel to to?

Da, to ti je žgaravica. Još jedan simptom trudnoće koji može biti jako neugodan... 

Curka je ❤

Polly
    06. Studeni 2019. 15:41

mrvičak

Polly

Hahaha ma nisi trebala! Nije bila zapovijed Stavim te sutra na popis ❣️

Bez brige, nisam tako ni doživjela, al se običnih kalkulatora na netu nisam ni sjetila pa me odmah zanimalo kad si napisala 😊😊

Alisanazemlji
    06. Studeni 2019. 15:42

Polly

Alisanazemlji

Kaze da su točkasta i lagana krvarenja normalna ukoliko se ne pretvore u nešto više…

Ma mislim da se ne možemo osloniti na ono što kaže Internet ili app, može nas jedino utješiti. Jesi zvala gin?

Radi do 15h. Zakasnila sam sa zvanjem. :(.
    Zvat ću je sutra. Iscjedak je opet vodenkasto-bijeli i nadam se da će takav ostati do daljnjega... 
    Taj moj iscjedak je bilo kao maleni trag. Zapravo je bio jako oskudan.. Čak mi je palo na pamet da to možda nije ostatak od velike nužde... 
    No dobro, ne ponovilo se. Jedva čekam sutra da se naručim i da odem na prvi pregled... 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.