Zdravooo ima li koja savijet u 4 sedmici trudnoće sam i dali su mu vaginalne tablete za upalu šta vi mislite dali je dobro da imamo odnose i do kad nebi trebali imati ipak imam ranu trudnocu❤️Hvala vam
Ja imam 70 na 174, ali sam ok ni debela ni mršava. Baš me zanima kolika će kilaža biti za 2 tjedna jer nemam vagu kući. Morat ću je kupiti. Pa izluđivati sebe i s tim, 😂 u prvoj trudnoći sam otišla rodit sa plus 8/9, a u ovoj drugoj neuspješno sam bila na - 2 iako nisam povracala ali bilo je ljeto pa je i hrana laksa.
Cudna bol u zelucu mi je prestala, dojke i dalje bole samo na dodir sa strane i dolje ispod bradavica, ne bole leđa, ne povracam, nije mi mučno, nisam umorna, ma nista. Jedino mi je nekako stalno hladno ❄, a vanka nije uopce toliko hladno.
Kupila sam si dana o omegu3 1000 u dm, pa cu to prije spavanja piti.
Zdravooo ima li koja savijet u 4 sedmici trudnoće sam i dali su mu vaginalne tablete za upalu šta vi mislite dali je dobro da imamo odnose i do kad nebi trebali imati ipak imam ranu trudnocu❤️Hvala vam
Odnose mozes imati ako ti nisu zabranjeni, ali dok stavljas vaginalete mislim da ne, da se bakterije ne prosire. Ja i muzic imamo svakodnevno odnose i bas gustam.
sierrav postavila si rekord u apstinenciji 😂 hajd proci ce i ovo, pa ce opet sve doci na svoje.
Pa meni je ok ovaj period izmedju pregleda, dugo jeste mjesec dana cekati, ali proci ce. Samo neka je sve uredu i da nema nekih bolova ili krvarenja.
To mozda sad kazem, jer sam imala pregled prije 2 tj, al sigurno cu poluditi negdje za 10tak dana 😁
Nama su isto odnosi dopusteni, samo izbjegavamo tik nakon i pred stavljanje utrogestana, ali su se prorijedili. Ja sam umorna stalno, a i on zbog posla pa se vise volimo onak leć zajedno i zagrlit haha.
S kilama sam na +2. Zato što sam prvih dva tjedna dok nisu krenule mučnine jela sve pred sobom, doslovno. Nutellu na žlicu sam jela. Sad opet po starom.
Hahhaha na pocetku su ti napadi gladi strasni. Ja sam 4 dana prije menge, kada sam napravila prvi test, koji je bio negativan, dobila napad gladi, jelo mi se i slatko i slabo i period ta 4 dana mi je u ustima stalno bio pringls (nezz kako se pise🤦♀️) zeleni od luka, a inace chips bas i ne volim niti jedem. Danas mi se jela kuhana vecera, a inace je to jogurt - banana, zobene, sendvič domaca pizza i sl.
Drage moje koje i dali uzimate koje vitamine. Ja 1 tab. folne, čekam prvi pregled pa da mi gin. nešto predložoi 🥰
Mimoza, Zabrinuta, Sierrav, Tiki bas sam se nasmijala jadni muzici... Kad sam pitala doktora prije mjesec dana mozemo li imati odnose, kaze nemojte jos, a muza posaljite na put malo. Smijali smo se tome ja i doktor, a kasnije i muz.
Sierav ja sam ok jer me narucuje svako 2 tjedna. Imala sam pregled 5+2, 7+2, 9+2 i sljedeci mi je 11+2. Medutim u meduvremenu radim Nifty sa 10+3 gdje imaju obicaj pred vadenje krvi takodjer pogledati jeli sve ok. Malo mi je too much, znam da nije dobro ni previse pregleda. To ce biti 3 pregleda u 3 tjedna A dok dodem do 12 tj ukupno 5. Na stranim forumima se ljudi hvale cinjenicama da su imali samo 5 pregleda u cijeloj trudnoci. Koliko sam shvatila jako kasno idu na prvi, nije to kao kod nas.
Mrvicak kako to da si dobila 8/9 kg u prvoj, jesi pazila ili nisi sklona debljanju?
Ja sam uvijek zamisljala da cu biti fit trudnica. Vidim da nista od toga. Imam vucju glad, pogotovo za veceru se ne mogu zasititi :/ ok sam vecerala i vec mi dolazi slabo nakon sat vremena Lako cu za kile, skidat cu kad se dijete rodi, ali brine me najvise zdravlje da ne navucem gestacijski dijabetes. Najradije bi pojela navecer jedan veliki obrok od 1000 kcal, jedino bi mi to smirilo apetit.
Drage moje koje i dali uzimate koje vitamine. Ja 1 tab. folne, čekam prvi pregled pa da mi gin. nešto predložoi 🥰
Iza ručka popijem jedan elevit (tek počela), pa oko tri folacin (prepisala dr.), navečer magnezijev oksid (isto savjetovala dr) i od danas omegu3. Bože me sačuvaj koliko je toga, dobro sve i pohvatam 😂😂😲
Cure, ja danas nemam nikakvih simptoma osim što me bole grudi i lagano se na momente osjećam naduto…
Kako je kod vas
Meni su u 8 tt prestale mucnine. Jedini simptom mi je nadutost, ne znam jeli od utrica…Vidjet cemo kada stanem s njima. Varivam i po + - 2 kg kako koji dan
Ja se nisam vagala preko dvije godine. Znači, nemam pojma koliko sam teška. Izbjegavam vagu koliko god mogu...
Mene je poslijepodne ulovio užasan umor i jaka slabost i malo mi se vrtilo kao i lagana mučnina zbog koje nemam apetita. Vrtoglavice, inače, imam od početka trudnoće pa sam se nekako navikla na to stanje.
Danas sam prolazila pored kontejnera i skoro sam se ispovraćala osjetivši miris istog. To mi se nikad nije desilo 😖😂... Dragi mi je umirao od smijeha kad sam se počela nakašljavati od nezgode, a i ja zajedno sa njim 😁
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji