LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    06. Studeni 2019. 18:26

Nije mi doktor nista rekao samo da nastavljamo s terapijom, poludit cu bude li do 20 tt. Odvratan mi je utrogestan, stalno nosim dnevne uloske. Jedva cekam zeleno svjetlo od doktora da imamo odnose, ali budem li uzimala utrice do 20 tt ne znam koliko ce mi se dati. Nismo imali odnose skoro dva mjeseca, imam osjecaj kao da imam cimera, a ne muza. 

yvette
    06. Studeni 2019. 18:29

Mimoza jeli tebi tako varira vaga? Racunam mozda sam kilo stvarno dobila, a to drugo plese 
    Ne jedem uopce puno. Zadnjih par dana malo vise, ali pretjerano je i kilo za par dana. To mi se nikad nije dogadalo, osim mozda u pms-u

• Bebac24
    06. Studeni 2019. 18:34

yvette

Mimoza jeli tebi tako varira vaga? Racunam mozda sam kilo stvarno dobila, a to drugo plese
    Ne jedem uopce puno. Zadnjih par dana malo vise, ali pretjerano je i kilo za par dana. To mi se nikad nije dogadalo, osim mozda u pms-u

Ja sam bas bila kom neki dan sa znam u dan dva ujutro varirati gore dole kilo dva. Popodne i navecer se ni ne vazem. Samo ujutro kad se probudim 😂

Vaki
    06. Studeni 2019. 18:37

Svratila sam da čestitam našoj Mrvičak na ostvarenoj trudnoći i da vam kažem kako ja još uvijek koristim utrogestane jer ginekolog misli da oni mogu samo pomoći i štititi od raznih upala. ❤️❤️❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sierrav

mimoza

Jutro, ja sam super spavala, nisam se dizala ni na wc.
    Od sinoc sam pocela zvanicno da se mazem uljima, da malo pripremim kozu na rastezanje, da bude elasticnija. Da li ste vi pocele? Cime planirate da se mazete?

Napravim piling i kupila biobaza kremu protiv strija i imam cisto bademovo

yvette

Ja sam se prepala da sam dobila secer, kad je vaga skocila prvo sa 63.5 na 64, a onda na 66 bila dva dana. Danas sam na 65 kila. 

Luna999
    06. Studeni 2019. 18:38

Mene isto pocele cice prekjucer tek boljet...nije strasno kak je znalo biti u pms-u, al mi se cini da su se povecale malo... Ak je to moguce vec u 5.tjednu😄
    Mene trbuh dolje jace zaboli/zareze kad mijenjam polozaj, tipa kad ustajem, jel i vas tak?

Dečkić💙

Amy2019
    06. Studeni 2019. 18:51

E cure, neka je spominjala da bude gladna al ne moze jesti, tako je meni danima, nasla sam nesto sto mi odgovara, tvrdi sir, onaj za meze :D jako dobro mi sjeo na zeludac, ne osjecam se Lose kao inace kad jedem nesto, takodjer kiseli jogurt tecnii odgovara mi bas. Imam kiselinu jaku, sad sam to nakupovala da imam :D de mi recite kako vi dobijete to nesto od hippa i novalaca? Ja sam se uclanila u DM i dobit Cu knjizicu onu sa popustima i poklone neke. Al kako ostalo da dobijem od hipp i novalac? 

yvette
    06. Studeni 2019. 19:04

Pazi sa sirevima, provjeri dobro koje smijes zbog listerije. Ja ih izbjegavam

06. Studeni 2019. 19:16

Vaki

Svratila sam da čestitam našoj Mrvičak na ostvarenoj trudnoći i da vam kažem kako ja još uvijek koristim utrogestane jer ginekolog misli da oni mogu samo pomoći i štititi od raznih upala. ❤️❤️❤️

Joj, hvala ti što misliš na mene ❣️❣️ ja sam i u ovoj trudnoći s istim pitanjima 🤦‍♀️ čak sam neki da listala vašu grupu da se podsjetim svojih ranih simptoma 😂😂 Ovaj put mora biti uspješno!!!! 🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.