LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2020. 07:38

yvette

Lellibellibas su super kolica 🥰 kazes za blizance, gdje ti dolazi drugo sjedalo, iza? Ili se spajaju do?
    Lunazao mi je zbog grubog pregleda kako fizicki tako i emocionalno…Uzasno…
    Kaktusicato ides 600 km dalje radi loseg iskustva prvi put ili vec imas neku dobru bolnicu pa zato ides? Ja sam gotovo sigurna da cu u Zagreb…
    Curke koje ste radale vec u Zg, jeli istina da ako zatrazis epiduralnu a nisi previse otvoren da je i dobijes? Jer u St cesto anesteziolog bude zauzet ili "zauzet" ( ne znam o cemu se radi) pa od epiduralne nista. I koliko boli rucni pregled pri prijemu u bolnicu?
    Ancyja sam bila jako pozitivna u vezi poroda dok me nisu pregrubo pregledali. Udarila mi je vrucina u lice od boli i sad mislim ako nisam to uspjela odraditi, kako cu porod. Bas sam izgubila samopouzdanje. Nikad se nisam u zivotu bojala niceg kao sto se sad bojim njihovog guranja cijele ruke kad dodem na porod. Beba mi se nije "dogodila", cekali smo je godinama i nakon sto su me izranjavali sa spekulumom sam tako uznemirena i istraumatizirana da sam skoz promijenila plocu od pozitive do neopisivog straha.😥
    Inace sam osoba kojoj je punkcija 10 jajnih stanica bez anestezije uz koktekcic bila piece of cake.

A mogu mislit...da, lose iskustvo i izgubis povjerenje u doktore i bolnicu. Pogotovo kad si se toliko namucila za bebaca. Ako se ne osjecas tamo sigurno i ugodno dodi u Zagreb. Za epiduralnu znam da daju kad trazis. Bar moje prijateljice s tim nisu imale problem, osim jedne koja je dosla vec toliko otvorena da je bila spremna za radaonu i za sat i pol rodila (blago njoj ). Bude to sve ok. Kak ja kazem umrijet necemo a bol ce proci. 

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2020. 07:40

Evo mene na poslu pa citam zaostatke od sinoc. Navecer u 9 pola 10 sam vec u pidami i na pola spavam 
    Mi jos nismo kolica dovoljno proucavali. Ne znam ni sama kakva bi. Nadam se da ce biti jos koji sajam za bebe pa da cu imati prilike tamo malo bolje to prouciti. Kad bude taj sajam u west gateu? zna netko?

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 07:42

Jutro curke! Kako ste spavale? Ja ponovno gluposti sanjala, no na sreću nije vezano za trudnoću i bebu, nego ovak neke gluposti. 
    Dana, Sierrav i Leonie slažem se sa vama, takve glupe komentare u potpunosti treba ignorirati, odrasli smo ljudi i kupujemo ono što nas je volja. Zaista se ljudi petljaju u ono što nebi trebali. Tako da curke ignore u potpunosti i kupite ono što vas veseli i bok! Joj kak ljudi znaju biti neprimjereni, to je strašno. 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    29. Siječanj 2020. 07:48

A ljudi su nazalost takvi i uvijek nesto bzvz komentiraju...ja se uopce ne obazirem na to. Svatko kupuje u okviru svojih mogucnosti. Svaka roba ima svog kupca!!! Ja osobno ako mogu, volim kupiti kvalitetnije, ali nikad ne pretjerujem...

💙

kaktusica
    29. Siječanj 2020. 07:57

Ta Stokke nisam ni gledala, gdje ih ima u Rijeci za pogledati? Ma ne zamarajte se s tim tko sto kupuje, svatko kupuje u skladu s mogucnostima (ili ne) ali viriti u tudji novcanik (i zivot) opcenito je "odlika" onih koji nemaju svoj zovot i misle da su najpametniji. Volim cuti konstruktivan savjet i prijedlog i to je to, zar ne 😉
    Sretno svima koji danas idu na pregled!

Leonie90
    29. Siječanj 2020. 08:09

Slazem se s vama cure. Bas cu pogledati bebenova malo. 
    Ja sam kasno zaspala, i u 6.20 ustala na wc, ali sam uspjela opet nekako zaspati. 
    Tako sam bila gladna u 6 kada sam se probudila, sad idem nesto doruckovati, i razmisliti kako se hraniti dalje 😂 
    Cure, na +7 sam. U soku sam totalno. Navodno se ne vidi jer sam visoka, ali bas mi je to dosta, tek sam na polovici. Jos kad citam vas da ste neke tek izasle iz minusa..

dana130
    29. Siječanj 2020. 08:11

kaktusica

Ta Stokke nisam ni gledala, gdje ih ima u Rijeci za pogledati? Ma ne zamarajte se s tim tko sto kupuje, svatko kupuje u skladu s mogucnostima (ili ne) ali viriti u tudji novcanik (i zivot) opcenito je "odlika" onih koji nemaju svoj zovot i misle da su najpametniji. Volim cuti konstruktivan savjet i prijedlog i to je to, zar ne 😉
    Sretno svima koji danas idu na pregled!

Ima u magic baby u toweru na 4. Katu 😀

Baby girl 💜

Vrapčić123
    29. Siječanj 2020. 08:12

Leonie čestitam na odrađenoj polovici trudnoće ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    29. Siječanj 2020. 08:19

Jutro 🙂🙂 ooo hvala Bogu da je jos neko na vise od +5 😂😂😂 i ja sam na +7 😂😂😂
    Ja nocas malo spavala, muz se dizao u 4 jer su on i prijatelji isli na sajam u veronu, pa vise nisam mogla zaspati do 6.15 onda spavala do 7. 

Nadalica
    29. Siječanj 2020. 08:35

Jutro, mene su Danas tako kraj ici uhvatili da cu da poludim.. Sta je najbolje da uzmem.. Doktoru cu tek kasnije 🤔

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.