Evo naša kolica, baš smo zadovoljni 🤗
https://happystorks.com/hr/happystorks/183-4239-djecja-kolica-6u1-junama-mirror-classic.html#/2112-junama_mirror-7
Polly ja koristim pojas BeSafe vec duzi period, narucili ga na amazonu 20€. Iskreno, otkako njega imam, ja u drugo auto ne sjedam, nekako se osjecam nesigurno i imam strah.
Mi danas kolica narucili. Dugo ih pratim i prvi put su na popustu, Maxi Cosi Kombi Adorra.
Vise nista nisam zapamtila sto ste pisale 😰
Svi curama cestitam na dobrim pregledima 🥰
Lelibeli odlicna su, bas mi se svidja taj donji dio, tj.kombinacija cijelih kolica.
Ja mislim da cu mimu, svaki put kad sam u djiru ih odem malo pogledati, i bas su mi lijepa, a sestricna ih ima i ona kaze da je prezadovoljna.
Inace visoki smo oboje i bitno mi je da rucka moze biti visoka.
U zadnje vrijeme cujem svakakve komentare u okolini- tipa roditelji lijece svoje komplekse kupnjom kolica, to kupuju sebi da sebe pokazu, itd. Radi takvih stvari ja nikome tko nije u bliskom krugu mojih ljudi ne govorim koja kolica zelim, kada kupim znat ce, ili kada ih vide.
Ne znam cemu to, svatko kupuje ono sto zeli, i ono sto moze. Ja nikad ne pomislim za druge da mi je nesto ruzno, ili bih ponizila u svojoj glavi jer je jeftino, pa ne znam ni zasto se to radi kada je u pitanju suprotno. Sva kolica koja vi linkate ja pogledam, pomislim da su neka po super cijeni stvarno, i sretna sam da u danasnje vrijeme imamo izbora naci nesto za sebe po prakticki svim kriterijima.
Sorry na duzem postu, ali evo jucer sam cula taj komentar, pa sam imala potrebu napisati to.
Maah to je uopce glupo komentirat.Zalosno da ce tako ljudi reagirati.
Ja znam da zelim ta i ta kolica i amen.I oko mene par ljudi samo zna jer kao sta cu davati tolike novce,to je preseravanje,nece ti htjet mali u kolica etc...jebe mi se meni se pijazaju i ja hocu da nam bude lijepo,ja shvacam da mozda za te novce mozes kupit i kolica i sobicu ali eto...po rijeci vidim dosta njih fura te mima prešik su,mislim da ti bebenova ima neke akcije za njih.
Rose bila na vaginalnom i abdomenalnom uzv. Tada mi je rekao doktor za posteljicu, tada sam bila 15+4.
Lelibeli prekrasna kolica 🥰
Curke laku noć svima želim!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure, pomoc. Jel ikoga bolilo uho u trudnoci? Ubija me…ne znam sta da radim
I ja mucim isti problem vec dvije sedmice.. Oba uha.. Nema sta Nisam probala, kod kojeg Doktora nisam Isla.. Katastrofa, Ali citala Sam na onoj kutijici od estrofema da to moze biti jedna od nuspojava.. Sutra Sam opet kod Doktora, pa vidjet cemo.. Tebe boli ili samo susti?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Lellibelli bas su super kolica 🥰 kazes za blizance, gdje ti dolazi drugo sjedalo, iza? Ili se spajaju do?
Luna zao mi je zbog grubog pregleda kako fizicki tako i emocionalno...Uzasno...
Kaktusica to ides 600 km dalje radi loseg iskustva prvi put ili vec imas neku dobru bolnicu pa zato ides? Ja sam gotovo sigurna da cu u Zagreb...
Curke koje ste radale vec u Zg, jeli istina da ako zatrazis epiduralnu a nisi previse otvoren da je i dobijes? Jer u St cesto anesteziolog bude zauzet ili "zauzet" ( ne znam o cemu se radi) pa od epiduralne nista. I koliko boli rucni pregled pri prijemu u bolnicu?
Ancy ja sam bila jako pozitivna u vezi poroda dok me nisu pregrubo pregledali. Udarila mi je vrucina u lice od boli i sad mislim ako nisam to uspjela odraditi, kako cu porod. Bas sam izgubila samopouzdanje. Nikad se nisam u zivotu bojala niceg kao sto se sad bojim njihovog guranja cijele ruke kad dodem na porod. Beba mi se nije "dogodila", cekali smo je godinama i nakon sto su me izranjavali sa spekulumom sam tako uznemirena i istraumatizirana da sam skoz promijenila plocu od pozitive do neopisivog straha.😥
Inace sam osoba kojoj je punkcija 10 jajnih stanica bez anestezije uz koktekcic bila piece of cake.
Sierrav joolz geo imaju rucku podesivu po velicini za visinu roditelja do 2 m. Uppababy vista su tkd za visoke roditelje. Moj muz je visok pa smo kupili joolz. Meni je zao sto nismo neka laksa.
Kaktusicato ides 600 km dalje radi loseg iskustva prvi put ili vec imas neku dobru bolnicu pa zato ides? Ja sam gotovo sigurna da cu u Zagreb…
Curke koje ste radale vec u Zg, jeli istina da ako zatrazis epiduralnu a nisi previse otvoren da je i dobijes? Jer u St cesto anesteziolog bude zauzet ili "zauzet" ( ne znam o cemu se radi) pa od epiduralne nista
Yvette idem u Rijeku roditi jer sam od tamo rodom i imace budemo po cijelo ljeto dok je mali na skolskim praznicima a i lakse ce mi biti jer su mi tamo roditelji, sestra pa da malo pomognu u pocetku.
Sto se tice epiduralne ona ti uglavnom ovisi o broju anesteziologa, ako su zauzeti onda ti nema tko dati. Ovo ti je info iz prve ruke jer mi je muz anesteziolog. Ja necu uzeti epiduralnu, nisam ni prvi put, morao bi to biti savrsen ginekolog da zna kad i u kojem trenutku treba zvati anesteziologa.
Ja mislim da cu mimu, svaki put kad sam u djiru ih odem malo pogledati, i bas su mi lijepa, a sestricna ih ima i ona kaze da je prezadovoljna.
Inace visoki smo oboje i bitno mi je da rucka moze biti visoka.
U zadnje vrijeme cujem svakakve komentare u okolini- tipa roditelji lijece svoje komplekse kupnjom kolica, to kupuju sebi da sebe pokazu, itd. Radi takvih stvari ja nikome tko nije u bliskom krugu mojih ljudi ne govorim koja kolica zelim, kada kupim znat ce, ili kada ih vide.
Ne znam cemu to, svatko kupuje ono sto zeli, i ono sto moze. Ja nikad ne pomislim za druge da mi je nesto ruzno, ili bih ponizila u svojoj glavi jer je jeftino, pa ne znam ni zasto se to radi kada je u pitanju suprotno. Sva kolica koja vi linkate ja pogledam, pomislim da su neka po super cijeni stvarno, i sretna sam da u danasnje vrijeme imamo izbora naci nesto za sebe po prakticki svim kriterijima.
Sorry na duzem postu, ali evo jucer sam cula taj komentar, pa sam imala potrebu napisati to.
Maah to je uopce glupo komentirat.Zalosno da ce tako ljudi reagirati.
Ja znam da zelim ta i ta kolica i amen.I oko mene par ljudi samo zna jer kao sta cu davati tolike novce,to je preseravanje,nece ti htjet mali u kolica etc…jebe mi se meni se pijazaju i ja hocu da nam bude lijepo,ja shvacam da mozda za te novce mozes kupit i kolica i sobicu ali eto…po rijeci vidim dosta njih fura te mima prešik su,mislim da ti bebenova ima neke akcije za njih.
Slazem se i s tobom i leonie.
I ja sam se naslusala svaceg, i da mogu za te novce auto kupiti itd.mislim, moja, tj. Nasa stvar. Meni je suludo komentirati i viriti tudi novcanik i to tko ce, kad i kolilo voziti. Svatko bira za sebe i svoje dijete.
Koliko sam skuzila iz ri si, ako na ljeto vidim u setnji stokke odmah cu se tebe sjetiti, pa se mozda i vidimo😂
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji