Dojenje... dojila sam 2 godine i 3 mjeseca. A bila mi je jedna uvučena bradavica, u bolnici smo probali sa šeširićem na nju, ali na kraju mi to bas nije nešto pomoglo pa je beba sama izvukla s vremenom. Nisam imala prevelike probleme, početak boli, imala sam kraste koje je mala na kraju pojela 🙈
A mastitis nikad nisam imala, kad sam skužila da bi moglo doći do toga, stavljala sam kupus. Dan, noć, kad god sam doma sise u kupusu i nakon par dana super. Usput malo izdojim po potrebi i to je to.
Najgori su mi zapravo bili skokovi u razvoju, kad je cijeli dan i cijelu noć na sisi... onda su me bradavice bolile bas jako. Ali dobro, lakše je kad znaš da je to to i da će proći za par dana i opet sve doći u normalu.
A kad smo prestale s dojenjem, isto sise u kupus u pol ljeta 😂 i nikakve upale ni problemi. Tu sam se par puta izdojila pod tušem samo da pritisak prođe i to je to.
Hvala Anchy. A moguće da je i od toga, iako sam ja staaalnoo u pokretu. I onda je bio period kad sam stalno trčala nešto, tako da ne znam jel od toga ili to jednostavno dođe i prođe bez obzira na sve. Javi bas šta ti je rekla
Za hranu uhhh. Ulovila me takva manija za slatko da je to uzasno. Samo to jedem 😭😭😭
Trancie hvala bolje sam ali ne mrdam sa kauca danas 🙂.
Islo je i nama poslije ali taj sam pocetak uhhh.. e bome ja ga nikako nisam mogla odviknuti jaaao. Makar je sve jeo od 6 mj kako smo uvodili. Sa 7 mj je imao 10kg🙈🙈 probali maknuti s godinom i nesto. Ali nema sanse. Onda sa skoro 2 i opet nista. Tek sa 2,5 godina smo uspili bez problema 🥰
Od muzevog bratica zena je doslovno 3t prije poroda ostala bez bebe 😭😭😭 ali razmisljati o tome samo skodimo sebi.
Evo ja sam u pripremama za vjencanje i krstenje a jos se nije ni rodilo. Samo se molim da sve bude ok. Nista ne mogu promjeniti ni utjecati bas…
Mi smo ozenjeni samo kod maticara, i stalno smo govorili kad se drugo rodi da cemo se i vjencati jer kad smo prvog krstili, tata mi je umro bio mjesec i pol prije pa nisam htjela.
Tako da sad vec moramo poceti pa pripremama rezervacijama za 10 mj…
Ej, kaj mozes krstiti dijete ako niste vjencani u crkvi, nego samo kod maticara? Decko i ja bas nismo za crkvu, al bi htjeli dijete krstiti cisto da se u skolo ne izdvaja od drugih... (U takvom mjestu zivim, hahah)
Dečkić💙
Luna999 Ne znam kaj bi ti pametno rekla. Znam za slucaj frendice tu iz zga 2 svecenika su ih odbila 3 je krstio dijete iako ona i njen muz nisu bili vjencani crkveno. Mislim da ovisi od svecenika do svecenika...
Takoder ne planiram vjencanje crkveno nego samo maticar, ne znam ni sama kako ce to biti ako se odlucimo krstiti bebu.
Vjerujem da cemo naci nekog svecenika koji nece s tim imati problem.
Ma bas sam aktivna danas imam viska vremena inace samo prolistam nabrzinu koliko stignem..Ena, cim procitam tako nesto odmah me hvata panika tuga…tako da izbjegavam citati tako nesto jer onda me danima to muci..trebamo biti pozitivni 😁
Ljudi ja jos uvijek nisam nikome osim naravno dragom i prijateljici rekla za trudnocu…rekli smo sad od iduceg pregleda (nadajmo se da je hematom otisao, to nas nekako sprjecava) pocinjemo se hvaliti , kada ste vi objavile?
Mi smo rekli starcima i sestrama nakon dva mjeseca, a ostalima nakon tri... 🙂
Moji nisu vjencani u crkvi, a brat i ja imamo sve sakramente. Jedan svecenik jr bratu radio probleme, a drugi ga krstio.
Mislim da bi svako dijete trebalo biti krsteno, naravno ukoliko to roditelji zele i zatraze.
Mi jos nismo vjencani, mislili smo mozda oboje odjednom
💙
Ma bas sam aktivna danas imam viska vremena inace samo prolistam nabrzinu koliko stignem..Ena, cim procitam tako nesto odmah me hvata panika tuga…tako da izbjegavam citati tako nesto jer onda me danima to muci..trebamo biti pozitivni 😁
Ljudi ja jos uvijek nisam nikome osim naravno dragom i prijateljici rekla za trudnocu…rekli smo sad od iduceg pregleda (nadajmo se da je hematom otisao, to nas nekako sprjecava) pocinjemo se hvaliti , kada ste vi objavile?
Mi smo rekli starcima i sestrama nakon dva mjeseca, a ostalima nakon tri… 🙂
Mi smo samo za sada roditeljima koji su dalje prenijeli i našoj braći, a budući da sam zbog hematoma bila odmah stavljena na komplikacije na poslu su odmah znali nadređeni, pa dalje sada polako već svi razumiju što se dešava jer mene nema skoro mjesec dana već na poslu, a nisam bolesna nikad. Nedavno naravno vjenčanoj kumi se isto povjerila, to je ipak sestra koju sama biraš. Čekamo još mrvicu do idućeg pregleda kada ćemo napokon izaći iz one crne zone u kojoj prva tri mjeseca strepiš da li ćeš izdržati... Nakon toga kako ćemo koga vidjeti vrlo vjerojatno ćemo i dati do znanja polako, nervira me kada bliska osoba iz šire obitelji namjerno napuhava i gladi svoj trbuh još od 2. mjeseca trudnoće pred svima i drži prodike o spontanim pobačajima o kojima pojma nema jer nije hvala Bogu iskusila ni u jednoj trudnoći kolika je to bol, ja nisam baš takva. Više volimo privatnost dokle ide. Trbuh mi polako raste, moja uska odijeća će odmah dati do znanja svima što je na stvari...Neka...Vi i Vaš suprug (naravno i ako već imate dijete) ste najbitniji, selo nek se s vremenom prilagodi i zapriča koliko misli...
Mojima sam rekla rano jer otac i ja radimo u istoj firmi, pa zbog posla i svega. A njegovim roditeljima tek nakon 2 mj. Znala sam da svekrva nece moci sutjeti iako smo im striktno rekli da nikome ne govore.
Ostalima smo kad sam bila pri kraju 4 mj trudnoce. Iako je sa trudnocom sve u najboljem redu nisam htjela odmah na sva zvona.
Mi smo rekli starcima i sestrama nakon dva mjeseca, a ostalima nakon tri… 🙂
Mi smo samo za sada roditeljima koji su dalje prenijeli i našoj braći, a budući da sam zbog hematoma bila odmah stavljena na komplikacije na poslu su odmah znali nadređeni, pa dalje sada polako već svi razumiju što se dešava jer mene nema skoro mjesec dana već na poslu, a nisam bolesna nikad. Nedavno naravno vjenčanoj kumi se isto povjerila, to je ipak sestra koju sama biraš. Čekamo još mrvicu do idućeg pregleda kada ćemo napokon izaći iz one crne zone u kojoj prva tri mjeseca strepiš da li ćeš izdržati… Nakon toga kako ćemo koga vidjeti vrlo vjerojatno ćemo i dati do znanja polako, nervira me kada bliska osoba iz šire obitelji namjerno napuhava i gladi svoj trbuh još od 2. mjeseca trudnoće pred svima i drži prodike o spontanim pobačajima o kojima pojma nema jer nije hvala Bogu iskusila ni u jednoj trudnoći kolika je to bol, ja nisam baš takva. Više volimo privatnost dokle ide. Trbuh mi polako raste, moja uska odijeća će odmah dati do znanja svima što je na stvari…Neka…Vi i Vaš suprug (naravno i ako već imate dijete) ste najbitniji, selo nek se s vremenom prilagodi i zapriča koliko misli…
Slazem se s tobom draga 😊😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji