Curke, cini mi se da je mozda netko i pisao o tome, ali ne mogu naci...
Ugl. pocele me danas bolit noge na poslu. Bedra i potkoljenice. Onako neka tupa bezvezna bol. Sjedim na poslu 8h prosecem tu i tamo. Citam na netu da se ta bol moze u trudnoci pojaviti.
Dal nekoga od vas tako noge bole ?
Curke, imam malo cudnjikavo pitanje. Ako se koja mozda nasla u toj situaciji ili zna nekog. Trudnica s mlijecnim zubom. S obzirom da nasi bebaci dosta vuku kalcij dok smo trudne, jel se desilo kojoj ili zna neku mamu koja je bila u toj situaciji a da je s zubom bilo sve ok? Mama mi je ostala bez svog (mlijecnog) zuba kad je bila trudna samnom, povukla sam joj dosta kalcija. Ja imam dva pa me malo prpa da ne ostanem bez njih 🙄
Inace su zdravi, nikakvih problema s njima osim sto su eto mlijecni.
Rio kako to mislis s mljecnim zubom? Koji zub ti je mljecni? Djeca imaju 20 mljecnih zubi a odrasli 32 (ako ima izrastu umnjaci).
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ancy mene su u ponedjeljak bedre jako bolile, al meni su se kukovi i koljena upalili pa se to sve spojilo. Jel te jvataju grcevi il bas neka bol?
Nisu grcevi samo dosadna tupa bol.
Nadam se da je to samo nesto prolazno.
Ancy mene noge, bole, tupava i glupava bol, potkoljenice uglavnom. Baš sam čitala da u 18.tjednu i na dalje znaju noge boliti, tak da je to normalno. Ja na večer popijem magnezij. I vidiš zadnje dvije noći nisam i počele me boliti, sad dal je od toga što nisam magnezij pila ili inače, nemam pojma 😑
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bok cure. Jao koji horor noćas. Sigurno sam se dizala svakih sat vremena na WC, ne bi odspavala nikako. Nisam htjela Normabel popit jer sam se svakako rano dizala zbog zubara. Cijeli život se bojim samo 2 stvari, zubara i poroda. :-) ali odradit ćemo to 💪
Od puno cura cujem muke po dojenju, možemo li sada što preventivno napraviti kako bi nam eventualno bilo lakše kad se krene dojiti? Što se tiče prehrane, trudim se zdravo, ali vuče me junk food kao nikad u životu. Još se opirem. Ali onda userem s čokoladom, čipsom i sl. Oprostite na izrazu. 😘
Ja sam dojila godinu dana i stvarno nisam imala problema iako nemam neke velike bradavice, al imam zato sike 🤭 imala stalno višak mlijeka. Znam da sam misec prije poroda kad bi se tuširala prošla samo bradavice s hladnom vodom da malo otvrdnu i tako ću i ovaj put, dojenje je spas 🤗
Jutrooo curke i beboline🥰 (meni je jutro jer po noci nikak ne spavam)
Vidim da se pisalo o dijeti 1800kcal. Evo, ja je provodim i uzasno je😪 drzim se rigorozno svih pravila, cak i nesto manje pojedem, a kile ne padaju🤯 trenutno ni ne rastu, ali ono.. Da normalna osoba pojede kao ja valjda bi bila kao stapic. Unatoc tome seceri su mi na nekoj visoj granici🙄🙄 malo me to frustrira jer dajem sve od sebe da bebolino bude ok…
Moj najnoviji problem su hemoroidi. Situacija je grozna, sve mi je ispalo van (sorry na detaljima) idem danas na pregled pa cu usput pitati doktora sto mogupo pitanju toga🙈
Kazu isto da je za hemeroide dobra obicna svinjska mast, ali da nije soljena.
Meni se apetit smanjio, ali isto jedem raznoliko i zdravije nego prije, medjutim nisam dobila nego 1 kg u 23 tj.Ma bas sam zabrinuta.Ima li netko iskustva?
Prijateljica je baš pred porod. Dosta je mršava i do 24tt je dobila kilu. A evo do sad jos 14. I sve super. Tako da bez brige ☺
Hvala ti💝
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
MojeSve probaj sa kantarionovim uljem, meni kad ispadnu natopim vaticu u ulje u tako držim dok ne prođe. Prije tjedan dana sam se šokirala jer mi se preko noći bas veliki povukao. Mijenjam svakih par sati ili kad god obavljam nuždu, nebitno koju. Probaj, meni stvarno pomaze. Imam ih od prošle trudnoće, s vremena na vrijeme evo ih... i svaki puta me ulje spasi.
Anchy i ja imam taj problem par dana već, skužila sam da je najgore kad mirujem. Prošlu noć me probudila bol, spavala 3h samo. Uzaaas!! Tako mi je bilo u prošloj trudnoći u tim tjednima isto (22 sam sad) i onda sam išla u svatove, dobro se isplesala i prošlo! 😂 A sutra idemo do Hrvatske, bit će mi milina voziti se u autu tak dugo.
vrapcic123 Thx na odgovoru. Probati cu i ja sa magnezijem. A taman mi je u pon. i pregled pa cu napomenuti i ginekologici!
Fran pa da evo ja sam sad u 20 tt. Cini mi se da je to i od previse sjedenja manje kretanja, hormoni sve po malo..ali valjda ce se popraviti.
Sretan ti put sutra, budes izdrzala
Fran pa da evo ja sam sad u 20 tt. Cini mi se da je to i od previse sjedenja manje kretanja, hormoni sve po malo..ali valjda ce se popraviti.
Sretan ti put sutra, budes izdrzala
Frau*
Sortiraj odgovore
Najstariji