LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelibeli
    24. Siječanj 2020. 11:50

Što se tiče strija u prvoj trudnoći sam se mazala od prvog dana kad sam saznala da sam trudna, od bademovog ulja, vichy kremama, popucala cila doslovno preko noći, ona mi je bila preživahna i stvarno gurala na sve strane, kad sam došla kod ginekologa pitam kako spriječiti pucanje a kaže on da treba pit puno vode jer strija prvo puca dublje u koži i ako nije tijelo hidrirano da nastaju strije, vanjskim utjecajem tj mazanjem jako malo se može spriječiti. Sad se ne moram ni mazat kad sam ih puna 🤷‍♀️😅

Rose1
    24. Siječanj 2020. 11:54

Detralex za hemeoide. Javio mi brat
    Ne znsm smije li se u trudnoci

💙

kaktusica
    24. Siječanj 2020. 11:55

Pozdrav cure...
    Ka se trudim jesti zdravo, sreca pa mu je zadnjih mjesec i pol mama tu pa svaki dan imam skuhan rucak, juhu, komad mesa ili ribe, povrce...popodne pojedem jabuku ili si napravim smoothie. A u medjuvremenu jedem dosta kruha, mortadele, smokija, kolace...a sta cu kad ne mogu odoljeti 🙈
    Danas sam ponovila urinokulturu, u subotu cekam nalaze pa da vidim krecem li s antibiotikom. Do tad se naljevam vodom i sokom od brusnice. Koji sok vi pijete? Ja sam nasla sam od Vindije, mozda ima kakav s manje secera?
    Vrapcic mene isto dotuku tudje sudbine i onda danima razmisljam o tome, pa se bojim da se meni ne dogodi. A stalno se dogadjaju trudnoce koje ne zavrse dobro ali treba stvarno uzivati u danu i trenutku i ne razmisljati negativno. Jel tako ❤
    Trbuh meni se nazire, ne mogu ga vise uvuci. Imam jake trbusne misice jer sam se bavila sportom cijeli zivot pa mi taj trbuh izgleda bas nekako cudno,  i u prvoj trudnoci je bio nekako izoblicen, gore usko od misica a onda kao da imam pola kosarkaske lopte dolje.
    Opet me glava uzasno boli , idem malo zaspati...

sierrav
    24. Siječanj 2020. 11:55

Vrapcic123

Curke kad legnem na leđa i uvučem trbuh točno vidim gdje mi je bebe položena! Jel vama isto tak? Ko grbica mala 😳😍

Ma nije od sala se ne nazire nista,uvukla sam ali samo drhti kao hladetina😅

ena0206
    24. Siječanj 2020. 11:59

Vrapcic posteljica se zavezala u cvor i beba ostala bez kisika.. 

sierrav
    24. Siječanj 2020. 12:01

Lelibeli

Što se tiče strija u prvoj trudnoći sam se mazala od prvog dana kad sam saznala da sam trudna, od bademovog ulja, vichy kremama, popucala cila doslovno preko noći, ona mi je bila preživahna i stvarno gurala na sve strane, kad sam došla kod ginekologa pitam kako spriječiti pucanje a kaže on da treba pit puno vode jer strija prvo puca dublje u koži i ako nije tijelo hidrirano da nastaju strije, vanjskim utjecajem tj mazanjem jako malo se može spriječiti. Sad se ne moram ni mazat kad sam ih puna 🤷‍♀️😅

Naravno sve je u 2 i 3 sloju koze,kolagenu i elastinu i hidriranosti epidermisa.
    Nekako se mislim ako se mazem bolje ce izgledati i ako puknem.
    Ionako ce mi to biti najdrazi 'oziljak'.
    Ja ih imam po butinama od puberteta ali nakon silnih godina vide se vrlo malo

Vrapčić123
    24. Siječanj 2020. 12:04

Kaktusica tako je, treba samo pozitivno ❤️❤️❤️ Inače bi čovjek poludio 🙄
    Sierrav, haha, dobra si, baš si me nasmijala 😁 uskoro će skroz iskočiti trbuh, vidjet ćeš 😊
    Jučer je bilo simpa, bila sa frendicom, a ona ima još tri tjedna do poroda, malog po trbuhu pošakljamo, a on reagira, mrdne se... 😂 Baš lijepo i simpatično reagira na podražaje 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sierrav
    24. Siječanj 2020. 12:05

ena0206

Vrapcic posteljica se zavezala u cvor i beba ostala bez kisika..

😢ne zelim ni zamisliti koja je to tuga...pokopati dijete koje nisi ni upoznao,ja znam ista 3 slucajai,doduse ne znam tocnu dijagnozu sto je bilo jer su to 'poznanici' ali isuse moj dobri 
    Mislim da cu stalno gledati dopler i brojati pokrete😑

Lelibeli
    24. Siječanj 2020. 12:05

Ne znam jeste čule za kolagen shot, čitam da je super za kosu, nokte i kožu, samo ne znam jel smimo u trudnoći to pit 🤔

Vrapčić123
    24. Siječanj 2020. 12:07

Ena baš tužno... Ima svakakvih tragedija. Žao mi je cure baš iskreno... Nadam se da se uspjela oporaviti malo od tih šokova. Joj treba nekako pozitivno razmišljati, inače ćemo jadne poludjeti... 😳😔😑 Uf baš ovakve priče šokiraju. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.