LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Siječanj 2020. 11:24

MissyR

Mrvicak, Rose i ja sam stalno na slatkisima, cokoladama i tjestenini, znaci ima nas 🤣 nista zdravo me ne privlaci haha moram se tjerati pojesti malo zdravije nesto….
    Cure kojima ovo nije prva trudnoca kad vam se poceo vidjeti trbuscic ? Kazu da u drugoj trudnoci sve dode ranije (pocinje se ranije nazirati trbuscic i ranije se osjete pokreti) meni se u prvoj trudnoci trbuh vidio tek negdje oko 20-22 tjedna… ja se evo vec tjednima gledam u ogledalo i nista izgledam kao da sam se "najela" i ne osjecam nikakve mjehurice samo cekam 😂😂
    Eto danas punih 13 tjedana znam se vidi dole na trakici ali morala sam napisati veseli me to 💕

Ja vec u 17tj pq trbuh ko da sam se najela, bas sam jucer stavila slikicu, ali je prva trudnoca

💙

Rose1
    24. Siječanj 2020. 11:25

sierrav

Ely

Cure znam da smo već pisale o tome nekada na početku, ali moram preporučiti Weleda ulje protiv strija. U sastavu ima bademovo ulje i koža je tako savršena poslije njega. Kada sam potrošila prvu bočicu, imala sam neku biobaza kremu koju sam dobila na poklon, isto protiv strija i brzo bi me koža počela svrbjeti, znači da ne djeluje. S ovim Weleda uljem cijeli dan imam osjećaj kao da sam tek namazala.

Meni je biobaza bas super.Ne volim ulja.
    Prije bih rekla da ti je ili prelagana tekstura ili ti smeta nesto od biljaka unutra.Sve ovisi u kakvom je stanju koza.Tebi ocito fali lipida pa ti ulje pase.

I meni biobaza ok, i alverde hvale

💙

Vrapčić123
    24. Siječanj 2020. 11:29

Missy meni je u 13.tjednu bio tak mali trbuh, ništa se nije vidjelo. Tek mi se sada vidi malo, evo u 18.tjednu.
    Bebac zato moj doktor non stop ponavlja: samo da iznesemo trudnoću do kraja. I razumijem ga, vidiš kak se uvijek nešto tako grozno može desiti... Ne dao Bog nikome od nas takvu groznu situaciju... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    24. Siječanj 2020. 11:31

Bebac24 i ja tako mislim , samo se više zbediram ako kontam da će se nešto loše dogodit. Ali da te potrese što pročitaš naravno da je;
    Ajme onda je u tebe to baš uzbudljivo i vjenčanje i krštenje.... divno <3

24. Siječanj 2020. 11:34

MissyR

Mrvicak, Rose i ja sam stalno na slatkisima, cokoladama i tjestenini, znaci ima nas 🤣 nista zdravo me ne privlaci haha moram se tjerati pojesti malo zdravije nesto….
    Cure kojima ovo nije prva trudnoca kad vam se poceo vidjeti trbuscic ? Kazu da u drugoj trudnoci sve dode ranije (pocinje se ranije nazirati trbuscic i ranije se osjete pokreti) meni se u prvoj trudnoci trbuh vidio tek negdje oko 20-22 tjedna… ja se evo vec tjednima gledam u ogledalo i nista izgledam kao da sam se "najela" i ne osjecam nikakve mjehurice samo cekam 😂😂
    Eto danas punih 13 tjedana znam se vidi dole na trakici ali morala sam napisati veseli me to 💕

Ja sam prvi puta trudna i iako sam uvijek mršavica, definitivno mi se malo trbuh izbacio van toliko da nategne malo jače traperice, dakle za cca 3 tjedna nema šanse da stane u te iste traperice. Tek sam 11ti tjedan prošla, ali gledala sam na instagramu malo cure koje su slikale trbuh na kraju svakog mjeseca i stvarno na kraju 3. mjeseca većina ima malo ko da su se prenajele, a nemože se uvuć. One cure koje su u treninzima bile i ostale, njima se tek kasnije skuži i još im se dugo dugo keramika na trbuhu nazire. Jedno je izgleda sigurno, kad nastupi 5. mjesec trudničke tajice i hlače su obavezne, to nijedna ne izbjegne

Ely
    24. Siječanj 2020. 11:36

sierrav

Ely

Cure znam da smo već pisale o tome nekada na početku, ali moram preporučiti Weleda ulje protiv strija. U sastavu ima bademovo ulje i koža je tako savršena poslije njega. Kada sam potrošila prvu bočicu, imala sam neku biobaza kremu koju sam dobila na poklon, isto protiv strija i brzo bi me koža počela svrbjeti, znači da ne djeluje. S ovim Weleda uljem cijeli dan imam osjećaj kao da sam tek namazala.

Prije bih rekla da ti je ili prelagana tekstura ili ti smeta nesto od biljaka unutra.Sve ovisi u kakvom je stanju koza.Tebi ocito fali lipida pa ti ulje pase.

Moguće da je i to, ali ne da me svrbi kao da mi nešto ne paše, nego kao da se koža rasteže i krene da me svrbi. Zato što me dosta dugo nakon nanošenja, tipa 4-5 sati nakon kren svrbjeti. Sa uljem nemam taj problem jer mi je stalno nahranjena i mekana. AL moguće da mi krene jednostavno ne pašu. 

sierrav
    24. Siječanj 2020. 11:38

Rose1

sierrav

Ely

I meni biobaza ok, i alverde hvale

Ja sam proucavala recimo mustelu,bioil i jos par ulja,kad pogledam sastav mi je precudno koliko nakrcaju kemije unutra.A kao lrirodno ulje proslo kroz 6 procesa,dodano sto stvari i onda sam se odlucila za cista hladno presana ulja koja kapnem u grl za tusiranje jer mi je malo cudan osjecaj trackat se nakon tusiranja,probala i nije islo.
    Biobaza mi se cini ok...Namazem se tu i tamo sa avene xeracalm imam od ljeta

Ely
    24. Siječanj 2020. 11:39

I da, vadila sam nalaze i MPV mi je visok. Malo sam guglala i to je prosječan obujam trombocita. Je li ijedna ima iskustvo s ovakvim nalazom? Pregled mi je tek za 2 tjedna, glupo mi da se doktorici javljam zbog ovoga. A možda i nije? Pojma nemam.

sierrav
    24. Siječanj 2020. 11:40

Ely

sierrav

Ely

Moguće da je i to, ali ne da me svrbi kao da mi nešto ne paše, nego kao da se koža rasteže i krene da me svrbi. Zato što me dosta dugo nakon nanošenja, tipa 4-5 sati nakon kren svrbjeti. Sa uljem nemam taj problem jer mi je stalno nahranjena i mekana. AL moguće da mi krene jednostavno ne pašu.

Znas sta krema puno brze penetrira u kozu za razliku od ulja pa je moguce i od toga

Vrapčić123
    24. Siječanj 2020. 11:46

Curke kad legnem na leđa i uvučem trbuh točno vidim gdje mi je bebe položena! Jel vama isto tak? Ko grbica mala 😳😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.