Vrapčić, moguće da su bolovi od ležanja na lijevoj strani jer sam baš forsirala neko vrijeme to ležanje. Sad spavam opet kako mi dođe.
Cure, moram priznat da sam malo zabrinuta oko ovog novog Eutyroxa oko kojeg se digla strka zbrka. Je li neka od vas imala prilike razgovarat s endokrinologom o tome i jeste saznale išta, ima li mjesta panici?
Nema mjesta panici.
Ako mislis da ti je od njega lose slobodno pitaj dr.opce prakse da napise letrox(stari eutirox).
Kaze mi sister da u ljekarni non stop kukaju.Da merck nije nista rekao 90 posto njih nebi nikad nikakve nuspojave imalo.
Pacijenti su opcenito nezadovoljni zdravstvom i lijecenjem i sada svaki klinac prepisuju tom novom eutiroxu umjesto da se pozabave stvarnim problemima i dijagnozama.
Kad vidim na fejsu sta pisu slabo mi dode.Kolika hajka oko toga a nazalost premalo ljudi pravovaljano reagiralo i reklo ok necu to piti,idem dr.po zamjenu i nakon toga u ljekarnu i prijavit nuspojave...
Svi kukaju na drustvenim mrezama a ne poduzimaju nista.Ocito im nije od eutitoxa😂
Krstenje/vjencanje ja sam odrasla u obitelji ateista, od muza mama je vjernica, on je tako-tako. Vjencali smo se samo kod maticara ali nisam imala nista protiv toga da mi dijete bude krsteno. Kad smo dosli kod svecenika bio je jako neugodan i bezobrazan, obracao mi se s visoka i tad sam mu rekla da ni ne zelim da on takav drzak i ljut krsti nase dijete. Nasao se tu jedan mladi svecenik, tako topao i srdacan, pun razumijevanja i neke topline. Razgovarali smo s njim i odlucili se i vjencati i krstiti sina istovremeno i moram priznati da je sve bilo nekako lijepo, dostojanstveno i intimno, propovijed je bila tako osobna i dirljiva, ma predivno nesto. Sin je imao tad 6 godina i sve mu se svidjelo. Uglavnom, svekrva je preuzela taj dio oko crkve i mise, ja postujem obicaje i zivim moralno i mislim da je to smisao svega.
Vrapčić, moguće da su bolovi od ležanja na lijevoj strani jer sam baš forsirala neko vrijeme to ležanje. Sad spavam opet kako mi dođe.
Cure, moram priznat da sam malo zabrinuta oko ovog novog Eutyroxa oko kojeg se digla strka zbrka. Je li neka od vas imala prilike razgovarat s endokrinologom o tome i jeste saznale išta, ima li mjesta panici?
Nema mjesta panici.
Ako mislis da ti je od njega lose slobodno pitaj dr.opce prakse da napise letrox(stari eutirox).
Kaze mi sister da u ljekarni non stop kukaju.Da merck nije nista rekao 90 posto njih nebi nikad nikakve nuspojave imalo.
Pacijenti su opcenito nezadovoljni zdravstvom i lijecenjem i sada svaki klinac prepisuju tom novom eutiroxu umjesto da se pozabave stvarnim problemima i dijagnozama.
Kad vidim na fejsu sta pisu slabo mi dode.Kolika hajka oko toga a nazalost premalo ljudi pravovaljano reagiralo i reklo ok necu to piti,idem dr.po zamjenu i nakon toga u ljekarnu i prijavit nuspojave…
Svi kukaju na drustvenim mrezama a ne poduzimaju nista.Ocito im nije od eutitoxa😂
Da, jasno mi je sve i ne bih dizala paniku da nisam trudna i da se ne osjećam odgovorno za još nekog osim sebe, nažalost u stanju sam takvom da ne mogu znat jesu li mi se mučnine vratile, nakon skoro mjesec dana što su nestale, od trudnoće ili je uistinu do promjene sastava. A sad da se baš pravim luda i ignoriram sve i ne uzimam u obzir da možda stvarno je do novih tableta, to neću. Mogu eventualno piti još neko vrijeme i vidit hoće li mi se još neki simptom pojavit osim mučnina pa onda krenut po nove...nitko mi ne garantira da mi od Letroxa neće bit gore. A da su me zabrinuli svi ti natpisi, jesu. Da nisam trudna, samo bi ih bacila u smeće i ne bi se uopće mislila jer sam svih ovih godina držala Tsh u normali Kelp algama iako imam latentnu hipotireozu.
Hvala svima na savjetima! ❤️
Rekao je ginekolog samo hemoprotect ili hemopropin da je to na biljnoj bazi.
Stooo se tice velikog pregleda apsolutno sve je savršeno i sad mama u tata mogu u miru birati ime🥰❤️
Mala zamjerka sto vec drugi put za redom nisam dobila sliku sa uzv i sami pregled trajao 5 minuta pa mislim privatno otic, a usput obaviti i 4D.
Dobro vece curke!
Cestitam svima na dobrim pregledima!
Od jutra sam po pretragama, pregledima i cudima pa sorry na uletavanju ovako..
Bila sam danas kod endokrinologice, kod nje sam vec godinama i posto sam i sama presla na novi eutyrox ovaj tjedan pitala sam je sto se to dogadja, dakle doslovno je rekla da ne moze vjerovat kako je moguce da se toliko dezinformira i uznemiruje pacijente putem novina i gluposti, da je lijek jos bolji i poboljsan sastav i da je vani vec dugo u koristenju i nema apsolutno nikakve opasnosti, da je pola tih nuspojava cisto psihosomatski i da se opustim i nastavim najnormalnije trositi terapiju! Bas me umirila i okej, ako se i javi kakva nuspojavica, to se organizam prilagodjava i nije nista stetno ni za bebe ni za trudnice, a ni ostale pacijente!
Dobro vece curke!
Bila sam danas kod endokrinologice, kod nje sam vec godinama i posto sam i sama presla na novi eutyrox ovaj tjedan pitala sam je sto se to dogadja, dakle doslovno je rekla da ne moze vjerovat kako je moguce da se toliko dezinformira i uznemiruje pacijente putem novina i gluposti, da je lijek jos bolji i poboljsan sastav i da je vani vec dugo u koristenju i nema apsolutno nikakve opasnosti, da je pola tih nuspojava cisto psihosomatski i da se opustim i nastavim najnormalnije trositi terapiju! Bas me umirila i okej, ako se i javi kakva nuspojavica, to se organizam prilagodjava i nije nista stetno ni za bebe ni za trudnice, a ni ostale pacijente!
Hvala Dora, sad je i meni lakše kad čujem tako da je netko iz prve ruke dobio takve informacije od endokrinologa, ja nažalost sa svojom komuniciram pismima i slanjem nalaza poštom i čekajući promjene terapije kao prije 60 god hahah, ali što se može, ne mogu drukčije doći do nje trenutno. Valjda smo Vrapčić i ja samo "sretnice" kojima su se mučnine opet vratile :D Nadam se da su ti ostali pregledi prošli u redu .
Mrvičak, ako budeš vodila evidenciju opet, moj sljedeći pregled je 18.2. :)
Dobro vece curke!
Hvala Dora, sad je i meni lakše kad čujem tako da je netko iz prve ruke dobio takve informacije od endokrinologa, ja nažalost sa svojom komuniciram pismima i slanjem nalaza poštom i čekajući promjene terapije kao prije 60 god hahah, ali što se može, ne mogu drukčije doći do nje trenutno. Valjda smo Vrapčić i ja samo "sretnice" kojima su se mučnine opet vratile :D Nadam se da su ti ostali pregledi prošli u redu.
Drage mame, svratila sam s proljetnih jer vidim da komentirate Euthyrox. Meni je endokrinolog rekao da su u novim tabletama doslovno iz sastava maknuli samo laktozu jer ju mnogi ne podnose i da normalno nastavim uzimati te tablete kao i do sada. Ne znam za nuspojave jer ja od početka trudnoće imam mučnine koje nisu nikad prestale... Sretno vam svima. Ljubim! 💕
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja sam se sad tako najela pizze i cole da ozgledam kao pred porod 🙈
Dobro vece curke!
Hvala Dora, sad je i meni lakše kad čujem tako da je netko iz prve ruke dobio takve informacije od endokrinologa, ja nažalost sa svojom komuniciram pismima i slanjem nalaza poštom i čekajući promjene terapije kao prije 60 god hahah, ali što se može, ne mogu drukčije doći do nje trenutno. Valjda smo Vrapčić i ja samo "sretnice" kojima su se mučnine opet vratile :D Nadam se da su ti ostali pregledi prošli u redu.
Drage mame, svratila sam s proljetnih jer vidim da komentirate Euthyrox. Meni je endokrinolog rekao da su u novim tabletama doslovno iz sastava maknuli samo laktozu jer ju mnogi ne podnose i da normalno nastavim uzimati te tablete kao i do sada. Ne znam za nuspojave jer ja od početka trudnoće imam mučnine koje nisu nikad prestale… Sretno vam svima. Ljubim! 💕
Hvala Vaki na odgovoru :)
Kaktusica, ja sam jučer smazala za ručak pun tanjur krem juhe od brokule i špinata i smazala 6 komada pizze, umirala sam od žeđi do jutros, nisam ustala sa kauča čitavo popodne jučer hahaha. Nisam ni danas bolja, veliki komad baby rebaraca u marinadi, pečeni krumpir i colesclaw salata...do pucanja. Toliko da ne mogu večerat. Nek' sam prokleta :D :D
Bezzo1991 sisas me definitivno 😄 Ma znas sta, bas uzivam u tom junk foodu 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji