Jutroo 😃
Jel se tu pisalo da su neke trudnice pred porod imale grceve/stezanja u licu? 😯
Nekako mi je to u glavi ostalo, vjv sam vec luda haha... Od jucer me steze nesto iznad usnice... 😶
Da, da, ajde nove mame, pratimo vas i mi s jesenskih 🤗 podijelite iskustva i savjete 😬
Bok DijMar evo da ti ja javim svoje iskustvo,sutra ulazim u 37.tjedan,otvorila se prst,malac je poprilicno nisko toliko da u zadnje vrijeme dok setam (a to je jako malo u danu jer mi je ginekolog savjetova da se primirim par dana da udjemo u temin pa mogu rodit kad ocu) rukom drzim stomak odispod jer posli osjecam pritisak u zdjelici i bol u ledjima.I tako sam ja danas napokon odlucila stavit pojas iako ga imam vec od sredine trudnoce al sam si u glavi stalno mislila da to njega stisce unutra ako ja nosim pojas a i citala sam da se nepreporuca nosit ga duze od 2,3h u danu,ja sam ga nosila nekih sat vremena i setala sam stalno i evo nebole me ledja i nisam morala rukom drzat stomak iako sam pojas zakacila onako na lagano.Vidi, probaj kako se ti osjecas kad ga nosis pa uvjek ga lako skines ako ti i u sred setnje zasmeta. ☺️☺️
Di si ga kupila? Jel to onakav sa gacicama ili samo pojas?
Jutroo 😃
Nekako mi je to u glavi ostalo, vjv sam vec luda haha… Od jucer me steze nesto iznad usnice… 😶
A ma kud bi ti preko reda?! 😜 Dva tjedna iza mene si na redu, polako!
Jutroo 😃
Nekako mi je to u glavi ostalo, vjv sam vec luda haha… Od jucer me steze nesto iznad usnice… 😶
A ma kud bi ti preko reda?! 😜 Dva tjedna iza mene si na redu, polako!
Eee ja ne znam kako vi što brojite par dana još, ali ja sam na takvim iglama, samo osluškujem i sve mi je sumnjivo 😂
Hejjjh cureee dobro jutro i od mene! 🤗🤗 citam sta ste svasta natipkale dok nisam bila tu 😅 e pa mene su nocas takva probadanja i bolovi budili dolje u zdjelici da mi je doslo da placem, a imam jos do 24.7. 🤷♀️
Za ta zatezanja u licu sam citala bas neki dan da je karakteristicno za posljednje tjedne!
Jutro ekipa 😊 nemam za sada jos nikakve naznake vrlo je visoko stomak jos i tesko mi je i jest jer mi zeludac pritisce pa mi zna bit muka i zgaravica obavezna a sad ko zna mozda samo dečko iznenadi 25.7 termin mantram 20.7 😁
Hej vi zenice koje ste rodile, jel možete napisati što vam je bilo baš neophodno u rodilištu. Da znamo pripremiti bitno, a izvaditi nebitno. 🙈🙈
Kzeli ma stigne se on od danas na sutra predomisliti . Ja sam si isto zapikirala nekako 1.8. ili 4.8. jer mi se svida datum
a tko zna, kak mi je cura sitna stigne ona doc i kasnije. Pogotovo ako je usporena na tatu
.
Kv2912 taman smo o tome u ponedjeljak pisale. Prolistaj par stranica unatrag pa ces pronac popis i komentare od cura koje su rodile sto je visak
Curke, evo mi danas točno 35 tjedana 😊💙 jučer ispeglala sve tetrice i one manje za pranje/brisanje, još robicu opeglati, a nje ima hrpa, znam da neće uspjeti sve iznositi, al nek se nađe 😁😎 stvari za bolnicu pripremljene, doduše na stolu al i to je nešto. Idući tjedan krečimo sobicu, neće biti tako vruće pa da i to riješimo. Sve mi se čini da bi mališa mogao ranije, ne znam zašto, samo čudan osjećaj, pa onda mi je još gore jer si mislim da ništa nisam pripremila i da ništa neću stići, sama sebi radim presing bezveze. Idući tjedan kod ginica na bris za streptokok pa ću vidjeti da li će me držati kod sebe do kraja ili će me poslati u TA. Inače planiram u Petrovu 😊
Jutro ekipa 😊 nemam za sada jos nikakve naznake vrlo je visoko stomak jos i tesko mi je i jest jer mi zeludac pritisce pa mi zna bit muka i zgaravica obavezna a sad ko zna mozda samo dečko iznenadi 25.7 termin mantram 20.7 😁
Me i je termin za tjedan dana a isto nikakvih naznaka nemam 🙈 niti se trbuh spustio, niti se otvaram, niti omekšavam, ma ništa. A dečko je big boy i stvarno sam se nadala da će makar malo ranije ali izgleda ništa od toga. Ako prenesem više od tjedan dana on bude 5 kg! 🤪😩🙆
Sortiraj odgovore
Najstariji