Imaju i u Osijeku pelene ali u principu dobijete paket violeta pelena e sad ne znate koliko cete bit pa je zvijek pozeljno pripremit se i na to...
Mi smo cure vani😍😍😍😍
U utorak je kontrola za žuticu ali cura sisa ko velika i onda nije potrebno dizati paniku. Nije bila pod fotolampom samo na promatranju
Mi smo cure vani😍😍😍😍
U utorak je kontrola za žuticu ali cura sisa ko velika i onda nije potrebno dizati paniku. Nije bila pod fotolampom samo na promatranju
Uživajte 🥰
Znam da je bila već tema, ali me zanima što oblačiš bebi... Dugo, ali tanko?
Mi smo cure vani😍😍😍😍
Uživajte 🥰
Znam da je bila već tema, ali me zanima što oblačiš bebi… Dugo, ali tanko?
Dugo i tanko.
U bolnici su ih imate li još u dekice i svejedno bi im nogice bile hladne.
Sestra me par puta upozoravala da bude pokrivena
Mi smo cure vani😍😍😍😍
Joj odlicnooooo 😍😍😍😁😁😁😁
Mi smo cure vani😍😍😍😍
Super!! Odmah bude lakše .... Samo neka ona fino papa 😍
Ako nekom treba mozda na akciji je u mulleru 😊 Dobila sam preporuke od legice za njega da je odlican i isla ga uzet jos slag na torti snizen je sa 160 kn na 99 pa ako nekom treba a ne zeli dat velike pare kao ni ja imate preporuke 😊
Legicin mali je cesto bio bolestan i cesto je mjerila i nikad nije problema imala. Mene panika uhvatila kad sam vidjela cijene toplomjera po ljekarnama al evo ima i jeftinije 😊
Trudnice jel koja radila color doppler u trudnoći? Sad me strah jer čitam da se to radi za otkrivanje neke srčane mane u bebe.
Danci23
Trudnice jel koja radila color doppler u trudnoći? Sad me strah jer čitam da se to radi za otkrivanje neke srčane mane u bebe.
U kojem se to tj radi?
U kojem se to tj radi?
To se radi uzv kroz cijelu trudnoću ja sam sad 39 tt
Danci23
Sortiraj odgovore
Najstariji