Dobro jutro 😀 evo ja nocas nisam nista spavala, nikako se namjestit, poludila sam. 😒 Bas mi je tesko ove zadnje tjedne. Sutra pregled u trudnickoj 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Jutro curke, upadam malo😊.
Cestitam novopecenim mamama🤗.
Kzeli, htjedoh te pitati znas li mozda jel dm u avenue mallu ima one popuste subotom kad je racun preko 200kn? Mislim da bude jedna subota u mjesecu, ali ne znam koja i koji je dm u pitanju u OS. Mislila sam tamo kupovati na veliko sve sto mi treba za higijenu i pogledati sto bi mi jos trebalo.
Pa ne znam za avenu mall … Mislim znam da ima dan kad bude taj popust i tamo al ne znam tocno kad. Ja sam prosli mjesec isla u portanovu u dm prva srijeda u mjesecu onda znam da bude preko 200 kuna kad se potrosi popust od 10 ili 15 % nisam sad sigurna. Tako planiram i ovaj mjesec sad u srijedu kupit kojesta 😊 tj uzet 2 paketa pelena cisto da imamo za 2-3 dana dok dodemo doma pa ce muz ic dalje kupovat. I da htjedoh Vam rec ako se niste jos registrirale na muller za bebe ima neki klub ili sta god vec uglavnom dobijete kupon sa popustom 15 % za isprintat , nije za bacit naravno 😊 I da vidjela sam u mulleru u subotu ariana aspirator za nos 99 kuna je tj najjeftiniji od svih trgovina pa jos uz popust od 15 % odlicno 😊 ja pisem popis jos sta mi fali pa idem jedan dan potrosit taj popust u muller 😊
E, hvala ti.🙂 Ma ja sam to nesto guglala pa naisla da je taj dm u avenue mallu, ali mi sve nesto bzvz napisano, cini mi se da je stara informacija pa da provjerim. A u mullleru se uclanis u taj klub preko neta ili u trgovini?
Ja sam se preko neta registrirala pa na mail dobila taj kupon s popustom i isprintala ga. Najbolje odi u portanovu u srijedu sad 3.7 ti je sigurno popust jer je ona portasticna srijeda.
Dobro jutro 😀 evo ja nocas nisam nista spavala, nikako se namjestit, poludila sam. 😒 Bas mi je tesko ove zadnje tjedne. Sutra pregled u trudnickoj 😀
Ja ovaj tjedan imam zadnji pregled kod svog ginekologa, nakon toga krećem u bolnicu na preglede, ctg i ostalo. Da li odmah ili ne, to ću vidjeti s njim. Ja sam trenutno u 37.tjednu.
Jutro curke, upadam malo😊.
Cestitam novopecenim mamama🤗.
Kzeli, htjedoh te pitati znas li mozda jel dm u avenue mallu ima one popuste subotom kad je racun preko 200kn? Mislim da bude jedna subota u mjesecu, ali ne znam koja i koji je dm u pitanju u OS. Mislila sam tamo kupovati na veliko sve sto mi treba za higijenu i pogledati sto bi mi jos trebalo.
Pa ne znam za avenu mall … Mislim znam da ima dan kad bude taj popust i tamo al ne znam tocno kad. Ja sam prosli mjesec isla u portanovu u dm prva srijeda u mjesecu onda znam da bude preko 200 kuna kad se potrosi popust od 10 ili 15 % nisam sad sigurna. Tako planiram i ovaj mjesec sad u srijedu kupit kojesta 😊 tj uzet 2 paketa pelena cisto da imamo za 2-3 dana dok dodemo doma pa ce muz ic dalje kupovat. I da htjedoh Vam rec ako se niste jos registrirale na muller za bebe ima neki klub ili sta god vec uglavnom dobijete kupon sa popustom 15 % za isprintat , nije za bacit naravno 😊 I da vidjela sam u mulleru u subotu ariana aspirator za nos 99 kuna je tj najjeftiniji od svih trgovina pa jos uz popust od 15 % odlicno 😊 ja pisem popis jos sta mi fali pa idem jedan dan potrosit taj popust u muller 😊
E, hvala ti.🙂 Ma ja sam to nesto guglala pa naisla da je taj dm u avenue mallu, ali mi sve nesto bzvz napisano, cini mi se da je stara informacija pa da provjerim. A u mullleru se uclanis u taj klub preko neta ili u trgovini?
Ja sam se preko neta registrirala pa na mail dobila taj kupon s popustom i isprintala ga. Najbolje odi u portanovu u srijedu sad 3.7 ti je sigurno popust jer je ona portasticna srijeda.Dobro jutro 😀 evo ja nocas nisam nista spavala, nikako se namjestit, poludila sam. 😒 Bas mi je tesko ove zadnje tjedne. Sutra pregled u trudnickoj 😀
Ja isto lose spavam il je žgaravica ili mi bude vruće i onda oko 5 zaspem i probudim se kad se muz pocne spremat i rijetko poslije zaspem on oko 7 ode od kuce i onda vilenjam okolo. Ja sutra imam pregled kod ginicke moje kontam da je to mozda zadnji kod nje… U biti ne znam jer u cet je 37 tjedan. Kad su vas vase pocele slat u bolnicu na preglede ?
Nemam zgaravicu, nisam je nikad imala hvala bogu, ali vrucine me ubiju. Moj ide radit u 6h i onda sam budna ali zaspem jer ujutro bude lakse pa mogu malo odspavat. Ja sam kod svog bila na zadnjoj kontroli u 35tj. Onda su me u bolnicu narucili sa 36+3 na ultrazvuk.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Šta ste planirale poslije poroda, u običnu sobu ili ćete uzeti apartman? Ovdje kod nas ima samo jedan. Ja se još razmišljam, biti u sobi ima svojih prednosti, naravno ako su ti cimerice ok. Ali teško je išta odmoriti i odspavati, zato što uvijek neka od beba plače 🤷
Nije mi moj ginekolog radio ctg, mislim da ga on ni nema u ordinaciji.
Zao mi je placat apartman 400 kuna dan a znam da se ni tamo ne bi opustila ni odmorila ni naspavala samo da ja docepam svog kreveta doma i sve ce bit dobro jer ono kontam si nek zaglavim 7-10 dana previse bi to bilo para ... Mislim zvucim prokleto kad sam ovo pisem al kod nas u kbc Os nisu neki specijalni aparmtani pa ono izdurat cu i ovako nadam se 😊
Ja npr nisam isla na anomaly scan u bolnicu radila mi ga je moja ginicka a sad na zadnjem pregledu prije 3 tjed a mi je rekla eto za bris bila u cetvrtak 27.6 kod nje na tome i narucila me na pregled za 2.7 i rekla pocet cemo s pripremom za porod e sad sta to znaci ne znam 😁 budem vidjela i cula sutra 😁 nemam vise mjesta u trudnickoj pa si mislim da mi ne gine bolnica od sada 😊
Aurora gdje ides privatno ?
Kod nas je 200 ili 250 kn dan, nisam 100% sigurna. 400 kn je stvarno puno.
Postoji mogućnost i da apartman nije slobodan. Meni osobno je to glupost jer se zna za šta je apartman, obično kad nastanu neki problemi i majku treba odvojiti od drugih majki. Neću sad o detaljima...
Pa mislim da je sebično zauzeti apartman ako je sve ok, izdura se to pa nije baš ko robija
Sortiraj odgovore
Najstariji