Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    28. Lipanj 2019. 12:48

Meni je nalaz cerviksa od početka trudnoće identičan: dug, tvrd, zatvoren, uloživ za članak. I sad evo 8 dana do termina i dalje isto, momak i dalje visoko.
    Tako da mi garant ne gine prenašanje.

srećica
    28. Lipanj 2019. 12:50

Stigao Lidlov katalog, opet ništa za nas. Doduše na akciji su njihove pelene ali samo 3,4 i 5. 1 i 2 ne.

• Ivonne
    28. Lipanj 2019. 13:03

Ne idemo doma 😭😭😭😭😭😭😭
    Koliko sam ljuta i tužna.
    Ima kao zuticu ali granicno pa ne ide pod lampu nego je na promatranju pa nek jede i iskaka taj bilirubin 

kzeli
    28. Lipanj 2019. 13:14

srećica

Stigao Lidlov katalog, opet ništa za nas. Doduše na akciji su njihove pelene ali samo 3,4 i 5. 1 i 2 ne.

Baš sam ljuta ništa za nas mjesecima 😪😒😒😒😒
    Ivonne drzite se bas sam mislila da ce vas doma pustit 😔

nena1986
    28. Lipanj 2019. 13:17

Ivonne, baš mi je žao.... znam koliko znači dočepati se kuće... svo zlo u to! Glavno da ti Sofija bude ok... brzo će to proći. Šopaj je cicom, guraj na svjetlo (ako možeš) i biti će ok ❤👌

srećica
    28. Lipanj 2019. 13:21

Joj Ivonne baš šteta, ja se već obradovala kao da će mene otpustiti. Ali opet, glavno da sve bude ok, i zapravo je dobro što vas ostavljaju kao mjeru predostrožnosti.

srećica
    28. Lipanj 2019. 13:28

Upravo sam se uhvatila kako se naoružavam tj punim kuću brzim jelima. Slažem popis za šoping i samo razmišljam što je brzo gotovo. Ono, riblji štapići i grah u konzervi, pa tortelini i vrhnje za kuhanje, pljeskavice, pileći cordon bleu, panirani fileti oslića, juhe iz vrećice itd...  Ratni plan za poslije poroda tako da dok malac pajki ja na brzaka skuham ili u krajnjem slučaju to sve može i muž napraviti ako baš ja ne uspijem.

nena1986
    28. Lipanj 2019. 13:45

Uopće ti nije loš plan... brzi ručkići i jesu za ljeto! Samo pazi da ne pičiš po suhom i sa konzerviranim ako imaš ili si sklona hemoroidima. Obavezno imaj na umu da puno piješ ( voda, kompoti, čajevi... ) 👌😉

srećica
    28. Lipanj 2019. 14:39

nena1986

Uopće ti nije loš plan… brzi ručkići i jesu za ljeto! Samo pazi da ne pičiš po suhom i sa konzerviranim ako imaš ili si sklona hemoroidima. Obavezno imaj na umu da puno piješ ( voda, kompoti, čajevi… ) 👌😉

O nikako, obavezno barem dva dana u tjednu bude neki varivo, negdje između i juhica i uz svaki ručak mi je obavezno neko povrće tipa paradajz, paprika, krastavci ili salata. I sad pijem 7dl čaja od lista maline dnevno plus voda koje popijem stvarno dosta, stalno s teglicom hodam po kući 😄 a hemeroide nisam nikad imala pa tako ni sad. Nadam se da me neće ni nakon poroda zadesiti.

srećica
    28. Lipanj 2019. 14:43

I da, voće koje me drži od početka trudnoće. Ili nešto svježe, ili kompot, ili vrlo često voćna salata itd. Mislim nisam neki health freak ali stvarno se trudim da jedemo raznoliko. Ajde, sad za ljeto biram brzinu i praktičnost pa ima alimalo previše prženog ali opet ima puno svježeg voća i povrća pa se tješim da je to kao neka ravnoteža.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.