Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    28. Lipanj 2019. 20:12

nena1986

Dosadno mi, tek smo tri rodile ovdje s foruma, pa se još furam pod trudnice 😂😂😂

E pa tek tri... Kak.nam.se.zove neka grupa za mamice? Ja sam prejadna. Cice.nastradale, a pune se i bole. A sve boli kad mali cica. A mora. Ne znam.dojit ocito. Ufffff, ajmo, necete se valjda sve furati na.mog malog decka i prenijeti. Moze koji tj ranije da se.imam.kome jadatiiiiii aaaaaa

• Ivonne
    28. Lipanj 2019. 20:24

krino

nena1986

E pa tek tri… Kak.nam.se.zove neka grupa za mamice? Ja sam prejadna. Cice.nastradale, a pune se i bole. A sve boli kad mali cica. A mora. Ne znam.dojit ocito. Ufffff, ajmo, necete se valjda sve furati na.mog malog decka i prenijeti. Moze koji tj ranije da se.imam.kome jadatiiiiii aaaaaa

Evo ja isto imam ragade a drugo mi dijete. Jbg uhvati dobro pa u sred podoja spusti i stisne i dovoljno da se nažulja bradavica ali bude prošlo. Početničke muke.
    Grupa je nešto ljetne bebice 2019 

• Ivonne
    28. Lipanj 2019. 20:26

Evo podigla sam temu, na aktualnim ti je 

nena1986
    28. Lipanj 2019. 21:35

krino

nena1986

E pa tek tri… Kak.nam.se.zove neka grupa za mamice? Ja sam prejadna. Cice.nastradale, a pune se i bole. A sve boli kad mali cica. A mora. Ne znam.dojit ocito. Ufffff, ajmo, necete se valjda sve furati na.mog malog decka i prenijeti. Moze koji tj ranije da se.imam.kome jadatiiiiii aaaaaa

Jadaj se slobodno, gdje god hoćeš 😂 tu ili na bebama... 😂 Sve smo u istom sosu. Tješimo se da to sve ipak jako jako brzo prođe.... ❤

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 21:44

nena1986

krino

nena1986

Jadaj se slobodno, gdje god hoćeš 😂 tu ili na bebama… 😂 Sve smo u istom sosu. Tješimo se da to sve ipak jako jako brzo prođe…. ❤

definitivno se slobodno i tu pojadate, barem se mozemo pripremiti na to sto nas ceka, a kolko cujem vecina zena ima problema s dojenjem. mozda koja otkrije carobnu formulu pa podjeli s nama ostalima 😁

PatyDi
    28. Lipanj 2019. 22:01

Da, da, ajde nove mame, pratimo vas i mi s jesenskih 🤗 podijelite iskustva i savjete 😬

kzeli
    28. Lipanj 2019. 22:02

Da jadajte nam se i tu da vas citamo i da cujemo sta nas ceka 😁

PatyDi
    28. Lipanj 2019. 22:14

Mozda ste vi vec prosle tu temu, ali da pitami vas - vi koje nosite nisko, jel koristite pojas za nisko nosenje? Zasto da ili ne? 

• Alexandra
    28. Lipanj 2019. 23:16

DijMar

Da, da, ajde nove mame, pratimo vas i mi s jesenskih 🤗 podijelite iskustva i savjete 😬

Bok DijMar evo da ti ja javim svoje iskustvo,sutra ulazim u 37.tjedan,otvorila se prst,malac je poprilicno nisko toliko da u zadnje vrijeme dok setam (a to je jako malo u danu jer mi je ginekolog savjetova da se primirim par dana da udjemo u temin pa mogu rodit kad ocu) rukom drzim stomak odispod jer posli osjecam pritisak u zdjelici i bol u ledjima.I tako sam ja danas napokon odlucila stavit pojas iako ga imam vec od sredine trudnoce al sam si u glavi stalno mislila da to njega stisce unutra ako ja nosim pojas a i citala sam da se nepreporuca nosit ga duze od 2,3h u danu,ja sam ga nosila nekih sat vremena i setala sam stalno i evo nebole me ledja i nisam morala rukom drzat stomak iako sam pojas zakacila onako na lagano.Vidi, probaj kako se ti osjecas kad ga nosis pa uvjek ga lako skines ako ti i u sred setnje zasmeta. ☺️☺️

• Pikulica19
    29. Lipanj 2019. 03:43

Dobro jutro 🙄🦉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.