Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 14:47

Srećica bile su u lidlu prije dva/tri tjedna pelene na akciji i bile su i jedinica i dvojka. 
    Koji caj pijes (marka)? Ja razmisljam da nabavim ovih dana al nemam snage istrazivati sto valja a sto ne.
    Ivonne bas mi je zao sto morate ostati. Jel barem otpustaju subotom, odnosno vikendom ili ostajete onda do ponedjeljka?

nena1986
    28. Lipanj 2019. 14:53

Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće... samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da... I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒

kzeli
    28. Lipanj 2019. 15:18

nena1986

Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće… samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da… I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒

Wtf pa zašto daju takve retardirane savjete ? Ja vecinu jedem frisko , cak i mrkvu kao grickalicu a kad je sezona mladog graska naslada stvar mi je bila jest ga onako iz mahune 😁 oduvijek to radim a sad pogotovo trudna si ne budem to uskratila , domace nespricano i frisko nema boljeg 😊

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 15:28

kzeli

nena1986

Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće… samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da… I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒

Wtf pa zašto daju takve retardirane savjete ? Ja vecinu jedem frisko , cak i mrkvu kao grickalicu a kad je sezona mladog graska naslada stvar mi je bila jest ga onako iz mahune 😁 oduvijek to radim a sad pogotovo trudna si ne budem to uskratila , domace nespricano i frisko nema boljeg 😊

Ne bi ju bome ni ja slusala 😅 jel barem obrazlozila zasto ne bi smjela? Nama patronazna na tecaju samo rekla nek se hranimo zdravo, a ovo mi uopce nema smisla..

nena1986
    28. Lipanj 2019. 15:48

Ma ja sam rodila, ne govorim o trudnoći... Dojim pa ono da izbjegnu grčeve, alergije, osipe bla bla... Svejedno mi nema logike 😕

srećica
    28. Lipanj 2019. 15:53

CiniMINIS

Srećica bile su u lidlu prije dva/tri tjedna pelene na akciji i bile su i jedinica i dvojka.
    Koji caj pijes (marka)? Ja razmisljam da nabavim ovih dana al nemam snage istrazivati sto valja a sto ne.
    Ivonnebas mi je zao sto morate ostati. Jel barem otpustaju subotom, odnosno vikendom ili ostajete onda do ponedjeljka?

Suban, iz ljekarne. Znači čisti list maline. 

nena1986
    28. Lipanj 2019. 15:54

Dosadno mi, tek smo tri rodile ovdje s foruma, pa se još furam pod trudnice 😂😂😂

srećica
    28. Lipanj 2019. 15:57

Sad dali bude kakve koristi ili ne, vidjet ćemo, ali svakako ne može štetiti. Čak kažu da je dobar i poslije za dojenje i da ga i bebe smiju piti. A okusom je blag pa samo malo limuna iscjedim i baš bude osvježavajuć sad po vrućini.

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 16:36

Nena nisam zaboravila da si rodila 😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
    Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan? 

nena1986
    28. Lipanj 2019. 16:45

CiniMINIS

Nena nisam zaboravila da si rodila😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
    Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan?

Ok, ok 😂😂 ... Moja patronažna čak nije ni stara žena, pa još manje kužim zašto... ma ja po svom i to je to 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.