Srećica bile su u lidlu prije dva/tri tjedna pelene na akciji i bile su i jedinica i dvojka.
Koji caj pijes (marka)? Ja razmisljam da nabavim ovih dana al nemam snage istrazivati sto valja a sto ne.
Ivonne bas mi je zao sto morate ostati. Jel barem otpustaju subotom, odnosno vikendom ili ostajete onda do ponedjeljka?
Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće... samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da... I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒
Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće… samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da… I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒
Wtf pa zašto daju takve retardirane savjete ? Ja vecinu jedem frisko , cak i mrkvu kao grickalicu a kad je sezona mladog graska naslada stvar mi je bila jest ga onako iz mahune 😁 oduvijek to radim a sad pogotovo trudna si ne budem to uskratila , domace nespricano i frisko nema boljeg 😊
Patronažna mi je zabranila svježe povrće i voće… samo kuhano, kaže. Rekla sam, da da… I nastavila po svom. Jedem sve, pogotovo voće i povrće 😝, očito imaju neke stare, jako stare smjernice..dakle po njima je puno bolje piti multivitamine umjesto sezonskog voća i povrća. Stvarno budeš na čudu na kraju 😒
Wtf pa zašto daju takve retardirane savjete ? Ja vecinu jedem frisko , cak i mrkvu kao grickalicu a kad je sezona mladog graska naslada stvar mi je bila jest ga onako iz mahune 😁 oduvijek to radim a sad pogotovo trudna si ne budem to uskratila , domace nespricano i frisko nema boljeg 😊
Ne bi ju bome ni ja slusala 😅 jel barem obrazlozila zasto ne bi smjela? Nama patronazna na tecaju samo rekla nek se hranimo zdravo, a ovo mi uopce nema smisla..
Ma ja sam rodila, ne govorim o trudnoći... Dojim pa ono da izbjegnu grčeve, alergije, osipe bla bla... Svejedno mi nema logike 😕
Srećica bile su u lidlu prije dva/tri tjedna pelene na akciji i bile su i jedinica i dvojka.
Koji caj pijes (marka)? Ja razmisljam da nabavim ovih dana al nemam snage istrazivati sto valja a sto ne.
Ivonnebas mi je zao sto morate ostati. Jel barem otpustaju subotom, odnosno vikendom ili ostajete onda do ponedjeljka?
Suban, iz ljekarne. Znači čisti list maline.
Dosadno mi, tek smo tri rodile ovdje s foruma, pa se još furam pod trudnice 😂😂😂
Sad dali bude kakve koristi ili ne, vidjet ćemo, ali svakako ne može štetiti. Čak kažu da je dobar i poslije za dojenje i da ga i bebe smiju piti. A okusom je blag pa samo malo limuna iscjedim i baš bude osvježavajuć sad po vrućini.
Nena nisam zaboravila da si rodila 😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan?
Nena nisam zaboravila da si rodila😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan?
Ok, ok 😂😂 ... Moja patronažna čak nije ni stara žena, pa još manje kužim zašto... ma ja po svom i to je to 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji