Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    28. Lipanj 2019. 16:53

CiniMINIS

Nena nisam zaboravila da si rodila😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
    Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan?

Preporuča se piti topal, ali nije mi to sad baš neki gušt tako da ja ujutro skuham odma 7-8 dl i držim u kuhinji samo tako i pijuckam kroz dan, na toj nekoj sobnoj temperaturi. Samo ga treba procijediti nakon 15 minuta.

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 17:29

srećica

CiniMINIS

Nena nisam zaboravila da si rodila😉 ona je to odma i za kasnije komentirala. Samo je spomenula da pazimo ovu hranu sto napuhava i pratimo jel bebi sto smeta.
    Srećica mogu znaci skuhati malo vise caja, staviti u frizider i pijuckat ga hladnog kroz dan?

Preporuča se piti topal, ali nije mi to sad baš neki gušt tako da ja ujutro skuham odma 7-8 dl i držim u kuhinji samo tako i pijuckam kroz dan, na toj nekoj sobnoj temperaturi. Samo ga treba procijediti nakon 15 minuta.

bome ni ja nisam po ovoj vrucini nabrijana na tople cajeve, al ajd, sobna temperatura zvuci ok 😁 hvala ti na info, nabavit cu ovih dana i polako pocet pit

srećica
    28. Lipanj 2019. 17:45

CiniMINIS

srećica

CiniMINIS

bome ni ja nisam po ovoj vrucini nabrijana na tople cajeve, al ajd, sobna temperatura zvuci ok😁 hvala ti na info, nabavit cu ovih dana i polako pocet pit

Ček kad je tebi termin?

kzeli
    28. Lipanj 2019. 17:58

Ja imam jos do 25.7 jel mi vrijeme pocet pita caj od maline ? I za sta sluzi ? Citala sam da je ananas dobar za otvaranje i legica mi ga je jela pa ne znam jel da si i to ubacim uskoro u prehranu ?

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 18:02

srećica

CiniMINIS

srećica

CiniMINIS

bome ni ja nisam po ovoj vrucini nabrijana na tople cajeve, al ajd, sobna temperatura zvuci ok😁 hvala ti na info, nabavit cu ovih dana i polako pocet pit

Ček kad je tebi termin?

7.8. imam jos vremena 😊 

srećica
    28. Lipanj 2019. 18:19

Neki kažu da se pije cijelu trudnoću, neki da se ne preporučuje u prva tri mj. Ali od 35.tjedna svakako do tri šalice dnevno iako može i više jer nema negativnog učinka. Trebao bi ubrzati otvaranje kad krene porod, omekšati to sve dolje i općenito skratiti trajanje poroda. Čak kažu da smanjuje šansu za pucanje i potrebu za rezanjem. 
    E sad, dali je stvarno tako vidjet ćemo, glavno da ne može škoditi. 

srećica
    28. Lipanj 2019. 18:22

kzeli

Ja imam jos do 25.7 jel mi vrijeme pocet pita caj od maline ? I za sta sluzi ? Citala sam da je ananas dobar za otvaranje i legica mi ga je jela pa ne znam jel da si i to ubacim uskoro u prehranu ?

Od lista maline, da nebi bilo zabune. Samo počni, ja sam krenula sa 36 tjedana pošto sam tek tad naletila na informacije i preporuke o njemu.

28. Lipanj 2019. 19:18

Dobro čitajte kad kupujete čaj... Ja sam skoro kupila list masline... 😂😂😂😂😂😂

nena1986
    28. Lipanj 2019. 19:23

mmamma

Dobro čitajte kad kupujete čaj… Ja sam skoro kupila list masline… 😂😂😂😂😂😂

Ahahahahaha čitam dvaput, i mislim pa dobro, list maline... treći put skužim list masline 😂😂😂👌

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 20:12

nena1986

mmamma

Dobro čitajte kad kupujete čaj… Ja sam skoro kupila list masline… 😂😂😂😂😂😂

Ahahahahaha čitam dvaput, i mislim pa dobro, list maline… treći put skužim list masline 😂😂😂👌

😂😂 tko zna, mozda list masline jos bolje djeluje, samo sto mi to ne znamo 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.