Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Lipanj 2019. 12:49

Danci22

ayla

Danci22

Trudnice jel koja radila color doppler u trudnoći? Sad me strah jer čitam da se to radi za otkrivanje neke srčane mane u bebe.

U kojem se to tj radi?

To se radi uzv kroz cijelu trudnoću ja sam sad 39 tt

A onda dr radi to, jer mi svaki put na kraju dade samo slikicu srca 

CiniMINIS
    30. Lipanj 2019. 15:38

ayla

Danci22

ayla

Danci22

Trudnice jel koja radila color doppler u trudnoći? Sad me strah jer čitam da se to radi za otkrivanje neke srčane mane u bebe.

U kojem se to tj radi?

To se radi uzv kroz cijelu trudnoću ja sam sad 39 tt

A onda dr radi to, jer mi svaki put na kraju dade samo slikicu srca

Moj, kolko ja znam, to nikad nije radio. Radio je anomaly scan i tad je detaljno pregledao sve organe, a najdulje i najdetaljnije je pregledavao srce. Sad kod uzv isto svaki put skicne organe, al ne tolko detaljno ko na anomaly scan-u.

30. Lipanj 2019. 18:23

Moj od 18 tj svaki put sve pregledava al mi nije spominjo nista tu i tamo nesta kaze nesta al ja samo pitam el sve u redu on kaze da je i men je to dosta jer da nije poslo bi me najvjerojatnije dalje jer zna da sam panicar i sta sam prosla, tako da mislim da i vas gine. bi rekli da nije nesta ok al sve je tako da nema mjesta za paniku 😉

01. Srpanj 2019. 07:26

Pozdrav cure, kako ste danas? ☕
    Ima li srećice? Čini mi se da se jučer nije javljala.

kzeli
    01. Srpanj 2019. 07:41

Jutro 😊 Javljaju opet žegu danas pa sam osuđena ne mrdat iz stana sama nikud 😕 i eto tako doruckovala sam malo kolaca pa se vratila nazad u krevet svasta bi mogla i trebala danas po stanu al mislim da necu nista... Budem vidjela jos kuhinju bi trebala oribat i elemente iznutra i napravit reda al budem jos razmislila 😂

nena1986
    01. Srpanj 2019. 08:56

kzeli

Jutro 😊 Javljaju opet žegu danas pa sam osuđena ne mrdat iz stana sama nikud 😕 i eto tako doruckovala sam malo kolaca pa se vratila nazad u krevet svasta bi mogla i trebala danas po stanu al mislim da necu nista… Budem vidjela jos kuhinju bi trebala oribat i elemente iznutra i napravit reda al budem jos razmislila 😂

Previše ti je to posla za žegu 😂, razmisli još jednom 😂

01. Srpanj 2019. 08:57

Da, danas javili velike vrućine. Najbolje ne izlaziti iz kuće, to je i moj plan. Ja sam pred tv-om, upalila si seriju. Poslije lagano čišćenje i pravljenje ručka. Van provirim možda oko 9 navečer.

• Ivonne
    01. Srpanj 2019. 09:17

Jutro🤣
    Ja ionako ne izlazim dok sise ne zaliječim😂😂
    Jučer došli kumovi samo na kratko da nas vide. 
    Danas treba po uputnicu od moje liječnice za malu jer sutra ima pregled za žuticu.
    Eto to je nova informacija koju nisam znala. Ako tek rođena beba nakon otpuštanja iz bolnice treba na preglede prvih mjesec dana života dobiva sve uputnice preko mame odnosno od lijecnika opće prakse majke

kzeli
    01. Srpanj 2019. 10:01

Aurora87

Jutro curke, upadam malo😊.
    Cestitam novopecenim mamama🤗.
    Kzeli, htjedoh te pitati znas li mozda jel dm u avenue mallu ima one popuste subotom kad je racun preko 200kn? Mislim da bude jedna subota u mjesecu, ali ne znam koja i koji je dm u pitanju u OS. Mislila sam tamo kupovati na veliko sve sto mi treba za higijenu i pogledati sto bi mi jos trebalo.

Pa ne znam za avenu mall ... Mislim znam da ima dan kad bude taj popust i tamo al ne znam tocno kad. Ja sam prosli mjesec isla u portanovu u dm prva srijeda u mjesecu onda znam da bude preko 200 kuna kad se potrosi popust od 10 ili 15 % nisam sad sigurna. Tako planiram i ovaj mjesec sad u srijedu kupit kojesta 😊 tj uzet 2 paketa pelena cisto da imamo za 2-3 dana dok dodemo doma pa ce muz ic dalje kupovat. I da htjedoh Vam rec ako se niste jos registrirale na muller za bebe ima neki klub ili sta god vec uglavnom dobijete kupon sa popustom 15 % za isprintat , nije za bacit naravno 😊 I da vidjela sam u mulleru u subotu ariana aspirator za nos 99 kuna je tj najjeftiniji od svih trgovina pa jos uz popust od 15 % odlicno 😊 ja pisem popis jos sta mi fali pa idem jedan dan potrosit taj popust u muller 😊

kzeli
    01. Srpanj 2019. 10:02

i btw necu cistit nista , skuzila sam da imam muzu za peglat za posao majice i kosulje pa da mu to priredim za nedaj Boze da ima bar 10-15 komada na vjesalici ako zavrsim u bolnici 😅😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.