Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    28. Lipanj 2019. 10:08

I kod mene zahvatilo zagrebačkog nevremena, doduše lagano ali rashladilo je malo tako da sam napokon spavala kao top! Ustala u 7 kad je muž išao radit, pojela malo pahuljica i vratila se u krevet i opet zaspala do sad. Fantazija! 

srećica
    28. Lipanj 2019. 10:29

Ivonne kako se osjećaš? Što fizički što psihički? Boli jako rana?

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 10:54

🤔 ja nista nisam primjetila od nevremena, ocito sam spavala dobro 😅.
    Ivonne Drzim fige da vam se plan ostvari 😊

Danci22
    28. Lipanj 2019. 11:02

Danas na pregledu 39 cervix skraćen ali zatvoren nadam se da će se do termina nešto pokrenut šta mislite 🙈

Danci23

• Ivonne
    28. Lipanj 2019. 11:29

srećica

E super sam. Bolje je kad samo pukneš 😂😂 boli ali mogu sjedit i dojit tako da sam već na konju i psihički sam bolje nego prvi put. I obavila sam posao bez dukolaksa🤣🤣
    Jako sam gladna a hrana nije obilna, grizem po suhom i muž mi donese uvijek u viziti neki sendvič nešto.

28. Lipanj 2019. 11:32

Danci22

Danas na pregledu 39 cervix skraćen ali zatvoren nadam se da će se do termina nešto pokrenut šta mislite 🙈

Ti si nam uskoro, tj dana do termina? 
    Ja ti se ne razumijem bas u te mjere, prije nekih mj dana mi je u trudnickoj pisalo cervix 34 i uloziva za vrsak prsa... Doktor nije nista kom tako da nemam pojima sto to uopce znaci... 
    Imas li kakve naznake poroda? Osjecas li sto drugacije nego do sada? 

srećica
    28. Lipanj 2019. 11:41

Ivonne

srećica

E super sam. Bolje je kad samo pukneš 😂😂 boli ali mogu sjedit i dojit tako da sam već na konju i psihički sam bolje nego prvi put. I obavila sam posao bez dukolaksa🤣🤣
    Jako sam gladna a hrana nije obilna, grizem po suhom i muž mi donese uvijek u viziti neki sendvič nešto.

Ajde vjerovati ću ti na rječ. Neki kažu da je bolje popucati jer onda pukne koliko treba i ni mrvu više, dok drugi kažu da je bolji kontrolirani rez i tako....
    Pitam jer mislim da mi ne gine bilo šta od toga jer iako nisam mrvica mislim da nisam baš ni dovoljno prostrana da ove 4+ kg izađu samo tako bez problema 🙄 
    Hahaha bravo za solo poslić 😂 

• Ivonne
    28. Lipanj 2019. 11:55

srećica

Ivonne

srećica

Ajde vjerovati ću ti na rječ. Neki kažu da je bolje popucati jer onda pukne koliko treba i ni mrvu više, dok drugi kažu da je bolji kontrolirani rez i tako….
    Pitam jer mislim da mi ne gine bilo šta od toga jer iako nisam mrvica mislim da nisam baš ni dovoljno prostrana da ove 4+ kg izađu samo tako bez problema 🙄
    Hahaha bravo za solo poslić 😂

Prvi put sam i pukla i rezana.
    Bolje je samo puknuti, usporedba ti je tko s nekom tkaninom zareži i nastavit ce se parati a ovako pukne koliko treba 

Danci22
    28. Lipanj 2019. 11:59

mmamma

Danci22

Ti si nam uskoro, tj dana do termina?
    Ja ti se ne razumijem bas u te mjere, prije nekih mj dana mi je u trudnickoj pisalo cervix 34 i uloziva za vrsak prsa… Doktor nije nista kom tako da nemam pojima sto to uopce znaci…
    Imas li kakve naznake poroda? Osjecas li sto drugacije nego do sada?

Da da još tjedan dana ☺️ Nije mi ništa rekao samo za dva dana opet na snimanje ctg . Iskreno sve mi je isto ne osjećam ama bas nista

Danci23

CiniMINIS
    28. Lipanj 2019. 12:05

Ma ja sam vec dva mjeseca uloziva za vrsak prsta pa nema nikakvih promjena. Mislim da ce se sve pokrenut kad bude vrijeme za to (barem se nadam).
    Ja se cijelo vrijeme pitam sto uopce imas za obavit nakon sto se ispraznisja mislim da nakon toga tjedan dana necu morat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.