Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    21. Lipanj 2019. 08:15

krino

Nista. Lezim i dalje, trudova ni pod razno, otvorena niti mm vise… Nikad kraja… Jaooo

Da ti Ledera pošalju da te otvori😂😂😂
    Malo crnog humora🤭

CiniMINIS
    21. Lipanj 2019. 08:26

srećica

Uf, ja se nekako nadala da će moj ranije, ali kako vidim tu se nešto bebačima ne žuri i većina prelazi termin. A pošto kod mene nema ni slova o otvaranju, mogla bi i ja komotno dočekat i drugu polovicu 7.mj 🙈

A ja bas jucer citala clanak da postoji znanstveno istrazivanje koje dokazuje da zene ranije radaju kad je 3-4 dana za redom jako vruce 🤔 ocito uvijek postoji i iznimka pravila 😅

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 08:29

CiniMINIS

srećica

Uf, ja se nekako nadala da će moj ranije, ali kako vidim tu se nešto bebačima ne žuri i većina prelazi termin. A pošto kod mene nema ni slova o otvaranju, mogla bi i ja komotno dočekat i drugu polovicu 7.mj 🙈

A ja bas jucer citala clanak da postoji znanstveno istrazivanje koje dokazuje da zene ranije radaju kad je 3-4 dana za redom jako vruce 🤔 ocito uvijek postoji i iznimka pravila 😅

Za vrijeme punog mjeseca je najveća gužva u rađaonama😂 
    Ja sam mislila da ce Krino tad, ali ni mjesec ju ne otvara 🤣🤣

srećica
    21. Lipanj 2019. 08:54

Ooo prošla ja već nekoliko noći punog mjeseca i ohoho vrućih dana pa ni da bi se prst otvorila. A vidim i da je Krino sirota imuna na sve te pojave 😄

bebaImama
    21. Lipanj 2019. 09:46

Krino, tesi se, evo ja isto lezim u bolnici, prokrvarila nakon ASC pregleda, trudovi srednje jaki, ali ih aparat ne belezi, ali isto tako ni da se pokrene otvaranje 

21. Lipanj 2019. 10:28

Ja sam se jutros primila generalke po kuci pa se nadam da ce to nesto pomoci i da moja nece kasniti 😂

kzeli
    21. Lipanj 2019. 10:34

evo gotova sam s peglanjem 😂

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 10:38

kzeli

evo gotova sam s peglanjem 😂

Čekaj nisi se valjda to opekla🙄

kzeli
    21. Lipanj 2019. 11:04

Ne nego sam nabila žulj peglajuci jer sam drzala peflu koda ce mi pobjec 😂😂😂 ispod rucke mi je ono za paru pa sam stiskala ko luda i eto 😂

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 11:23

kzeli

Ne nego sam nabila žulj peglajuci jer sam drzala peflu koda ce mi pobjec 😂😂😂 ispod rucke mi je ono za paru pa sam stiskala ko luda i eto 😂

To sam isto skuzila samo ti je i crven dlan.
    Trebala si skinut prsten 😂
    I ja isto sve čvrsto držim 😂😂 olovku pa ostane i na drugom listu, četkicu za zube razvalim😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.