Nista. Lezim i dalje, trudova ni pod razno, otvorena niti mm vise… Nikad kraja… Jaooo
Da ti Ledera pošalju da te otvori😂😂😂
Malo crnog humora🤭
Uf, ja se nekako nadala da će moj ranije, ali kako vidim tu se nešto bebačima ne žuri i većina prelazi termin. A pošto kod mene nema ni slova o otvaranju, mogla bi i ja komotno dočekat i drugu polovicu 7.mj 🙈
A ja bas jucer citala clanak da postoji znanstveno istrazivanje koje dokazuje da zene ranije radaju kad je 3-4 dana za redom jako vruce 🤔 ocito uvijek postoji i iznimka pravila 😅
Uf, ja se nekako nadala da će moj ranije, ali kako vidim tu se nešto bebačima ne žuri i većina prelazi termin. A pošto kod mene nema ni slova o otvaranju, mogla bi i ja komotno dočekat i drugu polovicu 7.mj 🙈
A ja bas jucer citala clanak da postoji znanstveno istrazivanje koje dokazuje da zene ranije radaju kad je 3-4 dana za redom jako vruce 🤔 ocito uvijek postoji i iznimka pravila 😅
Za vrijeme punog mjeseca je najveća gužva u rađaonama😂
Ja sam mislila da ce Krino tad, ali ni mjesec ju ne otvara 🤣🤣
Ooo prošla ja već nekoliko noći punog mjeseca i ohoho vrućih dana pa ni da bi se prst otvorila. A vidim i da je Krino sirota imuna na sve te pojave 😄
Krino, tesi se, evo ja isto lezim u bolnici, prokrvarila nakon ASC pregleda, trudovi srednje jaki, ali ih aparat ne belezi, ali isto tako ni da se pokrene otvaranje
Ja sam se jutros primila generalke po kuci pa se nadam da ce to nesto pomoci i da moja nece kasniti 😂
Ne nego sam nabila žulj peglajuci jer sam drzala peflu koda ce mi pobjec 😂😂😂 ispod rucke mi je ono za paru pa sam stiskala ko luda i eto 😂
Ne nego sam nabila žulj peglajuci jer sam drzala peflu koda ce mi pobjec 😂😂😂 ispod rucke mi je ono za paru pa sam stiskala ko luda i eto 😂
To sam isto skuzila samo ti je i crven dlan.
Trebala si skinut prsten 😂
I ja isto sve čvrsto držim 😂😂 olovku pa ostane i na drugom listu, četkicu za zube razvalim😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji