Hehe hvala cure 😀😀
Moj je na prosloj kontroli poludio ceko je samnom od pola 8 do 12h 😅😅
Za za porod je odlucio ic samnom kaze moram vidit kako izgleda da ga nebi zamjenili 😂😂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
I da, manija čišćenja je doživjela vrhunac: muž mjenja silikon oko kade jer je požutio i ružan je 🙈
Ok, sama ću se javit u Vrapče! 🤣
🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙉 nisi orva , moja legica je sama tor adila nije muža mogla dočekat i sutradan se porodila 😁 ja razmisljam da mami i muzu dam upute kako sta cistim i s cime i kojom krpom i slicno za nedaj boze al najsretnija bi bila da sve oribam ,ispeglam, operem ves, odem se ofrbat i osisat i odem rodit al vjerojatno nece nista po planu bit😁 bitno da za malog sredim ako mi netko dirne komodu i ladice u kojima su njegove stvari ubit cu ih kad se vratim iz bolnice. Sve je dezinficirano 🙈🙈🙈🙈
Joj ja svaki dan obavljam revno sve te svakodnevne poslove tako da sve bude riješeno kad me ulovi. Muž zna usisati i pobrisat prašinu i uključiti mašinu tako da me to ne brine, a mama i svi ostali su samo gosti kod mene i nitko se ne hvata posla tako da mi je lakše. U najgorem slučaju znam da ću naći kako sam ostavila.
Samo sam rekla mužu da sredi poslije fešte jer naravno da će se proslavit s ekipom kad se bebač rodi.
Hehe hvala cure 😀😀
Moj je na prosloj kontroli poludio ceko je samnom od pola 8 do 12h 😅😅
Za za porod je odlucio ic samnom kaze moram vidit kako izgleda da ga nebi zamjenili 😂😂
Mi na zadnjoj od 8-13, pošizili načisto oboje. Samo kak sam ja i sva natekla od sjedenja pa se on nije smio puno žalit jer je makar par puta izašao van zapalit, prošetat, popit kavu a ja sam cijelo vrijeme morala čamit unutra.
I da, hoćete imati nekoga za pomoć uz bebu prvih dana? To me patronažna pitala i čudila se kad sam rekla da je muž uzeo godišnji i to je to. Kao kako neću zvati mamu ili tako nekoga ženskog. Reko šta će mi? Hoću mir sa svojom bebom i mužem i on će sudjelovati u svemu a ne da bude postrani. Možda sam previše "samostalna" ali nikad se nisam na nikog oslanjala. A i ako smo ga nas dvoje mogli sami napravit možemo ga sami i podizati 🤷
Da se razumijemo, apsolutno ne osuđujem nikoga tko će imati nekoga za pomoć, samo kažem to nije naš stil. Mislim da nebi bila opuštena uz nekog trećeg.
I da, hoćete imati nekoga za pomoć uz bebu prvih dana? To me patronažna pitala i čudila se kad sam rekla da je muž uzeo godišnji i to je to. Kao kako neću zvati mamu ili tako nekoga ženskog. Reko šta će mi? Hoću mir sa svojom bebom i mužem i on će sudjelovati u svemu a ne da bude postrani. Možda sam previše "samostalna" ali nikad se nisam na nikog oslanjala. A i ako smo ga nas dvoje mogli sami napravit možemo ga sami i podizati 🤷
Da se razumijemo, apsolutno ne osuđujem nikoga tko će imati nekoga za pomoć, samo kažem to nije naš stil. Mislim da nebi bila opuštena uz nekog trećeg.
Samo muž i joj stariji su s nama. Tak smo napravili i nakon prvog poroda. Pa ja bih načisto pobila- kad su krenule babinje kakvih je priča i komentara bilo🤪
Mama me ubijala s pričama u moje vrijeme se to nije tako i ja sam ovako i moja djeca su od početka spavala noć i ovo i ono, a sve pod parolom želim ti najbolje i ne želim se miješati nakon čega dolazi ALI😡🤬
I znaš kak mi bilo tih prvih par tjedana, hodala u toplesu i liječila sise i mrežastim gaćama i liječila rez 😂😂😂 taman mi trebao netko još tu
Moj ce isto uzet godišnji da bude doma. Iskreno voljela bi da mi dođe mama da mi kuha jer neznam kakav cu porod imat haha ali zbog posla vjerojatno nece moc, a dosta smo udaljeni od mojih a i od njegovih. Ali i bez pomoci uspit cemo sve dovest ured 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Jao Ivonne kao da moju mamu opisuješ! Mislim da bi ju bacila kroz prozor! 🤦 Već sad me dribla da nek idem hodat triput dnevno, nek vježbam (!!!naravno, na +35 u 9.mj 😒 ) i nikako ja njoj nemogu dokazat da sam non stop na nogama i po kući sve dok me išijas ne sastavi. Al ne, to nije to 😣 neznam kako je korak vani drugačiji od koraka u kući ali dobro...
A kuhanje, to ću vikati upute mužu s kreveta pa kako ispadne, preživio ćemo tih prvih par dana koji možda budu kritični.
Mama minje uzela godisnji oko termina pa ako bude po planu 3 tjedna je doma pa ce navracat do nas rucak donjet i ako jos nesto treba donijet il u trgovinu i da nas obide tako sam ai ja to isplanirala e sad koliko je ona vremena isplanirala provodit mi u stanu to ne znam... Al to mi je skroz ok, muz mi dolazi doma malo poslije pola 4 uvijek radi prvu od pon do petka tako da nek i mama odmori vikendom a poslije 3 tjedna njenog godisnjeg ide muz da malo budemo sami a i kontamo si da ce taman grcevi (nadamo se da nece al ipak ) krenut pa da se usaltamo kak cemo to rjesavat ☺ i to je to poslije toga smo prepusteni sami sebi nadoci cu kakav god porod bio i vracamo se na staro samo +1 član . Kuhaj peri i čisti i brini o malom ☺
Mama minje uzela godisnji oko termina pa ako bude po planu 3 tjedna je doma pa ce navracat do nas rucak donjet i ako jos nesto treba donijet il u trgovinu i da nas obide tako sam ai ja to isplanirala e sad koliko je ona vremena isplanirala provodit mi u stanu to ne znam… Al to mi je skroz ok, muz mi dolazi doma malo poslije pola 4 uvijek radi prvu od pon do petka tako da nek i mama odmori vikendom a poslije 3 tjedna njenog godisnjeg ide muz da malo budemo sami a i kontamo si da ce taman grcevi (nadamo se da nece al ipak ) krenut pa da se usaltamo kak cemo to rjesavat ☺ i to je to poslije toga smo prepusteni sami sebi nadoci cu kakav god porod bio i vracamo se na staro samo +1 član . Kuhaj peri i čisti i brini o malom ☺
Kod.mene isto moja mama uzela.go da.skuha inode u ducan. Kaze da nece puno biti s nama, ali da ce donijeti svaki dan kuhano. A muz uzeo isto 3 tj godisnjeg pa cemo vidit kako ce to ici
Sortiraj odgovore
Najstariji