Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    21. Lipanj 2019. 11:30

Baš smo sileđije 😂 nikako da burmu i zarucnicki skinem a strah me da ce mi samo odjednom natec prsti i da necu moc skinut premda za sad jos nista... 

krino
    21. Lipanj 2019. 11:43

bebaImama

Krino, tesi se, evo ja isto lezim u bolnici, prokrvarila nakon ASC pregleda, trudovi srednje jaki, ali ih aparat ne belezi, ali isto tako ni da se pokrene otvaranje

Kod mene sve tako, ali bez ikakvih trudova na vidiku... Vise ne mogu gledat ovu sobu. Nisam si zamisljala ovak provest tjedan dana. I to produzenih tjedan dana. Bas... Sad me strah tog induciranog poroda. Imam osjecaj kao da su me narucili na vjesanje. Ma uzas. Bas se ljutim na malu lijenu guzicu da ce me toliko namucit. Otvorena po starom. Katastrofa. I kak da se krenem otvarat kad nemrem ni prosetat nigdje. Bolnica na cesti, parka na vidiku nema. Uf uf ufffffff

srećica
    21. Lipanj 2019. 12:03

Krino jesu rekli na kraju kad bi te na idukciju?

21. Lipanj 2019. 12:08

krino

bebaImama

Krino, tesi se, evo ja isto lezim u bolnici, prokrvarila nakon ASC pregleda, trudovi srednje jaki, ali ih aparat ne belezi, ali isto tako ni da se pokrene otvaranje

Kod mene sve tako, ali bez ikakvih trudova na vidiku… Vise ne mogu gledat ovu sobu. Nisam si zamisljala ovak provest tjedan dana. I to produzenih tjedan dana. Bas… Sad me strah tog induciranog poroda. Imam osjecaj kao da su me narucili na vjesanje. Ma uzas. Bas se ljutim na malu lijenu guzicu da ce me toliko namucit. Otvorena po starom. Katastrofa. I kak da se krenem otvarat kad nemrem ni prosetat nigdje. Bolnica na cesti, parka na vidiku nema. Uf uf ufffffff

Znam da se ubacivam, al probaj hodati po stepenicama mozda potakne otvaranje🙂 

bebaImama
    21. Lipanj 2019. 12:15

krino

bebaImama

Kod mene sve tako, ali bez ikakvih trudova na vidiku… Vise ne mogu gledat ovu sobu. Nisam si zamisljala ovak provest tjedan dana. I to produzenih tjedan dana. Bas… Sad me strah tog induciranog poroda. Imam osjecaj kao da su me narucili na vjesanje. Ma uzas. Bas se ljutim na malu lijenu guzicu da ce me toliko namucit. Otvorena po starom. Katastrofa. I kak da se krenem otvarat kad nemrem ni prosetat nigdje. Bolnica na cesti, parka na vidiku nema. Uf uf ufffffff

Ja ni ne znam sta me ceka, osim da to jos uvek nisu trudovi za porodjaj, a traju od sinoc od 21:30, na svakih 10-15 min imam uzasne bolove, pracene mucninom, aparat neke i ne belezi, ali ja osecam, a od otvaranja bas nista, osim sto svaki put nakon pregleda p. vode krvarim.. A imala sam takva 3-4 ni u 24h .. Ali opet, bolje da se vec jednom pokrene na ovaj ili onaj nacin, mislim da ovo iscekivanje vise otezava i umara nego bilo sta drugo, bar mene, a "tek" sam stigla u bolnicu. Sta da ti kazem, srecno i ne daj se, sve ce to proci cim stignu lenje bebe.

21. Lipanj 2019. 12:34

Kad se beba rodi, imamo pravo na neke novcane potpore... Znam da se dobije nesto od HZZOa i od grada/opcine u kojoj zivimo... Za djecji doplatak se trebaju ispunjavati neki uvjeti da bi imali pravo? Kako ide ta papirologija? Ako tko zna, nek nas uputi 🙂

• Alexandra
    21. Lipanj 2019. 14:50

zvrkica92

Alexandra

Norules

Ejla curke malo da skrenem s teme jel ima koja cura da zivi na moru,da se planira kupat sad pred kraj?
    Ja se dvoumim bi,ne bi poslije 1.07 ulazim u 9 mj ,ne znam dal je bas onda pametno da se ne ubrza porod

Ja sam iz Splita i iako sam na cuvanju trudnoce od 20 tjedna,posto je ulozivo za prst mirovala sam vecinom,cak mi je i voznju zabrania,a sad na zadnjem pregledu u 34. tjednu trudnoce mi je reka da se mogu ic kupat jer nema nikakvih promjena sto je super,a evo u Subotu ulazimo u 9.mj,termin 20.07.
    Samo eto draze mi se otic okupat negdi izvan Splita 😊

Evo moje Spliće😁! Jos nam je i termin na isti dan🙈. Jesi bila na tečaju u 6. misec?
    Isti dan,bit ce veselo  😁😁 bila sam u 5.mj u Solinu na tecaju.

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 16:48

Krino 15.06.
    BebaImama 17.06.
    Ivonne 30.06.
    Srećica 06.07.
    Nikolina95 13.07.
    mmamma 19.07.
    Zvrkica92 20.07.
    Kv2912 20.07.
    Bebamala 24.07.
    Kzeli 25.07.
    Shell 27.07. 
    Kika28 04.08.

Evo malo da se podsjetimo :)
    Ako ima koja pridošlica nek se doda na listu, baš nas je nešto malo ovih ljetnih beba i slabo mi tipkate, valjda vas vrijeme uspavalo :D

Nikolina95
    21. Lipanj 2019. 17:20

polovicu robe popeglaa 😀😀 danas sam cula da je od bratovog prijatelja zena rodila mjesec dana raaanije pa me pa reko da sredim robicu 😂😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

deewillow
    21. Lipanj 2019. 17:38

deewillow
    17:37 21. LIPANJ 2019.

Cure, molim vas pomoc. Ima li koja problema s alergijama jacim? Ja doslovno danas umirem od simptoma jedva disem i zacepljeno mi je sve. Rekli su mi u ljekarni da krajem 17.tj.T smijem piti antihistaminike, ali ja ne bih prije nego se savjetujem s dr. Pije li to neka od vas u trudnoci? Do prije ovog ranog proljeca nisam bila alergicar 😞
    Inace sam iz druge grupe na ovom forumu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.