Ja mislim da se meni neisplati vise kucu cistiti, ja i muz sami ja nezz ko to zamaze ja ionako vecinom lezim muz takoder ako nije po vani da nesta radi i bas nezz ko nam zamaze 😂😂😂😂 prasina se non stop brise i uvijek je ima 😬😬
Evo i ja se dodala na popis. A sto radim cijele dane? Pa eto, ovaj tjedan me toliki umor puca da imam ocjecaj da cijeli dan prespavam. Probudim se u 8 pa prosurfam malo sto ima, oko 11 opet zaspim. Probudim se nakon dva sata, pa rucam, malo nesto napravim po stanu i cim legnem odmorit opet zaspim na nekih dva sata 🙈🙈. I naravno mazim trbuh i osluskujem curu kako me udara i kako se okrece ❤
srećicakoje je to tocno rodiliste bez pitke vode?
Pakrac. Nije nitko koliko znam potvrdio od nadležnih da voda nije za piće, ali cure koje su tamo ležale kažu da smrdi a i da sestre ne preporučaju, kao radije nek piju svoje.
Evo i ja se dodala na popis. A sto radim cijele dane? Pa eto, ovaj tjedan me toliki umor puca da imam ocjecaj da cijeli dan prespavam. Probudim se u 8 pa prosurfam malo sto ima, oko 11 opet zaspim. Probudim se nakon dva sata, pa rucam, malo nesto napravim po stanu i cim legnem odmorit opet zaspim na nekih dva sata 🙈🙈. I naravno mazim trbuh i osluskujem curu kako me udara i kako se okrece ❤
srećicakoje je to tocno rodiliste bez pitke vode?
Pakrac. Nije nitko koliko znam potvrdio od nadležnih da voda nije za piće, ali cure koje su tamo ležale kažu da smrdi a i da sestre ne preporučaju, kao radije nek piju svoje.
Uzas za jednu bolnicu . Dogovori onda s ljudima koji ce ti doc u posjetu da ti ponesu vode da ne moras ti tolko nosit.
U svakom slučaju bolje da ti donose svaki dan vodu neovisno o tome valjala ili ne ugrijat ce se voda i bit ce ti draza friska premda ja imam naviku iskljucivo iz pipe vodu pit pregrmit cu te dane pit iz plastike sto inace ne volim i izbjegavam!
Ma naravno da će mi donositi svaki dan ali kad god da rodim u danu taj dan nebudu mi stigle posjete najvjerojatnije a vidim po iskustvima da nakon poroda žene budi jako žedne, da popiju po 3-4 l u par sati. I neka samo večer i noć budem tamo gdje je još drugi dan popodne do posjeta dok mi nešto donesu. I planiram svakako jednu bocu zeledit i još dvije hladne stavit uz to. I u posebnu vrećicu tako da koliko toliko dulje izdrži.
I da, inače isto samo iz pipe pijem i općenito najviše vodu, rijetko kad sok, možda čašu tjedno. Ponijeti ću ga litru čisto da mi malo vrati snagu poslije poroda ako bude noć.
U svakom slučaju bolje da ti donose svaki dan vodu neovisno o tome valjala ili ne ugrijat ce se voda i bit ce ti draza friska premda ja imam naviku iskljucivo iz pipe vodu pit pregrmit cu te dane pit iz plastike sto inace ne volim i izbjegavam!
Kupiš staklenu janu😂
Poslije ostane za paradazj sos😂😂 kako kod nas u slavoniji rade
Malac mi ima streptokok, bijeli mu se grlo, čekam da se vrate s hitne. Eto da mi nije dosadno ove zadnje dane 🤢
Da da i svekrvi odmah prosljedim i velim kufaj mi sosa 😂😂😂
Ja planiram od pon krenit torbu za rodiliste zgotovit i vodu i neke grickalice i kekse spakirat i stapice i sok i bombone koda na izlet idem jer bas nam je na tecaju fizioterapeutica pricala da se vecinom nocu zene porode pa si i ja kao to mislim 😂
Malac mi ima streptokok, bijeli mu se grlo, čekam da se vrate s hitne. Eto da mi nije dosadno ove zadnje dane 🤢
A joj drzte se 😳😌
Kzeli i ja sam uzela malo za grickanje, jedne grancereale kekse kao slatko i ruci krekere za slano. I jednu proteinsku energetsku čokoladicu za slučaj da se porod odulji tj trudovi. Ako mi nebude trebala tad, poslije će se svakako pojesti.
Pa da jer mozes ostat bez rucka , vecere ovisno kak rodis a ja cu garant tako potrefit pa sam mislila i ja grancerale kekse , neke vocne karamele , stapice ili krekere , 1 vodu od litru i 2 od pola litre , neku proteinsku ili onu corn prutic i mislila uzet mozda u lidlu 2 ona sokica na slamcicu od 2 deci ono za djecu cisto da imam neato slatko ... Kupila 2 paketa onih dezinfekcijskih maramica danas u lidlu cisto da imam sa sobom ako mi zatreba . i manje vise to je to ne znam jel ima jos netko neku preporuku ili ideju ? Kak mi se cini jos cu bez rucnika otic nesto si stalno mislim da moram i to pa bi mogla i zab to 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji