Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    20. Lipanj 2019. 14:33

mmamma

Hej, trudnice kojima je uskoro termin, radite li ista od onih savjeta za laksi porod? Tu mislim na vecu fizicku aktivnost, cesce odnose s partnerom, cajeve, masazu medjice, kegelove vjezbe?

Ništa, u utorak sam 4 sata sjedila u trudničkoj i vraćala se doma i još uvijek se oporavlja od te aktivnosti🤣🤣
    Stidna kost me toliko boli da se jedva do wc povučem, noge su mi otekle, hemići ispali (dobila sam ih na prvom porodu a do tada ih nisam imala i evo u drugoj trudnoći odmah jer nisko nosim).
    Za odnose odnosno spermu piše da pomaže otvaranju ne znam baš da olakšava porod.
    Nisam masirala međicu, babica je na porodu pokušala ali ja nemam elastičnu kožu, njen komentar je bio da gdje god takne puca i da će me morat rezati.
    Bedreni misići su dosta bitni kod izgona e to bi bilo super jačat 😂😂 

srećica
    20. Lipanj 2019. 14:48

Ja sam počela piti čaj od lista maline, pokušavam se kretati što više makar po kući, muža sam napala jučer ali su me poslije uhvatili lagani grčevi pa neznam dal' ću ponavljati to (iako je sex u 9.mj nešto skroz extra, kad je sve to unutra tako osjetljivo, ma mrak 😁 ) , masirati međicu ne planiram, a kegelove po malo radim. Sad koliko šta bude pomoglo sad u ta dva-tri tjedna vidjet ćemo.

kzeli
    20. Lipanj 2019. 15:02

Pokusavam bit aktivna al nakon sto sam nedavno imala nesvjesticu ne idem vise nikud sama i izbjegavam guzve tako da po doma radim sta imam i tako s muzem idem gdje god bed mi ic sama da mi ne bude zlo ponovno i tako.... Nemam u planu masirat medicu pa sta bude...

srećica
    20. Lipanj 2019. 22:05

Krino se zaboravila javit danas 🤔

• Ivonne
    20. Lipanj 2019. 22:25

srećica

Daj bože da već drži svoju srecicu😊 a ako nije to onda da je doma 

srećica
    20. Lipanj 2019. 23:23

Ivonne

srećica

Daj bože da već drži svoju srecicu😊 a ako nije to onda da je doma

Nadam se da je ovo prvo, ipak je već termin prošao...

krino
    21. Lipanj 2019. 05:34

Nista. Lezim i dalje, trudova ni pod razno, otvorena niti mm vise... Nikad kraja... Jaooo

21. Lipanj 2019. 07:10

krino

Nista. Lezim i dalje, trudova ni pod razno, otvorena niti mm vise… Nikad kraja… Jaooo

Tvojoj bebi se bas ne zuri van... 😏

kzeli
    21. Lipanj 2019. 07:42

krino

Nista. Lezim i dalje, trudova ni pod razno, otvorena niti mm vise… Nikad kraja… Jaooo

A joj nadam se da će krenut što prije , lijep datum danas pošto je sutrašnji dan uvijek neradi možda beba fino krene danas il sutra pa uvijek ima rođoš na neradni dan držim fige ☺

srećica
    21. Lipanj 2019. 08:06

Uf, ja se nekako nadala da će moj ranije, ali kako vidim tu se nešto bebačima ne žuri i većina prelazi termin. A pošto kod mene nema ni slova o otvaranju, mogla bi i ja komotno dočekat i drugu polovicu 7.mj 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.