Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 19:22
    Danas sam isla kupit kolica 😁
    Danas sam isla kupit kolica 😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 19:22

Cak sam i kolica odma nasla ali majica mi je mraak 😁😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    19. Lipanj 2019. 19:35

Super, jesi ih odmah dofurala doma ili ih čekaš?
    Koja daj link
    A vidi je fora 😍

kzeli
    19. Lipanj 2019. 19:38

Odlican body mislim da ce nam trebat svima to 🙈😁😁😁 nego daj link kolica da vidimo mi ko babe jedna drugoj sve moramo vidjet 🙈🙉🙉 i ublidlu sljed tjedan opet nista za nas 😒😒😒😒

• Ivonne
    19. Lipanj 2019. 19:40

kzeli

Odlican body mislim da ce nam trebat svima to 🙈😁😁😁 nego daj link kolica da vidimo mi ko babe jedna drugoj sve moramo vidjet 🙈🙉🙉 i ublidlu sljed tjedan opet nista za nas 😒😒😒😒

Kako ništa, moram si gaće kupit 😂😂
    Dupendara mi narasla😂😂🙈

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 19:40

Odma smo ih uzeli imali su na stanju u babylandu 😀 dobili 15% na gotovinu 😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 19:42

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    19. Lipanj 2019. 20:07

Odlična su , ja sam kod staraca u kući u svojoj djevojačkoj sobi skladište szvari napravila tamo su mi i kolica 😂 
    Čitaš mi misli i meni trebaju gać kontam da odem u pepco i nakupujem bijelih onih jeftinih da imam kad rodim da ne moram stalno prat i poslije ih sve pobacam ako treba 😂🙈

srećica
    19. Lipanj 2019. 20:08

A baš su slatka 😊
    A za bodić, mislim da bi meni trebao kontra natpis 🙈 pošto mužu lagano pozli čim uđe u bolnicu ili ordinaciju, zato i nejde na porod jer em bi me živciro em bi još jedan tim trebao za njega 😂
    Tako da sigurno nebude taj koji će voditi na cjepljenja.

srećica
    19. Lipanj 2019. 20:09

I da, manija čišćenja je doživjela vrhunac: muž mjenja silikon oko kade jer je požutio i ružan je 🙈
    Ok, sama ću se javit u Vrapče! 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.