Krino15.06.
BebaImama 17.06.
Ivonne30.06.
Srećica06.07.
Nikolina9513.07.
mmamma19.07.
Zvrkica9220.07.
Kv291220.07.
Bebamala24.07.
Kzeli25.07.
Shell27.07.
Kika28 04.08.
Evo malo da se podsjetimo :)
Ako ima koja pridošlica nek se doda na listu, baš nas je nešto malo ovih ljetnih beba i slabo mi tipkate, valjda vas vrijeme uspavalo :D
Ja sam vec upisana na jesenskim 😁😁 ima vas i ovde dosta s tim koliko je cura oslo
Zašto su se cure rasule?
Vidim da su jesenske aktivnije ali sam sa svojim stanjem ispred njih, meni treba podrška i kuknjava bih pred kraj 🤣🤣
Nisu na jesenskim nego ovdje, kad sam otkrila forum nisam stigla citati koliko se pisalo ovdje, pa je nastalo zatisje pa ste ponovno ozivile sta mi je jako drago jer volim cuti iskustva iskusnijih sve ste prije mene pa upijam jer mi ovo prva bebica i nemam iskustva.
Krino15.06.
BebaImama 17.06.
Ivonne30.06.
Srećica06.07.
Nikolina9513.07.
mmamma19.07.
Zvrkica9220.07.
Kv291220.07.
Bebamala24.07.
Kzeli25.07.
Shell27.07.
Kika28 04.08.
Ako ima koja pridošlica nek se doda na listu, baš nas je nešto malo ovih ljetnih beba i slabo mi tipkate, valjda vas vrijeme uspavalo :D
Ja sam vec upisana na jesenskim 😁😁 ima vas i ovde dosta s tim koliko je cura oslo
Zašto su se cure rasule?
Vidim da su jesenske aktivnije ali sam sa svojim stanjem ispred njih, meni treba podrška i kuknjava bih pred kraj 🤣🤣
Nisu na jesenskim nego ovdje, kad sam otkrila forum nisam stigla citati koliko se pisalo ovdje, pa je nastalo zatisje pa ste ponovno ozivile sta mi je jako drago jer volim cuti iskustva iskusnijih sve ste prije mene pa upijam jer mi ovo prva bebica i nemam iskustva.
Ja bi voljela da ne umre forum jer mi je s prvim uz sav posao uz bebu forum došao kao psihoterapija, ono ostaneš on još spava a ti kafa i forum. Malo odraslih ljudi koji su u istim govnima 😂😂
Krino15.06.
BebaImama 17.06.
Ivonne30.06.
Srećica06.07.
Nikolina9513.07.
mmamma19.07.
Zvrkica9220.07.
Kv291220.07.
Bebamala24.07.
Kzeli25.07.
Shell27.07.
Kika28 04.08.
Zašto su se cure rasule?
Ja bi voljela da ne umre forum jer mi je s prvim uz sav posao uz bebu forum došao kao psihoterapija, ono ostaneš on još spava a ti kafa i forum. Malo odraslih ljudi koji su u istim govnima 😂😂
I ja takoder to nebi volila jer meni je ovo super stvar, svi u istim problemima i jadamo se jedni drugima, da nisam otkrila forum najvjerojatnije bi bila na psihijatriji jer toliko me "prijatelja" iznenadilo otkako sam trudna i cisto me baci nekad u depru da sam shvatila da ja prijatelja ni nemam onih pravih koliko sam mislila da imam, makar se ovdje mogu izjadati da nisam krivo shvacena
Uf, na TV i zaboravim da ga imam. Evo sigurno mjesec dana ima da ga nisam ni upalila. Prije ću sjesti na balkon i odigrati igricu na mobu ili čitati nešto...
Na TV ionako nista pametno na koji god program prebacis samo vijesti i svi o istome, ja jedino pratim ove vec "domace" turske serije samo da mi vrijeme prode i naravno igrice i forum nezaobilazni 🙈🙈
Krino, tesi se, evo ja isto lezim u bolnici, prokrvarila nakon ASC pregleda, trudovi srednje jaki, ali ih aparat ne belezi, ali isto tako ni da se pokrene otvaranje
Kod mene sve tako, ali bez ikakvih trudova na vidiku… Vise ne mogu gledat ovu sobu. Nisam si zamisljala ovak provest tjedan dana. I to produzenih tjedan dana. Bas… Sad me strah tog induciranog poroda. Imam osjecaj kao da su me narucili na vjesanje. Ma uzas. Bas se ljutim na malu lijenu guzicu da ce me toliko namucit. Otvorena po starom. Katastrofa. I kak da se krenem otvarat kad nemrem ni prosetat nigdje. Bolnica na cesti, parka na vidiku nema. Uf uf ufffffff
Ja ni ne znam sta me ceka, osim da to jos uvek nisu trudovi za porodjaj, a traju od sinoc od 21:30, na svakih 10-15 min imam uzasne bolove, pracene mucninom, aparat neke i ne belezi, ali ja osecam, a od otvaranja bas nista, osim sto svaki put nakon pregleda p. vode krvarim.. A imala sam takva 3-4 ni u 24h .. Ali opet, bolje da se vec jednom pokrene na ovaj ili onaj nacin, mislim da ovo iscekivanje vise otezava i umara nego bilo sta drugo, bar mene, a "tek" sam stigla u bolnicu. Sta da ti kazem, srecno i ne daj se, sve ce to proci cim stignu lenje bebe.
Pa ne znam sta je gore. Kad znas ili kd ne znas. U svakom slucaju, drzi se i ti i sretno! I javi kad prodje da se proveselimo. Ja sam ko na iglama. Trebala bih se kakti naspavati i sve, a zoster me pece po cijelom trbuhu tako da mi uopce ne da spavat. A nije mi jsno da cu uz to jos izdrzati sve sto me ceka. Mogu se samo nadati da nece biti maratonski porod.
Znaci, bebaImama, pokusavam si sugestirati girl power i saljem ti puuuno dobre vibre i nadam se da cemo kick ass-at! Ja sam u bolnici od utorka i vec sam izludjena od te sobe i cekanja. Tako da, masala.
Krino15.06.
BebaImama 17.06.
Ivonne30.06.
Srećica06.07.
Nikolina9513.07.
mmamma19.07.
Zvrkica9220.07.
Kv291220.07.
Bebamala24.07.
Kzeli25.07.
Norules25.07.
Shell27.07.
Kika28 04.08.
Evo da se i ja dodam,bilo je jako puno cura ovdje dok se nisu prebacili na face jer toliko se tipkalo dnevno da se nije stiglo vise ni pratiti,iako je meni sad draza ova ekipica jer bilo je tamo dosta i proljetnih beba mjesec dva prije mene,mislim uvijek je dobro znati i unaprijed al nekako bolje i popamtim dok smo svi nekako u toku s istim tegobama i pripremama
Krino15.06.
BebaImama 17.06.
Ivonne30.06.
Srećica06.07.
Nikolina9513.07.
mmamma19.07.
Zvrkica9220.07.
Kv291220.07.
Bebamala24.07.
Kzeli25.07.
Norules25.07.
Shell27.07.
Kika28 04.08.
CiniMinis 07.08.
Evo i ja se dodala na popis. A sto radim cijele dane? Pa eto, ovaj tjedan me toliki umor puca da imam ocjecaj da cijeli dan prespavam. Probudim se u 8 pa prosurfam malo sto ima, oko 11 opet zaspim. Probudim se nakon dva sata, pa rucam, malo nesto napravim po stanu i cim legnem odmorit opet zaspim na nekih dva sata 🙈🙈. I naravno mazim trbuh i osluskujem curu kako me udara i kako se okrece ❤.
mmamma ne znam tocno kako ostvariti prava, ocu jednokratnu potporu i doplatak se ocito rjesava nekako u hzzo, od grada/opcine mislim da kod njih, a za djecji nemam pojma koji su uvjeti i kako se dobiva.
srećica koje je to tocno rodiliste bez pitke vode?
I meni je jako drago sto sam pronasla ovaj forum. Nekako mi pase sa vama o svemu popricati i cuti sto ima kod vas i kako se kod vas razvija situacija 😊. I naravno uvijek dobim korisne informacije i jako sam vam zahvalna na tome ❤.
Oko mene ni jedna trudnica , prijateljice ili nisu u tom diru jos premda imam 30 a one su jos neke i starije od mene a neke imaju klince vec osnovna skola tako da sam sama u svemu 😌 lijepo je cut neke savjete od mama koje imaju bebace i prolaze sad isto sto i ja 😁 trenutno sam u fazi gdje i dalje gledam robicu i mislim da nemamo dosta a muzu se kosa na glavi dize jer misli da imamo i previse... Ne znam 😌☺ inace u nekom svom filmu sam i volila bih jos stan detaljno oribat i onda samo odmarat al uvijek nesto ....
Sortiraj odgovore
Najstariji