Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    21. Lipanj 2019. 17:38

Šta radite po cijele dane? Meni je postalo prilično dodsadno. Torba je spremna, robica isto, kuću sam izlizana i stvarno mi se više neda... 
    Uhvatila me opet neka nervoza oko poroda, stalno nešto o tome čitam a to koliko mi je dobro toliko je i loše. 
    Pukla sam kad su mi cure rekle da u našem rodilištu voda iz pipe nije za piće, kažu da jako smrdi tako da sad uz sve što nosim još moram i stavit barem 4 boce tekućine. 🤦

deewillow
    21. Lipanj 2019. 17:39

deewillow
    17:37 21. LIPANJ 2019.

Cure, molim vas pomoc. Ima li koja problema s alergijama jacim? Ja doslovno danas umirem od simptoma jedva disem i zacepljeno mi je sve. Rekli su mi u ljekarni da krajem 17.tj.T smijem piti antihistaminike, ali ja ne bih prije nego se savjetujem s dr. Pije li to neka od vas u trudnoci? Do prije ovog ranog proljeca nisam bila alergicar 😞

21. Lipanj 2019. 17:45

Nikolina95

polovicu robe popeglaa 😀😀 danas sam cula da je od bratovog prijatelja zena rodila mjesec dana raaanije pa me pa reko da sredim robicu 😂😂

I ja planiram iduci tj polako poceti prati robicu, jer me strah da neodem u bolnicu il da rodim ranije 🤪 pa nek je makar robica spremna

21. Lipanj 2019. 17:47

Ivonne

Krino15.06.
    BebaImama 17.06.
    Ivonne30.06.
    Srećica06.07.
    Nikolina9513.07.
    mmamma19.07.
    Zvrkica9220.07.
    Kv291220.07.
    Bebamala24.07.
    Kzeli25.07.
    Shell27.07.
    Kika28 04.08.

Evo malo da se podsjetimo :)
    Ako ima koja pridošlica nek se doda na listu, baš nas je nešto malo ovih ljetnih beba i slabo mi tipkate, valjda vas vrijeme uspavalo :D

Ja sam vec upisana na jesenskim 😁😁 ima vas i ovde dosta s tim koliko je cura oslo 

kzeli
    21. Lipanj 2019. 18:03

i ja sam evo opeglala sve i pospremila jos ispeglam svoje spavacice i pidzame i ovih dana cu spremit kofer za rodiliste i nek stoji . krevetic je kod mojih rastavljen pa sad kad muz bude htio nek ga sastavlja ionak ga ne mislim namjestit dok ne dodemo doma da ne oada prasina po njemu za 5 min plahtu i sve rjesim. imam jos iz ikeee za narucit za previjalicu plasticne posude obavit jos sopinga malo premda manje vise imam sve al ne zelim da nesto nemam pa fantaziram malo sad vec i tako... Vruce mi je , nervozna sam , osjecam se kao kit 😂 i pomalo sam nestrpljiva jer me bas zanima kako izgleda i kakav je ovaj moj mali frajer 😍

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 18:05

srećica

Šta radite po cijele dane? Meni je postalo prilično dodsadno. Torba je spremna, robica isto, kuću sam izlizana i stvarno mi se više neda…
    Uhvatila me opet neka nervoza oko poroda, stalno nešto o tome čitam a to koliko mi je dobro toliko je i loše.
    Pukla sam kad su mi cure rekle da u našem rodilištu voda iz pipe nije za piće, kažu da jako smrdi tako da sad uz sve što nosim još moram i stavit barem 4 boce tekućine. 🤦

Danas je dosta mojih na godišnjem pa sam imala dvije kave a u principu čekam da mi muž i sin dođu kući pa da imam društvo.
    Kad sve središ postane dosadno, u biti bi kuću mogla ispočetka ali mi se stvarno ne da nit mi se gleda više tv.

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 18:06

Nikolina95

polovicu robe popeglaa 😀😀 danas sam cula da je od bratovog prijatelja zena rodila mjesec dana raaanije pa me pa reko da sredim robicu 😂😂

Bravooo, počinjemo se svi spremat na veliko😊

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 18:08

ayla

Ivonne

Krino15.06.
    BebaImama 17.06.
    Ivonne30.06.
    Srećica06.07.
    Nikolina9513.07.
    mmamma19.07.
    Zvrkica9220.07.
    Kv291220.07.
    Bebamala24.07.
    Kzeli25.07.
    Shell27.07.
    Kika28 04.08.

Evo malo da se podsjetimo :)
    Ako ima koja pridošlica nek se doda na listu, baš nas je nešto malo ovih ljetnih beba i slabo mi tipkate, valjda vas vrijeme uspavalo :D

Ja sam vec upisana na jesenskim 😁😁 ima vas i ovde dosta s tim koliko je cura oslo

Zašto su se cure rasule?
    Vidim da su jesenske aktivnije ali sam sa svojim stanjem ispred njih, meni treba podrška i kuknjava bih pred kraj 🤣🤣

21. Lipanj 2019. 18:15

kzeli

i ja sam evo opeglala sve i pospremila jos ispeglam svoje spavacice i pidzame i ovih dana cu spremit kofer za rodiliste i nek stoji . krevetic je kod mojih rastavljen pa sad kad muz bude htio nek ga sastavlja ionak ga ne mislim namjestit dok ne dodemo doma da ne oada prasina po njemu za 5 min plahtu i sve rjesim. imam jos iz ikeee za narucit za previjalicu plasticne posude obavit jos sopinga malo premda manje vise imam sve al ne zelim da nesto nemam pa fantaziram malo sad vec i tako… Vruce mi je , nervozna sam , osjecam se kao kit 😂 i pomalo sam nestrpljiva jer me bas zanima kako izgleda i kakav je ovaj moj mali frajer 😍

😍😍😍😍 Sve tako ljepo izgleda popeglano i slozeno 

• Ivonne
    21. Lipanj 2019. 18:16

kzeli

i ja sam evo opeglala sve i pospremila jos ispeglam svoje spavacice i pidzame i ovih dana cu spremit kofer za rodiliste i nek stoji . krevetic je kod mojih rastavljen pa sad kad muz bude htio nek ga sastavlja ionak ga ne mislim namjestit dok ne dodemo doma da ne oada prasina po njemu za 5 min plahtu i sve rjesim. imam jos iz ikeee za narucit za previjalicu plasticne posude obavit jos sopinga malo premda manje vise imam sve al ne zelim da nesto nemam pa fantaziram malo sad vec i tako… Vruce mi je , nervozna sam , osjecam se kao kit 😂 i pomalo sam nestrpljiva jer me bas zanima kako izgleda i kakav je ovaj moj mali frajer 😍

Super si ti to uz žulj 🤣🤣
    Mene su danas probudili menstrualni bolovi koji su se smirili i evo me sad opet šora, već treći put idem na wc🙈 
    Ne bi ovo povezala s trudovima ali da su neke pripreme krenule mislim da jesu. 
    Malo me strah iskreno jer ne želim rodit dok su ova spajanja - nikog nema od naših, svi su na moru, morala bi malog ostaviti s nekim s kim nisam planirala. U bolnici tko zna tko je dežuran a u konačnici slavlje rođendana kad svi spajaju nije zanimljivo, već to imam s prvim i svi spajaju gospu pa mu nema ekipe na ročkasu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.