Prošla sam jedan porod, mislim da te na to nitko ne moze pripremiti… Ako ides prvi put. Drugi put cu tek vidjeti 😂 Sto se tice disanja, sjecam se babice kad sam je pitala cemu to sluzi… rekla je da se od bolova ponekad mame izbezume, pa zaborave disati, pa im bude lose, zato ti stalno govore da dises. Zato, bilo kakva pomoc protiv bolova, mislim da je prva liga 👍👍👍. Ono, brzo i bezbolno 😂. Zelim nam to svima… Sva sreca pa sam optimist po prirodi pa se uvijek nadam najboljem. Mene od jutra grči oko trtice, i donjeg dijela leđa, svako jedno pola sata… vidjet ćemo što će biti ❤
Jaooo, sretno ako je to to 😀 ja imam samo grceve po noci. Po danu malo lajsam pa ni ne osjetim, a po noci me sve boli pa ne spavam. Al nista se tu ne dogadja tako da... Sto se tice straha, i mene je bilo strah. Sad sto je dan blizi, a sparine zesce, to me vise uopce nije strah nego samo zelim da krene i zavrsi. Vec mi je dosta 😂 Mama zeli nazad svoje tijelo bez grceva i bolnih kostiju. Vise sam u stresu da ne prenesem jer mi je prvo pa mi je puno ljudi reklo da oni vole ostat duze 🙄🙄
Izašla sam iz stana u pol 11 i sad sam se vratila, blago za reci da sam prokuhala a da ne spominjem gužvu u busevima i tramvaju i to kak su svi "ljubazni" pa ti prepuste mjesto.
Vama koje ste pri kraju je adrenalin na 300, nemojte se zaboraviti javiti nakon poroda. Znam da je svima drugačije ali je lijepo pročitati kak je to netko preživio
Kam cemo prebacit nase ljetne bebice kad krene sa savjetima i slicno? Cemo se pogubit u bespucima foruma? Valjda necemo... 😀
Ako ste u potrazi za trudnickim tajicama ili hlačama osim u H&M, u Waikiki imate! Svih vrsta, znaci ne samo obicne crne tajice nego u bojama, cak i sa zmijskim uzorkom 😁 hlače, traperice u svim bojama pa i one "poderane" haljine, tunike... Gdje su bili ranije
Eeee gdje su dosad bili 🙈😁 sad je upeklo i hodam samo u najnužnijim krpicama, haljinica i japanke ♥️
Curke imam pitanje, posto ste vi prije mene pa mozda znate nesta o tome, bila sam na kontroli u srijedu i doktor mi je rekao da mi je cerviks skracen od 4 patenta koja imaju ja sam dosla na 2 tako on to objasnjava, i da bi trebala lezati sta i radim vecinu vremena dignem se do wc, istusirati, po vode i jesti nisam nesta aktivna zadnja 3 dana, e sad ja sam primjetila da mi je dole(velike usne) nezz kako da vam obajsnim,nateceno kao da je izboceno al to je i bilo prije kontrole pa mislim da to ima veze s tim sta je cerviks skracen, idem cesto na wc i imam osjećaj da ce beba izici van i tuce me nisko kao da grebe dole maloprije sam primjetila bjeli iscjedak, pa me to sve zanima jeli to za zabrinjavati ili je normalno, strah me je prijevremenom poroda ako koja zna sta o tome volila bi da podjeli s menom i da me smiri..
Otečene usne i iscjedak su lako moguće zbog gljivica, česte su pred kraj trudnoće zbog rasta hormona.
Koji si tjedan?
Sortiraj odgovore
Najstariji