E da, WC papir sam uzela jednu rolu ali nju sam ugurala u malu torbicu za predrađaonu s par Violeta onih pojedinačnih vlažnih maramica sa uložaka, i u njoj mi budu dokumenti i mob, labelo.
Da naravno i papuče su u velikoj torbi i isto vrećica za prljavi veš.
A robu za izlazak ću pripremiti u jednu vrećicu pa će muž donesti kad dolazi po nas.
Evo mene opet kao padobranac, uzmi slobodno jos koju rolu papira, nece propast🙈
Moji srednji je 18.7 roden, isao je iz bolnice u hlacicama, i bodyu sve dugih rukava, tanko i bilo je taman
Joj već sam jednom stavljala i vadila još jednu rolu u torbu 🙈 sve se nadam da rodilište ima dosta toga ali opet nebi bilo zgodno da zafali 😁 ali nije da mi nestane u torbu pa ajde, ionako ju stisnem kao palačinku 😂
E da, WC papir sam uzela jednu rolu ali nju sam ugurala u malu torbicu za predrađaonu s par Violeta onih pojedinačnih vlažnih maramica sa uložaka, i u njoj mi budu dokumenti i mob, labelo.
Da naravno i papuče su u velikoj torbi i isto vrećica za prljavi veš.
A robu za izlazak ću pripremiti u jednu vrećicu pa će muž donesti kad dolazi po nas.
Evo mene opet kao padobranac, uzmi slobodno jos koju rolu papira, nece propast🙈
Moji srednji je 18.7 roden, isao je iz bolnice u hlacicama, i bodyu sve dugih rukava, tanko i bilo je taman
Joj već sam jednom stavljala i vadila još jednu rolu u torbu 🙈 sve se nadam da rodilište ima dosta toga ali opet nebi bilo zgodno da zafali 😁 ali nije da mi nestane u torbu pa ajde, ionako ju stisnem kao palačinku 😂
Na Merkuru nije bilo wc papira😂😂
Evo i mene s Merkura, bila mi je dr. Flisar, odlična dr
Obavezno maramice za dezinfekciju ponesite u torbi, nećete moći pišat iz zraka (ove što budu rezane) a tamo ima puno žena i ne znaš tko šta nosi sa sobom. To vam je uz uloške i wc papir najvažnije 😂😂
Ti si vec rodila na merkuru? Jel treba za box pisebna torba ili ova mala koja ima sve ide s nama? Meni se tak ne pakiraju silne torbe. Imam taj mali kofer, sve stalo i bok. Inace sam se naucila da putujem s malo stvari pa me ovo sludjuje 😀
Kad si dosla gore, a kad bila gotova?
Znaci i to pod obavezno 🙈 ne znam kako u kbc Osijek al visto sumnjam da ga ima ponjet cu onda svakako za pocetak pa ako usfali donjet ce . Ne znam kako vi al evo ja skuhala grah za 2 dana i bas sam happy danas dan je odmah bolji premda imam kamaru za peglat 👎😒😁 a za bebonju jos nije ni poprano ima vremena 😂 kao dog je s malim u busi da nece prije 20.7 e sad 🙈🙉😂😂😂😂😂
Joj kako mi je to jadno! Svaki faking kafić mora imati papira i ručnika da ne dobije kaznu ali bolnica, kao da je bitno 🙄
Joj hvala ti puno moji svi koji su rodili se vise ni ne sjecaju di su bili i sta su radili a koji su friski su bili pod dojmom tako da puno hvala na savjetima. Japanke sam uzela one onak obicne iz konzuma ili gdje god one sto budu 10-tak kune za tusiranje ili da uzmem neke gumene il plasticen ?
Joj kako mi je to jadno! Svaki faking kafić mora imati papira i ručnika da ne dobije kaznu ali bolnica, kao da je bitno 🙄
E bas to wtf
U osjeckoj budu oni roza listici navodno🙈
E da, u tu malu torbicu sam strpala i dva uloška, za slučaj da se sve u predrađaoni otegne a nek slučajno bude curkala plodna voda pa da baš ne curim tamo na sve strane. Jel se smije uopće išta osim spavaćice imati obučeno? Makar te jednokratne gaće da drže uložak. A voljela bi i sportski topić makar jer nevolim da mi sise landraju okolo, znam da bi me to izluđivalo🙈
E bas to wtfU osjeckoj budu oni roza listici navodno🙈
Joj to nisam vidjela jedno 20 godina mislila sam da to vise ni ne proizvodne , bolje da nas doma dodu porodit jer ono moram cijelo kupatilo ponjet 🙉 najbolje da veliki kofer ko za na more ponesem
Ajme užas! I onda kako da ne nosimo veću torbu kad nam sve treba?! Joj muka mi dođe, frendica je rađala u Njemačkoj i bolje da ne pričam kakvi su to uvjeti bili. Tu dobro da čučavce još ne drže po rodilištima 😤
Bdw jel znate nekoga da je nedavno rodio u Petrovoj? Kažu da je tamo rodilište otkako je obnovljeno mrak opremljeno!
Ja sam bila na IVF odjelu i soba i kupaonica su kao hotel s pet zvjezdica! A papira i ručnika papirnatih mooore naslagano. Tuš kabina samo što masažne mlaznice nema 😃 kao da nisam u RH bila!
Sortiraj odgovore
Najstariji