Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    04. Lipanj 2019. 11:15

Cao mame 😃 evo ja sam danas bila u vinogradskoj na pregledu na kojem me nije ni pregledo hehe samo smo popricali i narucio me za ponedjeljak na ultrazvuk. Dosla sam oko pola 8 i cekala sam nekih sat vremena, nije bila guzva 😃 
    Ali vec kad sam bila gotova poceli su se skupljati.
    Bilo je doktor Grgic i oke mi se cini👌

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    04. Lipanj 2019. 11:19

Ja sam stavila u torbu 3 rucnika, 3 spavacice, 2 grudnjaka, 10tak ulozaka, paket mrezastoh gacica, 10tak pelena, vlazne (pampers), maramice za dezinfekciju i obice, podlogu za krevet 2x,tetru 2x,stvari za higijenu, sts zatreba dragi ce donjet. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

kzeli
    04. Lipanj 2019. 11:33

E vidis dobro da si napisala te maramice za dezinfekciju imala sam to na jednom od popisa i nisam na kraju kupila

srećica
    04. Lipanj 2019. 11:42

Nikolina takav je i moj sastav torbe jedino što sam pelena uzela cijeli paketić od 24 komada i uložaka pila paketa Chicco i jedan paket Vir. I stavila neke suhe krekere čisto ako rodim tko zna kad u noći i ponijeti ću bocu vode i soka jer navodno vodu iz pipe tamo ne preporučuju za piće 🙄
    I zapravo nije mi torba tako ni velika, 50x30cm, u manju mi to nebi stalo.

04. Lipanj 2019. 11:43

Nikolina95

Ja sam stavila u torbu 3 rucnika, 3 spavacice, 2 grudnjaka, 10tak ulozaka, paket mrezastoh gacica, 10tak pelena, vlazne (pampers), maramice za dezinfekciju i obice, podlogu za krevet 2x,tetru 2x,stvari za higijenu, sts zatreba dragi ce donjet.

Tako sam i ja + wc papir, 2 vrecice za smece/prljavi ves, gumene papuce... I meni pun kofer, jedva ga zatvorim... A htjela sam staviti i robu za izlazak, ne znam jel ce to stat... Nemam osjecaj da mi je nesto viska, ali jednostavno neke stvari zauzmu puno mjesta... 

• Ivonne
    04. Lipanj 2019. 11:52

Evo i mene s Merkura, bila mi je dr. Flisar, odlična dr
    Obavezno maramice za dezinfekciju ponesite u torbi, nećete moći pišat iz zraka (ove što budu rezane) a tamo ima puno žena i ne znaš tko šta nosi sa sobom. To vam je uz uloške i wc papir najvažnije 😂😂

srećica
    04. Lipanj 2019. 11:55

E da, WC papir sam uzela jednu rolu ali nju sam ugurala u malu torbicu za predrađaonu s par Violeta onih pojedinačnih vlažnih maramica sa uložaka, i u njoj mi budu dokumenti i mob, labelo.
    Da naravno i papuče su u velikoj torbi i isto vrećica za prljavi veš.
    A robu za izlazak ću pripremiti u jednu vrećicu pa će muž donesti kad dolazi po nas.

srećica
    04. Lipanj 2019. 12:17

Nego nemam pojma šta bi za bebača pripremila za izlazak 🤔 bodić bez rukava pa na to hlačice i majćicu? Ili bodi s dugim rukavima pa samo dolje hlačice sa stopalima ili onako kao kombinezon s nogavicama i gore na tregere? 
    Realno, bit će 30ak stupnjeva ali opet bebe nemaju skroz razvijenu termoregulaciju pa nisam pametna.

mmama2
    04. Lipanj 2019. 12:38

srećica

E da, WC papir sam uzela jednu rolu ali nju sam ugurala u malu torbicu za predrađaonu s par Violeta onih pojedinačnih vlažnih maramica sa uložaka, i u njoj mi budu dokumenti i mob, labelo.
    Da naravno i papuče su u velikoj torbi i isto vrećica za prljavi veš.
    A robu za izlazak ću pripremiti u jednu vrećicu pa će muž donesti kad dolazi po nas.

Evo mene opet kao padobranac, uzmi slobodno jos koju rolu papira, nece propast🙈
    Moji srednji je 18.7 roden, isao je iz bolnice u hlacicama, i bodyu sve dugih rukava, tanko i bilo je taman

url=https://lilypie.com]

Nikolina95
    04. Lipanj 2019. 12:44

Ja sam uzela par paketa maramica, nekako mi je jednostavnije nego rolu papira, jos cu viditi i naravno papuce i te sitnice za jest.. Uzela sam mix orasastih plodova i one cokoladice za trudnice.. 😁 Bit ce tu jos i keksica i tako toga ali to stignem 😃
    Ja cu lagani dugi bodi i hlacice za izlazak 🤗 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.