Dobro jutro 🌞
Imate li i vi probleme sa sinusima i zacepljenim nosom? Meni je preko dana okej, ali nocu bas ne mogu disati… Glava mi je ko balon ujutro… 😒
Ne znam cime bi si pomogla, vecinu tih sprejeva trudnice ne smiju koristiti…
Meni su stvarali tegobe preko zime baš, dobro i sada, ali bar mi ne ide krv na nos, ali mi je pomoglo "prirodno inhaliranje" pokušala sam s kamilicom i nije dugotrajno, ali zato morska sol (narodni i prirodni lek) 👌
Kad se savije 4 puta onda je tek debljine kao klasična tetrica. I ja ima sad moram naći namjenu da ne ispadne baš da sam bacila 80 kn na krpe za prašinu 🙄😂
Kaliko ima sličnu namenu tetri, zapravo razlika je u tkanju, e sad namena im je baš za novorođenčad jer su nežnije od tetri, a koristile se za povijanje ono trouglasto, imaš par načina, mogu da se koriste za brisanje bebice u početku zbog mekoće, bolje i od peškirića i krpica i tetre, brisanje lica, kod suvog kupanja, kod klasičnog kupanja kad prekrivaš bebicu u kadici itd itd 😀 šteta je brisati prašinu s njima 😀
Pošaljem legici sliku i dobijem odgovor pa šta je to ?! 😂😂😂😂 nakon silnog objašnjavanja ona je u biti htjela reci da je lola tetra pelene imala i kaze pa jel nije to sve isto pa onak nije 👎😂
Mene kukovi povremeno bole mislim da je to do spavanja pogotovo lijevi jer forsiram spavanje na njemu
Bebaimama nikako one na opip nisu nježnije i nebi bebu s njima brisala, nisu ni blizu tetrice pogotovo one od flanela. Ajde za pod bebu na duplo budu ok. A široko povijanje se više ne prakticira (barem ovdje) pa mi za to isto nisu. Ali ajde, iskoristit će se makar kao podlogica
Hahaha kzeli i meni je bilo isto pakiranje kao tetrice pa sam zato i uzela, kao ma to je sigurno to i trk! 🙈
Sta ste kupile od pelena za bolnicu ? Koje vlazne maramice ste uzimale ?
Lidlove Lupilu najmanji paket br 1 a maramice isto imam njihove ali mi je to veliko za bolnicu pa sam za tamo uzela ono jedno malo pakiranje od Nivee i Hippove što sam dobila uzorak, to je sve skupa 30 kom, za ta tri dana bit će dosta.
Sta ste kupile od pelena za bolnicu ? Koje vlazne maramice ste uzimale ?
Pampers 1 i Pampers sensitive vlazne maramice... Pelena sam stavila 15 u torbu, ako se ne varam, pa ce mi muz donijeti jos ako potrosimo...
Uopce ne mogu procijeniti koliko ce mi cega trebati, od ulozaka, wc papira itd... Sve si mislim da sam previse toga natrpala i da cu pola toga izbaciti pa ce mi po potrebi donijeti... 🤔
Pa da ne znam ni ja to procjenit , sljed tjedan planiram torbu popakirat pa ostavit nek stoji i nek čeka kad ce krenut. Donjet cu si od staraca 2 torbe i kofer pa vidjet koliko mi cega stane pa tamo ponijet mislim realno svaki dan ce netko doc pa ono uvijek mogu donjet sta treba
Sortiraj odgovore
Najstariji