Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    04. Lipanj 2019. 08:34

srećica

Ja Pavlovićevu i kupujem u ljekarni, što oni rade.
    Flanel tetrice iz Pepca su 18 kn 2 kom, tako su pakirane po dvije.
    Ove kaliko su promašaj 😄 ali s obzirom da su jako prozračne poslužiti će za preko kolica ili nešto tako.
    A ostale bijele tetrice imam iz lokalnog baby shopa, 10kn/kom. Sviđa mi se što su dosta velike, 80x80 pa će recimo za ležanje dosta dugo poslužiti.

Jutro svima 😍🌻
    Hajde plizzz ako ti ne bi bilo mrsko i tesko kad uhvatis vremena da poslikas te kaliko pelene da vidim kak to vudo izgleda legica mi tupi o njima a nema ih vise pobacala je sve od malog da vidim kakve su , uslikaj bas i ruku ispod da vidim koliko je to prozirno i tanko jer meni je to u dm-u kad sam gledala izgledalo kao plahta narezana na komade 🙈
    Meni su te flanel iz pepca bas fine pod rukom , mama mi tupi da ih ne uzimam jer kao ko zna s cim su bojane mislim kao da su druge farbane s neznam cime sve to isti klinac bar takav dojam imam i svakako cu uzet hos koji paket samo dok ih bude u drugim bojama nikako da dobiju.
    Meni bude zacepljen nos al mislim da to ima veze sa cvatnjom kojekakvog bilja u ovom periodu pa si znam uzet one kapi kao morska voda ponekad pomogne puno ponekad bas i ne. Probaj s time ☺

srećica
    04. Lipanj 2019. 08:49
    Kaliko 🙈 neznam čemu bi točno one trebale služiti ali ooodlilne su za procijediti sok od bazge 😂
    Kaliko 🙈 neznam čemu bi točno one trebale služiti ali ooodlilne su za procijediti sok od bazge 😂
    srećica
    04. Lipanj 2019. 08:53

Molim te šta kaže kolegica za šta ih je rabila?

A što se nosa tiče, on me zeza otkad sam trudna. Znači ujutro obavezno na pola začepljen ali ispušem i to je to, preko dana je uglavnom mir. Vjerujem da tu hormoni igraju ulogu.

srećica
    04. Lipanj 2019. 08:57

Jel nekoga muče bolovi u zglobovima, preciznije šake. Znači sami zglobovi prstiju i zapešće, istežem, rasteže pokušavam razgibati ali i dalje bole. A čak mi nisu natečene ruke.

kzeli
    04. Lipanj 2019. 09:00

srećica

Molim te šta kaže kolegica za šta ih je rabila?

A što se nosa tiče, on me zeza otkad sam trudna. Znači ujutro obavezno na pola začepljen ali ispušem i to je to, preko dana je uglavnom mir. Vjerujem da tu hormoni igraju ulogu.

Ja zbilja ne znam ja tako nesto kod nje nisam nikad vidjela to mora da je ona nesto pobrkala 😂 pokazat cu joj sliku bas. Dobro pa nisam kupila pozderala bi se živa 🙉🙉🙉🙉

srećica
    04. Lipanj 2019. 09:06

Kad se savije 4 puta onda je tek debljine kao klasična tetrica. I ja ima sad moram naći namjenu da ne ispadne baš da sam bacila 80 kn na krpe za prašinu 🙄😂

kzeli
    04. Lipanj 2019. 09:08

Dobro si i peosla ja jucer u dm-u gledam bile su negdje 120 kuna mislim

srećica
    04. Lipanj 2019. 09:16

Išla sam guglat, kažu da su one namijenjene baš za novorođenčad jer su kao nježnije što ja nikako nebi rekla na opip, ugl za previjanja jer su prozračnije a čvrste ili kao podloga za u kolica, kadicu i tako 🙄 znači ni oni im nemaju neku ekstra namjenu, sve to radi i tetrica.

04. Lipanj 2019. 09:17

srećica

Jel nekoga muče bolovi u zglobovima, preciznije šake. Znači sami zglobovi prstiju i zapešće, istežem, rasteže pokušavam razgibati ali i dalje bole. A čak mi nisu natečene ruke.

Ja ti imam probleme sa zglobovima, ali nisu vezani uz trudnocu nego i inace... Mene ne bole konstantno, ali npr na neku promjenu vremena i u nekim periodima u godini doslovno sam ko bakica koliko me bole... I to koljena, ramena, zapesca... Nisam jos otkrila sto bi pomoglo... Neki kazu glukozamin, ali ja se ne bi s time igrala u trudnoci... Mene boli tj ili dva pa prodje pa onda ni ne pokusavam s nicim... 

srećica
    04. Lipanj 2019. 09:28

mmamma ja inače imam problema s koljenima i išijasom. Koljena me znaju isto tako na promjenu vremena bolit, nekad jedno, nekad oba. A išijas ovisi o kretanju, dok sam radila i bila stalno u pokretu nije me toliko zezao nego kako sam prva tri mjeseca trudnoće ugl mirovala tu se to sve valda opustilo i onda kad sam ponovo krenula s aktivnim kretanjem plus težina trbuha, sad je baš koma. Malo malo pa me probode da samo ciknem! Nadam se da će poslije poroda se vratit na staro.
    Ali šake su me počele unazad možda tjedan dana, prije nisam imala s njima problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.