Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    03. Lipanj 2019. 21:07

Pa da nekako ni te kaliko cudno izgledaju uopce ne kao tetrice nisam ih kupila al sam ih skicala u dm-u pa reko da se ja prvo informiram prije nego uzmem.
    Kupila sam 2 komada u pepcu cine mi se super al nije bilo vise dezena zadnji put kad sam bila a ne bi da ima sve iste 😁
    Mislim da cu nakon sto ovu pavlovicevu potrosimo uzimat onu iz ljekarne ima sigurno manje konzervansa nego ova koja ima duzi rok trajanja

bebaImama
    03. Lipanj 2019. 21:08

Kakve su te tetrice u Pepcu, mislim koliko ih bude u paketu ili su pojedinačne, koja cena? Meni treba za bolnicu par, ono da se nađe, a još razmišljam gde bih uzela 😁 👌 a što se tiče kremice Sudocrem, jeste jako dobra i ja je imam mini pakovanje uvek i za sebe, ali mislim da je ona samo kod nadražene kože, kao i ona babylove kremica zelena što je hvale, ali ne valja svakodnevno da se koristi, samo kod osipa ili pojave osipa 🤔 ne znam...

• Ivonne
    03. Lipanj 2019. 21:18

Od kozmetike mustela (gel za pranje i šampon za tjemenicu) i baby ulje niveino sam uzela za pregibe- tu žuljaju kožu a sa uljem nema trenja pa tim ni crvenila. Za pelensku regiju sam uzela kremu iz ljekarne. Sudocrem je pun cinka i koristi se samo ako se pojavi pelenski osip i ne dugo.
    U pepcu su tetre u pakiranju po dvije, jako su slatke i kvalitetne 

nena1986
    03. Lipanj 2019. 21:40

Za guzu sam nekako najsklonija masti iz JGL-a.... 

kzeli
    03. Lipanj 2019. 21:50

Imam dojam da mast iz ljekarne , pavloviceva , jgl to je manje vise ista stvar ili ? I ja planiram mustelu za tjemenicu svakako a ovako ne znam sta bi ili taj melem baby ili hipp pojma nemam sta bi ... 
    Sto se tice pepca nisam uzimala obicne tetra pelene nego flanel i cine mi se super , obicne su isto ok ? Poprilicno su jeftine bila sam skepticna i nisam uzimala te al mislim da bi mogla one obicne bijele mozda

bebaImama
    03. Lipanj 2019. 21:51

nena1986

Za guzu sam nekako najsklonija masti iz JGL-a….

Smatram da nema velike razlike između Pavlovićeve i JGL, možda je Pavlovićeva samo malo masnija (što je po meni bolje ipak je reč o pelenskoj regiji) a možda mi se čini 😀 

Nikolina95
    03. Lipanj 2019. 21:55

Ja imam uzorke sampona od hipa i nivea pa cu stim probati, pa vidit sta je bolje. Takoder imam i malu jgl kremu isto nju planiram probat. Vidit cemo sta ce odgovarati 😃

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    03. Lipanj 2019. 22:04

Ja Pavlovićevu i kupujem u ljekarni, što oni rade.
    Flanel tetrice iz Pepca su 18 kn 2 kom, tako su pakirane po dvije. 
    Ove kaliko su promašaj 😄 ali s obzirom da su jako prozračne poslužiti će za preko kolica ili nešto tako.
    A ostale bijele tetrice imam iz lokalnog baby shopa, 10kn/kom. Sviđa mi se što su dosta velike, 80x80 pa će recimo za ležanje dosta dugo poslužiti.

CiniMINIS
    03. Lipanj 2019. 22:55

Nama je isto patronazna preporucila kremu za guzu iz ljekarne, al je spomenula da se mora pripaziti da je dobro promijesana, jer ako ima grudice izaziva osip. A za ostalu kozmetiku cu pogledat ove marke koje ste nabrojale  hvala vam 😙

04. Lipanj 2019. 07:35

Dobro jutro 🌞
    Imate li i vi probleme sa sinusima i zacepljenim nosom? Meni je preko dana okej, ali nocu bas ne mogu disati... Glava mi je ko balon ujutro... 😒
    Ne znam cime bi si pomogla, vecinu tih sprejeva trudnice ne smiju koristiti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.