Pa da nekako ni te kaliko cudno izgledaju uopce ne kao tetrice nisam ih kupila al sam ih skicala u dm-u pa reko da se ja prvo informiram prije nego uzmem.
Kupila sam 2 komada u pepcu cine mi se super al nije bilo vise dezena zadnji put kad sam bila a ne bi da ima sve iste 😁
Mislim da cu nakon sto ovu pavlovicevu potrosimo uzimat onu iz ljekarne ima sigurno manje konzervansa nego ova koja ima duzi rok trajanja
Kakve su te tetrice u Pepcu, mislim koliko ih bude u paketu ili su pojedinačne, koja cena? Meni treba za bolnicu par, ono da se nađe, a još razmišljam gde bih uzela 😁 👌 a što se tiče kremice Sudocrem, jeste jako dobra i ja je imam mini pakovanje uvek i za sebe, ali mislim da je ona samo kod nadražene kože, kao i ona babylove kremica zelena što je hvale, ali ne valja svakodnevno da se koristi, samo kod osipa ili pojave osipa 🤔 ne znam...
Od kozmetike mustela (gel za pranje i šampon za tjemenicu) i baby ulje niveino sam uzela za pregibe- tu žuljaju kožu a sa uljem nema trenja pa tim ni crvenila. Za pelensku regiju sam uzela kremu iz ljekarne. Sudocrem je pun cinka i koristi se samo ako se pojavi pelenski osip i ne dugo.
U pepcu su tetre u pakiranju po dvije, jako su slatke i kvalitetne
Imam dojam da mast iz ljekarne , pavloviceva , jgl to je manje vise ista stvar ili ? I ja planiram mustelu za tjemenicu svakako a ovako ne znam sta bi ili taj melem baby ili hipp pojma nemam sta bi ...
Sto se tice pepca nisam uzimala obicne tetra pelene nego flanel i cine mi se super , obicne su isto ok ? Poprilicno su jeftine bila sam skepticna i nisam uzimala te al mislim da bi mogla one obicne bijele mozda
Za guzu sam nekako najsklonija masti iz JGL-a….
Smatram da nema velike razlike između Pavlovićeve i JGL, možda je Pavlovićeva samo malo masnija (što je po meni bolje ipak je reč o pelenskoj regiji) a možda mi se čini 😀
Ja imam uzorke sampona od hipa i nivea pa cu stim probati, pa vidit sta je bolje. Takoder imam i malu jgl kremu isto nju planiram probat. Vidit cemo sta ce odgovarati 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja Pavlovićevu i kupujem u ljekarni, što oni rade.
Flanel tetrice iz Pepca su 18 kn 2 kom, tako su pakirane po dvije.
Ove kaliko su promašaj 😄 ali s obzirom da su jako prozračne poslužiti će za preko kolica ili nešto tako.
A ostale bijele tetrice imam iz lokalnog baby shopa, 10kn/kom. Sviđa mi se što su dosta velike, 80x80 pa će recimo za ležanje dosta dugo poslužiti.
Nama je isto patronazna preporucila kremu za guzu iz ljekarne, al je spomenula da se mora pripaziti da je dobro promijesana, jer ako ima grudice izaziva osip. A za ostalu kozmetiku cu pogledat ove marke koje ste nabrojale hvala vam 😙
Dobro jutro 🌞
Imate li i vi probleme sa sinusima i zacepljenim nosom? Meni je preko dana okej, ali nocu bas ne mogu disati... Glava mi je ko balon ujutro... 😒
Ne znam cime bi si pomogla, vecinu tih sprejeva trudnice ne smiju koristiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji