Eeee, ja nisam imala pojma. Sad znam i ja. Prezivi se, stas. Al da je grub, grub je. Ipak, svaka cast sestri. Pripremila me pa se bar nisam sokirala. Jako ljubazna. Mislim da je Diana. Zao mi je da nisam zapamtila, ali bila sam u kabini 3 i na vratima do pise njezino ime. Sad se samo mogu nadati da ce biti malo netko njezniji iduci put. Bas je neugodno i sad. Sta je, je.
Ja sutra idem u vinogradsku na prvi pregled, oticu ranije, nadam se da necu dugo cekat 😃
Ajde sretno 😀 Ti i ja smo tu negdje s terminom jel tak? Bas me zanima kak je u vinogradskoj. Ja sam mislila po stanovanju tam ic rodit, ali sam isla u merkur na tecaj pa su mi se svi jako dopali i sad idem prek cijelog grada tam. Ludaca… Stas 😀 Vode, vode, vode uzmi. Meni je slabo doslo. Prozori zatvoreni, a ne znas di je gore. Unutra ili vani. Ufff. Drago mi je da sam pri kraju jer ove sparine me ubiju.
Ja sam 13.7 😃 a cula sam sve nsjbolje za njih zato sam se i odlucila tamo, nadsm se blagom pregledu i da sto prije dodem na red 😁 a vooda to je uvijek samnom i prije trudnice 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Koju kozmetiku (marku) ste planirale koristiti za bebicu? Nama patronazna rekla da nabavimo baby ulje i sampon pa nisam pametna sto da uzmem da bude sto prirodnije i sa sto manje aditiva..
Koju kozmetiku (marku) ste planirale koristiti za bebicu? Nama patronazna rekla da nabavimo baby ulje i sampon pa nisam pametna sto da uzmem da bude sto prirodnije i sa sto manje aditiva..
Dobila sam na poklon niveini micelarnu kupku za dijete, pola litre, na kraju ću to ja trošiti, koliko toga ima.... . imam mustelin losion i čisto bademovo ulje, pa ću vidjeti. Ma sto manje to bolje. Kad se sjetim, mama mi je znala reći da me kupala u kamilici 😂😂😂, mazala maslinovim uljem 😂😂😂
Ja danas isla u nabavku za sebe za bolnicu i od silnog fantazira ja i razmisljanja uzela pavlovicevu mast 😂 nisam imala u planu nju al iskreno jedino za nju znam da se niko nikad nije zalio... Planirala sam melem baby nisam jos od njega odustala al ne znam sta bi... Svakako planiram kupit melem baby kremicu jos i njihovu kupku ili hipp oni su mi super ja si stomak mazem s onim njihovim baby uljem i odlicno mi je. A nevezano sad za kozmetiku danas u dm-u gledam kaliko pelene od lole jel ih ima netko ? Kakve su ? Planiram uzet jedan paket tetra pelena jos pa sad ne znam kakve bi i koje uzela malo su skuplje od ovih koje sam imala u planu nekih 40 kuna pa me zanima jel vrijede ?
Jeste da ima sirok izbor kozmetike za bebe i stvarno predivno mirise, ali ja sam odlucila, nakon dugoo proučavanja da to bude minimum preparata, pogotovo od pocetka.. Pokusacu s Hipp uljem od badema na samom početku, posle kad počnem s kupanjem bebice osim ulja, koristiću baby sindet sebamed (zbog guze najviše i pelenske regije), od nivee ću probati one ampulice fiziološke, takođe za pelensko područje probaću Pavlovićevu jer je masna dosta, u torbi za vani mislim imati onu jednu Hipp kremicu za pelensku regiju s vlažnim maramicama takođe Hipp (da probam), vlažne ću one Pampers sensitive, Babylove puder mislim imati ako budu vrućine pa se malo s vaticom utapka na pregibe da se beba ne znoji i da se ne stvara osip (ali to ako baš budu vrućine i bude nužno), deterdžent Violeta double care, a omekšivač neću u prvim mesecima, ali planiram isto taj, pelenice ću Babylove ili Violetu (isprobaćemo pa videti), ako bude potrebno za temenjaču biće izbor Uriage (nadam se da neće trebati), kad dođe zima planiram šampon, kupku i mleko za telo, kremicu za lice Hipp, posle preći na Babylove ili ako dođe kod nas na tržište Chicco pure.bio, pa isprobati, ali prvu godinicu verovatno će prevladati Hipp 😁😁
Ja danas isla u nabavku za sebe za bolnicu i od silnog fantazira ja i razmisljanja uzela pavlovicevu mast 😂 nisam imala u planu nju al iskreno jedino za nju znam da se niko nikad nije zalio… Planirala sam melem baby nisam jos od njega odustala al ne znam sta bi… Svakako planiram kupit melem baby kremicu jos i njihovu kupku ili hipp oni su mi super ja si stomak mazem s onim njihovim baby uljem i odlicno mi je. A nevezano sad za kozmetiku danas u dm-u gledam kaliko pelene od lole jel ih ima netko ? Kakve su ? Planiram uzet jedan paket tetra pelena jos pa sad ne znam kakve bi i koje uzela malo su skuplje od ovih koje sam imala u planu nekih 40 kuna pa me zanima jel vrijede ?
I ja planiram Pavlovićevu, ali sam čitala dosta i o Dr. Pasha kremici, hvale je i više nego Pavlovićevu, Melem baby mi se čini i kao Biobaza, više reklama i lepa ambalaža, ne znam, možda grešim 🤔
Ja sam uzela Nivea 2u1 kupku i šampon, ali neću to baš odma početi. Na početku samo malo bademovog ulja. Kremu sam isto Pavlovićevu uzela unatoč silnim bunama oko toga kako je puna "nafte" i sl. Jbg nisam čula da netko ima problema s njima i moja mama je nas 4 mazala s njom pa ono...
Kzeli Lola tetrice su super samo pazi da ne uzmeš kao ja prvi put u brzini taj paket i na kraju skužim doma da nisu tetra nego kaliko pelene a one su puuuno tanje. 🙄
A ako imaš Pepco blizu ima povoljnih flis tetrica, em su sa fora dezenima i u bojama em su tako divno mekane i nježne. Ja sam uzela i par tih.
E da, uz Pavlovićevu drugi izbor bi mi bio Sudocrem, isto je tako masna samo što je i dosta skuplja.
Sortiraj odgovore
Najstariji