Ma to ništa ništa je ok ako se i ništa ne događa s tim batrljkom, fino se sam osuši i otpadne i ne ostane ranica.
Meni nije ok ako se zaprlja ili zbog podizanja djeteta malo zakačiš pa se pojavi krvi, tad stvarno smatram da treba sanirati s nečim što dezinficira.
Da, da, neznam šta kažu po tom pitanju mazanja. Realno lako to mogu i pokakat i pipiškit i isto mi nije ok da se to o da dobro ne počisti s nečim. Ma na kraju je najbolje slušati svoju intuiciju, pravila se ionako mijenjaju od danas do sutra.
Drage curke, ja sam si sve popakirala u onaj mali kofer koji je hand luggage kod putovanja avionom. I sve je stalo. Nemojte pretrpavat. Nema smisla. Budite stetne da ostajemo samo par dana. To znaci da je sve u redu. A robu za vas i bebe nek vam muz donese i je zaboravite cipele/slape ili sta god. Moj je tata otisao u rodiliste po moju mamu bez njene odjece. Dosla kuci u kucnom ogrtacu i japankama 🤣🤣
E da, danas sam bila na merkuru u zg na pregledu. Je li jos neka rekla da ce ici danas? Ivonne ako se ne varam? Meni je ovo bio prvi pregled u bolnici, prekuhala sam, pregled je dosta grublji ali sestra vas na to upozori. Svi su bili ljubazni, nisam dugo cekala, ali sam dosla oko 11 tako da... Eto. Ako kome pomaze. I treba vam samo D1 uputnica. Za ostale preglede vam dr koji pregledava napise internu uputnicu koju ponesete na iduci pregled. No sikiriki
E da, danas sam bila na merkuru u zg na pregledu. Je li jos neka rekla da ce ici danas? Ivonne ako se ne varam? Meni je ovo bio prvi pregled u bolnici, prekuhala sam, pregled je dosta grublji ali sestra vas na to upozori. Svi su bili ljubazni, nisam dugo cekala, ali sam dosla oko 11 tako da… Eto. Ako kome pomaze. I treba vam samo D1 uputnica. Za ostale preglede vam dr koji pregledava napise internu uputnicu koju ponesete na iduci pregled. No sikiriki
Da, ja sam napisala da budem, preskočila sam idem sutra.
Jel znaš možda koji je dr bio danas?
Drage curke, ja sam si sve popakirala u onaj mali kofer koji je hand luggage kod putovanja avionom. I sve je stalo. Nemojte pretrpavat. Nema smisla. Budite stetne da ostajemo samo par dana. To znaci da je sve u redu. A robu za vas i bebe nek vam muz donese i je zaboravite cipele/slape ili sta god. Moj je tata otisao u rodiliste po moju mamu bez njene odjece. Dosla kuci u kucnom ogrtacu i japankama 🤣🤣
I ja sam potrpala sve u malu torbu, tak sam i prošli put i nije mi više od tog trebalo. Moramo vjerovati da je sve ok i da smo za max 3 dana doma
I ja sam potrpala sve u malu torbu, tak sam i prošli put i nije mi više od tog trebalo. Moramo vjerovati da je sve ok i da smo za max 3 dana doma
Ma tocno tako. Sto manje, to bolje. Pa nitko u 3 dana ne potrosi 100 kom ulozaka i ne znam cega. Nema potrebe. Sto manje, to bolje. Bit ce i vama lakse. Samo najosnovnije. Danas je bio dr. Leder, ali nisam sigurna da sam dobro shvatila sestru. Cini mi se da je on danas na zamjeni ili da je uskocio. Ne znam ima li nekakav raspored. Ponesi puno vode. Nemoguce je sparno i vruce. Ja sam litru popila valjda u 45min i nisam morala ni piskiti. A stalno nam se piski. Iznojila sam dusu
Ja sutra idem u vinogradsku na prvi pregled, oticu ranije, nadam se da necu dugo cekat 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja sutra idem u vinogradsku na prvi pregled, oticu ranije, nadam se da necu dugo cekat 😃
Ajde sretno 😀 Ti i ja smo tu negdje s terminom jel tak? Bas me zanima kak je u vinogradskoj. Ja sam mislila po stanovanju tam ic rodit, ali sam isla u merkur na tecaj pa su mi se svi jako dopali i sad idem prek cijelog grada tam. Ludaca... Stas 😀 Vode, vode, vode uzmi. Meni je slabo doslo. Prozori zatvoreni, a ne znas di je gore. Unutra ili vani. Ufff. Drago mi je da sam pri kraju jer ove sparine me ubiju.
Ma tocno tako. Sto manje, to bolje. Pa nitko u 3 dana ne potrosi 100 kom ulozaka i ne znam cega. Nema potrebe. Sto manje, to bolje. Bit ce i vama lakse. Samo najosnovnije. Danas je bio dr. Leder, ali nisam sigurna da sam dobro shvatila sestru. Cini mi se da je on danas na zamjeni ili da je uskocio. Ne znam ima li nekakav raspored. Ponesi puno vode. Nemoguce je sparno i vruce. Ja sam litru popila valjda u 45min i nisam morala ni piskiti. A stalno nam se piski. Iznojila sam dusu
Kako mi je drago što nisam otišla danas.
Zato te je sestra i upozorila na grub pregled i rekla da je on na zamjeni. Lik siluje na pregledu, užasno je grub i nakon njegovog pregleda sam dva dana krvarila. Isto me sestra upozorila da će biti grub pregled i skroz sam se čudila jer inače to ne govore i onda se taj lik pojavi.
Koliko znam on je inače četvrtkom i tad nema gužve na Merkuru😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji