Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    30. Svibanj 2019. 13:39

Je, je. Isto je. Ja sam zaposlena i svejedno se racuna tih 45 ili 28 dana u prvih 6mj doznake. Mislim da se to promijenilo s 1.1. ove godibe pa nekako svi napola plivamo u tim info. Meni je cak sestra kod ginekologa rekla da pitam kak ide nakon istjeka tih prvih 6mj po doznaci. Kad ona je zna... 

krino
    30. Svibanj 2019. 13:40

Htjedoh reci kad ona ne zna... Kako da ja znam 😀

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 13:41

kzeli

Jesu ti one bolje od dm-ovih babylove ?

Nekako su mi u istom rangu možda lidlove malo bolje a i cijenom su bolje 🤣

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 13:44

krino

Bok curke, citam vas od zime. Sad sam se odlucila registrirati. Meni je termin 15.6. Nadam se da cu sve prezivit. Sad me pod kraj hvata strah i panika od poroda. Inace sam do sada sve flegma odradila. Trudnoca super osim nenormalne boli u kicmi i stalnih upala zubnog mesa. Al ajd, ako je samo to, onda ok. Mislite li da ce ovaj forum ostat aktivan kad dodju bebe? Da dijelimo iskustva i s njima? Ili necemo bas znati tko nm glavu nosi, a ne da po forumima pisemo 😁
    Nego, ja sam si dala napraviti i novu osobnu sa cipom tak da ne moram u mup i okolo prijavljivati dijete. Ima li koja iskustva s time? Da ne kazem da mi birokracija oko porodiljnog nikako nije jasna. Sve sam ja odradila, ali datum se uzima onaj 45 dana prije kako je na doznakama i kad pocinje porodiljni. Pa samim time porodiljni mi za prvih 6mj i traje krace. Mijenja li se to s datumom bebinog rodjenja ili ostaje s prvim danom doznake? Itko?

Treba otvoriti novu temu ljetne bebe na bebama jer je ovo na topicu trudnice. I da nadam se da će biti aktivan 😊 
    Nisam najbolje shvatila pitanje ali prvih 6 mjeseci je od rođenja bebe ja mislim

Nikolina95
    30. Svibanj 2019. 13:49

Ivonne

krino

Bok curke, citam vas od zime. Sad sam se odlucila registrirati. Meni je termin 15.6. Nadam se da cu sve prezivit. Sad me pod kraj hvata strah i panika od poroda. Inace sam do sada sve flegma odradila. Trudnoca super osim nenormalne boli u kicmi i stalnih upala zubnog mesa. Al ajd, ako je samo to, onda ok. Mislite li da ce ovaj forum ostat aktivan kad dodju bebe? Da dijelimo iskustva i s njima? Ili necemo bas znati tko nm glavu nosi, a ne da po forumima pisemo 😁
    Nego, ja sam si dala napraviti i novu osobnu sa cipom tak da ne moram u mup i okolo prijavljivati dijete. Ima li koja iskustva s time? Da ne kazem da mi birokracija oko porodiljnog nikako nije jasna. Sve sam ja odradila, ali datum se uzima onaj 45 dana prije kako je na doznakama i kad pocinje porodiljni. Pa samim time porodiljni mi za prvih 6mj i traje krace. Mijenja li se to s datumom bebinog rodjenja ili ostaje s prvim danom doznake? Itko?

Treba otvoriti novu temu ljetne bebe na bebama jer je ovo na topicu trudnice. I da nadam se da će biti aktivan 😊
    Nisam najbolje shvatila pitanje ali prvih 6 mjeseci je od rođenja bebe ja mislim

Da da racuna se prvih 6 mj od rodenja, ali na papiru od doznaka je datum zavrsetka poridiljnog raniji od tih 6 mjeseci. Pa to zbunjuje

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 13:51

Ivancica46

Pozdrav nova sam ovdje pa.tako da nezz jel bas pitanje za ovdje ali oprostite . Uglavnom moje menstruacije isle su ovako 1.3 , 29.3 , 26.4 relativno tocno (28,29dana) ….e sad sam.ja ocekivala svoju mengu 24.5 medjutim nema je , nisam se plasila jer nisam imala odnose od zadnje menge ali djavo ne da mira , pa sam sinoc tj prije jutros 29.5 imala.odnose dva puta prvi put bez drugi put sa zastitom, drugi put mi je bio “kritican” iz razloga sto ne znam da li sam se odmakla kad je momak svrsio il sam “uspjela” zakaciti par kapi jer je kondom pukao odnosno bio je probusen na dva mjesta . Po vasem misljenju da li se trebam bojati jer su mi neplodni dani jer mi menga kasni pa je valjda logicni i druga stvar sto me momak tjesi s tim da kolicinski nije puno

Pitanje nije za ovdje ali ću ti odgovoriti, šanse da si trudna su užasno male, minimalne....
    Ne znam koliko godina imaš ali vjerojatno znaš da na svakoj zaštiti piše da ne štiti 100% od trudnoće, ni kondomi ni iskakanje van.  Isto tako neke žene imaju ranije ovulaciju a neke čak pred samu mengu i ako si baksuz i mala količina sperme je dovoljna.

Ali ako ćeš po nekom normalnom prirodnom procesu šanse da si trudna su nikakve.

kzeli
    30. Svibanj 2019. 13:51

Pa da moramo se druzit kad rodimo i dalje kom cu se jadat da me ne osuduje 😂 osim muzu on ne smije nikad 😂😁 

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 13:53

kzeli

Pa da moramo se druzit kad rodimo i dalje kom cu se jadat da me ne osuduje 😂 osim muzu on ne smije nikad 😂😁

Točno tako 😂😂😂 
    U babinjak tamo je sve lakše 😂😂
    Gdje ću drugdje saznati za popuste, gdje ste šta kupili i sl

Ivancica46
    30. Svibanj 2019. 14:04

Ivonne

Ivancica46

Pozdrav nova sam ovdje pa.tako da nezz jel bas pitanje za ovdje ali oprostite . Uglavnom moje menstruacije isle su ovako 1.3 , 29.3 , 26.4 relativno tocno (28,29dana) ….e sad sam.ja ocekivala svoju mengu 24.5 medjutim nema je , nisam se plasila jer nisam imala odnose od zadnje menge ali djavo ne da mira , pa sam sinoc tj prije jutros 29.5 imala.odnose dva puta prvi put bez drugi put sa zastitom, drugi put mi je bio “kritican” iz razloga sto ne znam da li sam se odmakla kad je momak svrsio il sam “uspjela” zakaciti par kapi jer je kondom pukao odnosno bio je probusen na dva mjesta . Po vasem misljenju da li se trebam bojati jer su mi neplodni dani jer mi menga kasni pa je valjda logicni i druga stvar sto me momak tjesi s tim da kolicinski nije puno

Pitanje nije za ovdje ali ću ti odgovoriti, šanse da si trudna su užasno male, minimalne….
    Ne znam koliko godina imaš ali vjerojatno znaš da na svakoj zaštiti piše da ne štiti 100% od trudnoće, ni kondomi ni iskakanje van. Isto tako neke žene imaju ranije ovulaciju a neke čak pred samu mengu i ako si baksuz i mala količina sperme je dovoljna.

Ali ako ćeš po nekom normalnom prirodnom procesu šanse da si trudna su nikakve.

hvala ovdje sam nova tako da ne znam uopce da li imaju ove moje teme , ja se izvinjavam ako nekog uznemiravam , inace su mi plodni dani odnosni ovulacija nekih 6 i 7 .5 zadnji put kad mi je menga bila 26.4 ,,,, hvala ti puno na tvom odgovoru ja se nadam da nisam toliki baksuz s obzirom jer je to bio drugi put ta kvaliteta itd , ugl zelim srecu svima koji se trudite postati mame 💖

srećica
    30. Svibanj 2019. 14:15

Ivancice oprosti ali ja ne razumijem kako te brine taj drugi kako tako zaštićeni odnos, a ne brine te onaj prvi nezaštićeni? 🤔  
    Da, šanse su dosta male, ali ako te toliko brine mogućnost trudnoće onda molim te poštedi se brige drugi put i koristi zaštitu odgovorno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.