Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    30. Svibanj 2019. 12:46

kzeli

Ivonne

srećica

Ja sam pelene uzela Lupilu Lidlove jer ih dosta prijateljica hvali da su puno bolje od pampersa, on je i na dodir nekako plastičan a ove su dosta mekše, ugodnije djeluju. A o cijeni da ne pričamo.
    Za rodilište sam uzela jedan onaj najmanji paket 2-5 kg tj br 1, a za dalje dvojku. Vidjet ćemo ako će trebati pa lako uzmemo još ovih najmanjih.

Tako sam i ja - za bolnicu uzela taj mali paket 1 i onda sam kupila 6 paketa 2 da imam za prvi mjesec

Ok onda cu tako uzet i ja taj mali paket za bolnicu. A ove pelene br 2 njih ce bit sljed tjedan i jumbo pakiranje? Ne kuzim se jos u te pelene i ta pakiranja pa mozda postavljam glupa pitanja 🙈🙉

E da jumbo pakiranje znači dva pakiranja u kutiji kartonskoj.  Super su te kutije za kasnije nešt pospremit a i kutije se lakše skladište. Ovo je super cijena pa treba iskoristiti

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 12:50

E da 6 paketa sam uzela to bi bilo 3 ova kartonska jumbo pakiranja

kzeli
    30. Svibanj 2019. 13:06

Jesu ti one bolje od dm-ovih babylove ?

krino
    30. Svibanj 2019. 13:11

Bok curke, citam vas od zime. Sad sam se odlucila registrirati. Meni je termin 15.6. Nadam se da cu sve prezivit. Sad me pod kraj hvata strah i panika od poroda. Inace sam do sada sve flegma odradila. Trudnoca super osim nenormalne boli u kicmi i stalnih upala zubnog mesa. Al ajd, ako je samo to, onda ok. Mislite li da ce ovaj forum ostat aktivan kad dodju bebe? Da dijelimo iskustva i s njima? Ili necemo bas znati tko nm glavu nosi, a ne da po forumima pisemo 😁
    Nego, ja sam si dala napraviti i novu osobnu sa cipom tak da ne moram u mup i okolo prijavljivati dijete. Ima li koja iskustva s time? Da ne kazem da mi birokracija oko porodiljnog nikako nije jasna. Sve sam ja odradila, ali datum se uzima onaj 45 dana prije kako je na doznakama i kad pocinje porodiljni. Pa samim time porodiljni mi za prvih 6mj i traje krace. Mijenja li se to s datumom bebinog rodjenja ili ostaje s prvim danom doznake? Itko? 

Nikolina95
    30. Svibanj 2019. 13:17

krino

Bok curke, citam vas od zime. Sad sam se odlucila registrirati. Meni je termin 15.6. Nadam se da cu sve prezivit. Sad me pod kraj hvata strah i panika od poroda. Inace sam do sada sve flegma odradila. Trudnoca super osim nenormalne boli u kicmi i stalnih upala zubnog mesa. Al ajd, ako je samo to, onda ok. Mislite li da ce ovaj forum ostat aktivan kad dodju bebe? Da dijelimo iskustva i s njima? Ili necemo bas znati tko nm glavu nosi, a ne da po forumima pisemo 😁
    Nego, ja sam si dala napraviti i novu osobnu sa cipom tak da ne moram u mup i okolo prijavljivati dijete. Ima li koja iskustva s time? Da ne kazem da mi birokracija oko porodiljnog nikako nije jasna. Sve sam ja odradila, ali datum se uzima onaj 45 dana prije kako je na doznakama i kad pocinje porodiljni. Pa samim time porodiljni mi za prvih 6mj i traje krace. Mijenja li se to s datumom bebinog rodjenja ili ostaje s prvim danom doznake? Itko?

Dobro dosla 😃 ja sam juce otvorila porodiljni i zena mi je rekla da dodem kada djete napuni 5 mjeseci ponovo s ocem djeteta, pa sam ju pitala nije li to za prvih 6mj. porodiljni ona kaze jee ali kao papiri dok se srede to traje pa svima kaze da dodu sa 5 mjeseci. Neznam jesam li pomogla ali eto 😃

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    30. Svibanj 2019. 13:27

Svaka info je dobra info  😁 Tak je i meni rekla, ali nista dalje od toga i dva papira koja mi je odmah dala. Ah, valjda bude ok. Samo sto ako rodim na termin, a dodjem s 5mj djetetove starosti, necu biti ni na porodiljnom ni nigdje neko vrijeme. Jer mi doznake isticu. A boze moooj, ne znam zasto se ja sekiram kad tete u hzzo ne. Ako budem pametnija u 10.mj., javim vam 😂

krino
    30. Svibanj 2019. 13:28

I svakako hvala 

srećica
    30. Svibanj 2019. 13:32

Meni je na toj doznaci za prvih 6 mj pisalo kad počinje i kad završava i nebude mi do 6 mj bebe nego ću ranije morati po drugu. Ispada po tome da se i ovih 45 dana obaveznog bolovanja računa u tih 6 mj 😐 e sad, ja sam ostala bez posla kad sam otvorila komplikacije pa neznam dali je isto i kao kad je osoba zaposlena. 

Ivancica46
    30. Svibanj 2019. 13:36

Pozdrav nova sam ovdje pa.tako da nezz jel bas pitanje za ovdje ali oprostite . Uglavnom moje menstruacije isle su ovako 1.3 , 29.3 , 26.4 relativno tocno (28,29dana) ….e sad sam.ja ocekivala svoju mengu 24.5 medjutim nema je , nisam se plasila jer nisam imala odnose od zadnje menge ali djavo ne da mira , pa sam sinoc tj prije jutros 29.5 imala.odnose dva puta prvi put bez drugi put sa zastitom, drugi put mi je bio “kritican” iz razloga sto ne znam da li sam se odmakla kad je momak svrsio il sam “uspjela” zakaciti par kapi jer je kondom pukao odnosno bio je probusen na dva mjesta . Po vasem misljenju da li se trebam bojati jer su mi neplodni dani jer mi menga kasni pa je valjda logicni i druga stvar sto me momak tjesi s tim da kolicinski nije puno

Nikolina95
    30. Svibanj 2019. 13:36

Meni isto ranije zavrsava, vjerojatmo se racuna i ovih 45 dana, ali nebrine me to, nisam ni citala te datume haha kad istekne cu otici vidit sta kazu. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.