Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    30. Svibanj 2019. 11:31

I da krenulo je u h&m neko snizenje nista puno ali ima kojesta , bar kod nas u Osijeku pa ako imate h&m u blizini skicnite 

kapice 2 komada sa 40 na 15 kuna

i slinceki sa 60 na 20 kuna 3 komada budu naravno i za curice ima i puno je veci izbor 

nena1986
    30. Svibanj 2019. 11:35

kzeli

A si bas mislim idem vam pisat da je stigao jovi katalog bas se radujem cetvrtku ujutro najvise zbog lidla a i danas nam je 32 tjedan 😁 kontam uzet morskog pesa i mozda bodi premda o bodijima nisam razmisljala al sad kad spominjete ne bi bilo lose to mozda velicinu 74 ili 80 ? E a pelene nisam ni vidjela a bas danas u lidlu bila pa skicam da jer ne znam kak bi velicinu uzela ne bi ono bas za novorodencad nego ono od 3 do 6 ili kak to vec ide ne znam sad a i mislila sam uzet 3 manja paketa babylove , lidl i mozda pampers ili violeta pa da isprobamo koje ce nam bit najbolje

Za prvih mjesec dana imam pampers, onaj od 2-5 kg, a onda smo uzeli babylove od 3-6... kažu moje cure da se pampers baš pokvario, da im je bio najgori, tanke, lako promoče itd... pa me baš zanima kakve će nam biti...

kzeli
    30. Svibanj 2019. 11:48

Da i ja sam za njih cula samo lose stvari mislim da ih necu ni kupit nego ono sto dobijemo u dm-u iskoristit za probu i to je to. 

srećica
    30. Svibanj 2019. 11:58

Ja sam pelene uzela Lupilu Lidlove jer ih dosta prijateljica hvali da su puno bolje od pampersa, on je i na dodir nekako plastičan a ove su dosta mekše, ugodnije djeluju. A o cijeni da ne pričamo.
    Za rodilište sam uzela jedan onaj najmanji paket 2-5 kg tj br 1, a za dalje dvojku. Vidjet ćemo ako će trebati pa lako uzmemo još ovih najmanjih.

srećica
    30. Svibanj 2019. 12:00

Joj te hm robice imam nešto malo a tako su mi divni materijali, baš su nekako posebno mekani.

nena1986
    30. Svibanj 2019. 12:07

I meni se sviđa njihov pamuk, a lidlov bio još više... 😉

kzeli
    30. Svibanj 2019. 12:12

E bas sam gledala danas te lidlove kao od 2-5 i od 3-6 i nemam pojma koje bi uzela i ja sam mislila njih ili babylove za bolnicu da mi muz donese jer valjda tamo dobijemo violeta za prvu ruku pa onda cu da mi muz sutradan donese nase pelene. Joj lidlov pamuk ja tako patim sto nemaju cesce za nas i bebace ovw godine bas slabo inace sve godine do sad ludilo sta je svasta znalo bit... I da kupila neku bezveze spavacicu za 40 kuna danas na piji mislim si da mi ona bude za rodit pa ako se i ne bude dala oprat nacim ju i gotovo

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 12:29

mmamma

Ivonne

Ja ću te bez rukava ali vece brojeve za zimu uzet, slinceke i ove tajice.
    Pelene su isto u jumbo pakiranju super dvojka ispada 78 lipa komad

I ja razmisljam da uzmem za zimu par komada… Koje brojeve ces uzimati onda?

74 ja mislim 
    Njihovi brojevi su između 62-68 će biti ljeto i onda sljedece brojeve nakon tog

• Ivonne
    30. Svibanj 2019. 12:33

srećica

Ja sam pelene uzela Lupilu Lidlove jer ih dosta prijateljica hvali da su puno bolje od pampersa, on je i na dodir nekako plastičan a ove su dosta mekše, ugodnije djeluju. A o cijeni da ne pričamo.
    Za rodilište sam uzela jedan onaj najmanji paket 2-5 kg tj br 1, a za dalje dvojku. Vidjet ćemo ako će trebati pa lako uzmemo još ovih najmanjih.

Tako sam i ja - za bolnicu uzela taj mali paket 1 i onda sam kupila 6 paketa 2 da imam za prvi mjesec 

kzeli
    30. Svibanj 2019. 12:42

Ivonne

srećica

Tako sam i ja - za bolnicu uzela taj mali paket 1 i onda sam kupila 6 paketa 2 da imam za prvi mjesec

Ok onda cu tako uzet i ja taj mali paket za bolnicu. A ove pelene br 2 njih ce bit sljed tjedan i jumbo pakiranje? Ne kuzim se jos u te pelene i ta pakiranja pa mozda postavljam glupa pitanja 🙈🙉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.