Kzeli ogrtača isto ima kod kineza, blaženi Kinezi 😂 Ja sam tamo našla i spavaćice za dojenje i to baš slatke, da nisu onako babpske ili skupe kao na pojedinim stranicama.
Joj pa morat cu otic i vidjet da joj srce bude na mjestu vec ce me izludit 😂
Jutro mame... Stigo nam je novi lidlov katalog i od slj cet imaju nesto robice za bebe... 2 bodija bez rukava 30kn, to je super cijena... Netko je pisao da je to super za zimu jer ide ispod onih benkica... I fora su mi ove marame sto su kao slinceki oko vrata... Rucnike imam, iako su ovi bas zgodni...
Vise manje imam sve tako da bolje da izbjegavam shopping i ne gomilam stvari pretjerano 😂
Jutro mame… Stigo nam je novi lidlov katalog i od slj cet imaju nesto robice za bebe… 2 bodija bez rukava 30kn, to je super cijena… Netko je pisao da je to super za zimu jer ide ispod onih benkica… I fora su mi ove marame sto su kao slinceki oko vrata… Rucnike imam, iako su ovi bas zgodni…
Vise manje imam sve tako da bolje da izbjegavam shopping i ne gomilam stvari pretjerano 😂
Da ja sam te bez rukava koristila kao potkosulje ispod majica za zimu i to je dobra cijena. U pepcu te bez rukava nisam ni vidjela.
Odo vidit katalog
Jutro mame… Stigo nam je novi lidlov katalog i od slj cet imaju nesto robice za bebe… 2 bodija bez rukava 30kn, to je super cijena… Netko je pisao da je to super za zimu jer ide ispod onih benkica… I fora su mi ove marame sto su kao slinceki oko vrata… Rucnike imam, iako su ovi bas zgodni…
Jutro ☕
Evo i ja bacila oko, sviđa mi se ovaj ručnik za bebe pa ću otići po njega 🙂
Kako ste danas, kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje je tmurno 🌫️
E super, još mi samo oni fale. Čine mi se praktični i ljeti da drže pelenu i poslije kad je hladnije kao potkošuljica recimo, čisto da bebi bude toplije.
Ja ću te bez rukava ali vece brojeve za zimu uzet, slinceke i ove tajice.
Pelene su isto u jumbo pakiranju super dvojka ispada 78 lipa komad
Jutro ☕
Evo i ja bacila oko, sviđa mi se ovaj ručnik za bebe pa ću otići po njega 🙂
Kako ste danas, kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje je tmurno 🌫️
E vani tmurno, tak se dobro osjećam da sam legla na kutku pokrila se dekicom i razmišljam koju seriju ću pogledati🤣🤣
Ja ću te bez rukava ali vece brojeve za zimu uzet, slinceke i ove tajice.
Pelene su isto u jumbo pakiranju super dvojka ispada 78 lipa komad
I ja razmisljam da uzmem za zimu par komada... Koje brojeve ces uzimati onda?
A si bas mislim idem vam pisat da je stigao jovi katalog bas se radujem cetvrtku ujutro najvise zbog lidla a i danas nam je 32 tjedan 😁 kontam uzet morskog pesa i mozda bodi premda o bodijima nisam razmisljala al sad kad spominjete ne bi bilo lose to mozda velicinu 74 ili 80 ? E a pelene nisam ni vidjela a bas danas u lidlu bila pa skicam da jer ne znam kak bi velicinu uzela ne bi ono bas za novorodencad nego ono od 3 do 6 ili kak to vec ide ne znam sad a i mislila sam uzet 3 manja paketa babylove , lidl i mozda pampers ili violeta pa da isprobamo koje ce nam bit najbolje
Sortiraj odgovore
Najstariji