Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2019. 14:18

mmamma

shell

Tina, sretno, želim ti da prođe što brže i što bezbolnije!
    Cure koje planirate krstiti dijete, jeste li izabrale kumove i obavijestili ih već? 🙂

Nismo jos odabrali kumove… Ja sam zeljela krstenje cim prije, dok je beba jos mala, ali nekako mi se cini da ce na kraju biti druge godine… Kad vi planirate?

Mi ćemo vjerovatno kroz dva mjeseca nakon rođenja, dok je još mala, i dok nije previše zahladilo. Čini mi se da će tad biti lakše, nadam se da će prespavati cijelo krštenje 🙈😁

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 14:21

shell

Tina, sretno, želim ti da prođe što brže i što bezbolnije!
    Cure koje planirate krstiti dijete, jeste li izabrale kumove i obavijestili ih već? 🙂

Za malog smo brzo odabrali kumova i oni su znali prije rođenja. Imao je samo 2 mjeseca kad smo ga krstili, krstila bi ga i ranije da sam se bolje osjećala. Na krštenju smo bili mi i kumovi i otišli poslije na ručak. Sve je tako ispalo jer su nas naši natezali da ga krstimo u Slavoniji pa svi su vam tamo la la a realno dijete ce sve sakramente obavljati u zg i svi su bili tak sebični i gledali su kako je njima lakše a ja bi trebala malu bebu natezati dolje i svoj komfor remetit zbog njihove sebičnosti. Uglavnom presjekli smo i napravili ovako.
    Za malu znam koga bi ali nismo još pitali, frendica je trudna i čekam da obje rodimo. Isto ćemo napraviti po uzoru na starijeg

kzeli
    29. Svibanj 2019. 14:34

A nemam pojma razmisljam da odem... Kad mi se nije dalo ic do lidla kad au bili u lidlu a sad ih naravno vise nem 😒 premda ozbiljno razmisljam o onim podstavljenim iz h&m-a mozda mi je to cudno jer sam navikla podstavljene nosit... Ne znam kaze mi legica da ima taj i da joj je super a ja uvijek moram bit posebna 😒 
    Kontamo ga krstit u 10 mj pocetkom , pdmah je i moj rodos i ima onaj neradni dan pa si moze muz spojit vikend , a kum je nas kum tj muzev kum sa vjencanja i muz je bio njegovom malom na krstenju . Da je curica bila bi moja kuma kuma premda si mislim ako i drugo jednog dana bude momak da bude moja kuma kuma ☺

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 14:55

kzeli

A nemam pojma razmisljam da odem… Kad mi se nije dalo ic do lidla kad au bili u lidlu a sad ih naravno vise nem 😒 premda ozbiljno razmisljam o onim podstavljenim iz h&m-a mozda mi je to cudno jer sam navikla podstavljene nosit… Ne znam kaze mi legica da ima taj i da joj je super a ja uvijek moram bit posebna 😒
    Kontamo ga krstit u 10 mj pocetkom , pdmah je i moj rodos i ima onaj neradni dan pa si moze muz spojit vikend , a kum je nas kum tj muzev kum sa vjencanja i muz je bio njegovom malom na krstenju . Da je curica bila bi moja kuma kuma premda si mislim ako i drugo jednog dana bude momak da bude moja kuma kuma ☺

Sin je imao kumu, ja tu ne vidim problem jel u spolu bitno mi je samo da će biti uz moje dijete a ne u nekom trenutku nestat iz naših života

29. Svibanj 2019. 15:31

I meni je skroz ok da je kum/kuma drugog spola nego beba. Mi smo za našu curicu izabrali moju vjenčanu kumu, ali ako bi i drugo bilo žensko, i ako bi muž tako htio, izabrat će za kuma nekog svog prijatelja.

srećica
    29. Svibanj 2019. 16:14

Probavala sam u HM-u te podstavljene za dojenje međutim baš tad nije bilo mog broja, a nije mi blizu ZG da bi išla svako malo. Na kraju uzela isto taj jedan obični bijeli u Mulleru i takav ali dosta ugodniji kod kineza i to za 25 kn 🙈 ako ću trebati još koji definitivno idem kod kineza opet.

srećica
    29. Svibanj 2019. 16:15

A što se krštenja tiče, nismo još odlučili tko će kumovati ali zbog kompliciranih obitelji će to definitivno biti kao kod Ivonne, crkva i s kumovima na ručak i ćao bok.

kzeli
    29. Svibanj 2019. 16:31

Mi planiramo festicu 40-50 ljudi ☺😁 ma nije ni meni to bitno kum ili kuma nego bi mi bilo zao da moja kuma ne bude isto bar jednom kuma a realno bit ce kuma malisi isto kao i nas kum i kuma ( kumova zena ) samo eto ce on zvanicno drzat na krstenju i krizmi .mogla bi i ja do kineza i pije(trznica po osjecki 😁 ) mozda vidit sta ima bas mi mama javlja ona i dalje trazi ogrtac meni ljetni za bolnicu a reko ajd trazi kad te to veseli 😂

nena1986
    29. Svibanj 2019. 17:11

Čitam vas, pratim i tako to, o krštenju nismo razmišljali, vjerovatno nakon vrućina, na jesen... termin mi se bliži (kroz desetak dana) kuća bila čista, prije koji dan, već je daleko od toga 😢, a meni se sve više odmara, noge mi otiču i panika me da ću otići kad bude super zmazano 🙊😂. Ni vrijeme nam ne ide na ruku, računala sam da će već biti itekako toplo.... pa tako i imam sve spremno za toplije vrijeme. Bit će da će muž morati i počistiti dok nas ne bude 😵. I biti standby za shoppinge po potrebi 😬🙄

• Ivonne
    29. Svibanj 2019. 17:32

nena1986

Čitam vas, pratim i tako to, o krštenju nismo razmišljali, vjerovatno nakon vrućina, na jesen… termin mi se bliži (kroz desetak dana) kuća bila čista, prije koji dan, već je daleko od toga 😢, a meni se sve više odmara, noge mi otiču i panika me da ću otići kad bude super zmazano 🙊😂. Ni vrijeme nam ne ide na ruku, računala sam da će već biti itekako toplo…. pa tako i imam sve spremno za toplije vrijeme. Bit će da će muž morati i počistiti dok nas ne bude 😵. I biti standby za shoppinge po potrebi 😬🙄

Stiže proljepšanje za vikend i ne brini sve će biti ok.
    Sve se stigne🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.