Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    18. Svibanj 2019. 13:08

Meni je termin 13.7. I nisam jos maltene nista pripremila,imam pelene i vlazne, imala sam poklon bon pa da iskoristim pa sam to kupila. Imam i robicu, plahte, ali nemam kinderbet hahah
    Moramo krecit stan ali nikako da sunce izade.. 
    Vec me brine hocu li sve stic napravit 🤔🤔

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Danci22
    18. Svibanj 2019. 13:10

Nikolina95

Meni je termin 13.7. I nisam jos maltene nista pripremila,imam pelene i vlazne, imala sam poklon bon pa da iskoristim pa sam to kupila. Imam i robicu, plahte, ali nemam kinderbet hahah
    Moramo krecit stan ali nikako da sunce izade..
    Vec me brine hocu li sve stic napravit 🤔🤔

Uh meni je 7.7 al sve sam napravila imam samo spakirat torbu za rodilište 🙈

Danci23

Nikolina95
    18. Svibanj 2019. 13:15

Joj ja sam torbu htjela spremiti jos davno, ja sam inace stalno u strahu da cu zavrsiti u bolnici na lezanju a nista nemam, inace s trudnocom je sve uredu ali ja moram paničarite pogotovo sad pred 'kraj' 
    Svaki dan govorim da cu otici u dm i ljekarne kupiti to sta tamo moram kupiti ali nikako hahah
    Nas je vrijeme zeznilo jer smo planirali krecit stan ali je kisa pala i morali odgoditi, nakraju cu sve u jednom danu kupiti hehe

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Danci22
    18. Svibanj 2019. 13:19

Nikolina95

Joj ja sam torbu htjela spremiti jos davno, ja sam inace stalno u strahu da cu zavrsiti u bolnici na lezanju a nista nemam, inace s trudnocom je sve uredu ali ja moram paničarite pogotovo sad pred 'kraj'
    Svaki dan govorim da cu otici u dm i ljekarne kupiti to sta tamo moram kupiti ali nikako hahah
    Nas je vrijeme zeznilo jer smo planirali krecit stan ali je kisa pala i morali odgoditi, nakraju cu sve u jednom danu kupiti hehe

Joj treba ti cijeli dan za sve pokupovat 🙈 jel te strah poroda? Ja imam neki strah neznam zašto možda zato sto je prvo 
    I

Danci23

Nikolina95
    18. Svibanj 2019. 13:23

Pa iskreno nije, i meni je prvi put, ali nekako sam si utuvila u glavu da ce boljeti i da to tako mora biti ali tamo kad dođe taj dan mislim da cu umrti od straha heheheh ali sada sam skroz opuštena i jedva cekam da dode to malo stvorenje 😀😀
    Samo opusteno, sve ce biti uredu 😀 nzm jesi li iz zagreba di planiras rodit? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Danci22
    18. Svibanj 2019. 13:36

Nikolina95

Pa iskreno nije, i meni je prvi put, ali nekako sam si utuvila u glavu da ce boljeti i da to tako mora biti ali tamo kad dođe taj dan mislim da cu umrti od straha heheheh ali sada sam skroz opuštena i jedva cekam da dode to malo stvorenje 😀😀

I ja jedva čekam da dođe ☺️Al isto ću umrt od strah al šta ćemo mora izaći hahah.. ja sam iz N. Gradiške ☺️

Danci23

Nikolina95
    18. Svibanj 2019. 13:42

Danci22

Nikolina95

I ja jedva čekam da dođe ☺️Al isto ću umrt od strah al šta ćemo mora izaći hahah.. ja sam iz N. Gradiške ☺️

Upravo tako, mora van 😀😀 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    18. Svibanj 2019. 13:44

Imali koja buduca mama da ce roditi u Vinogradskoj?
    Jel se mora nositi za bebu pelene i kremice za guzu i ostalo ? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    18. Svibanj 2019. 13:45

Gle zadnjih mjesec dana me sve boli od leđa do zdjelice i stidne kosti. Osjetim da se gegam dok hodam ali ne mogu drugačije. Tako da simptome pred porod ako ćemo po školski već imam, dok ne krenu kontrakcije (A to nema šanse da ne skužite) ništa nije krenulo i neću si ništa umišljati.
    Imala sam težak prvi porod i trebalo mi je dugo da se oporavim i dugo da krenem na drugo, sredila sam si glavu - nije me strah poroda, "porazgovarala sam sama sa sobom" da je to nešto što se mora odraditi kao i drugih xy stvari u životu i tako mi je puno lakše nosit se s tim. Kad porod prođe živit ću dan po dan i ne stresirat se puno ko prvi put 🤣🤣
    To je neki plan pa sad budemo vidjeli.

Termin mi je 30.06. I kupila sam dio higijenskih potrepština, pelene, ono što mi treba iz ljekarne, robu za izaći. Trebala bi pregledati robu od starijeg (kupovala sam neutralne stvari) i to prirediti za malu i oprat kolica, viper i as, te prirediti torbu za bolnicu 🤣🤣 imam posla a kako je bilo ružno vrijeme još nisam krenula.

• Ivonne
    18. Svibanj 2019. 13:49

Nikolina95

Imali koja buduca mama da ce roditi u Vinogradskoj?
    Jel se mora nositi za bebu pelene i kremice za guzu i ostalo ?

Kad sam rađala prvo Vinogradska je imala dovoljnu zalihu pelena (imali su neki deal s violetom) i mame nisu nosile. E sad je to postala popularna bolnica pa ne znam jel im šteka šta.
    Nama na Merkuru su uzimali po 3 pelene dnevno, imali su oni svoje ali im nije bilo dovoljno. 
    Gle ponesi mali paket, možda će trebati donaciju, a možda ćeš se super osjećati nakon poroda da ćeš htjeti presvući sama bebu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.