Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2019. 13:46

Ma more biti da je nesta zastekalo

katiesu
    17. Svibanj 2019. 13:51

ja sam valjda jedina koja nisam nešto pretjerano zadovoljna s lidlovom robicom. nešto sam dobila pa se to tako razvlačilo i sve ispadalo s moje curice, strahota. a super mi je c&a njihova je robića bas kvalitetna. pepco je jeftin pa takva i kvaliteta također. sto se tiče pelena ja sam sad pred kraj koristila mullerove i stvarno su super, tako da sam i sad za malca kupila njihovu jedinicu samo za bolnicu. nadam se da neće bit male jer dokt kaže po uzv je 4200 g🙈

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 14:12

katiesu

ja sam valjda jedina koja nisam nešto pretjerano zadovoljna s lidlovom robicom. nešto sam dobila pa se to tako razvlačilo i sve ispadalo s moje curice, strahota. a super mi je c&a njihova je robića bas kvalitetna. pepco je jeftin pa takva i kvaliteta također. sto se tiče pelena ja sam sad pred kraj koristila mullerove i stvarno su super, tako da sam i sad za malca kupila njihovu jedinicu samo za bolnicu. nadam se da neće bit male jer dokt kaže po uzv je 4200 g🙈

Je, imaš pravo nije sva lidlova roba dobra, ja sam se isto opekla s jednom kolekcijom njihovom - majice se skratile a raširile i to dosta. 
    Najbolje su im one kolekcije s bio pamukom.
    Ca ima super kvalitetu ali je skuplji ali isto tako stalno imaju neke popuste i onda na web shopu da se svašta uloviti ako čekaš.

kika28
    17. Svibanj 2019. 14:44

Bok kraljice, nama je termin 04.08. kao, sad kad će moj dečkić vidjet ćemo :) planiram u Petrovu, svatko ima neko svoje mišljenje i iskustvo za i protiv, ali eto ja odlučila, ionako sve ovisi o timu kojem ću dospjeti i o svemu ostalome, samo da sve prođe u najboljem redu. Kako se psihofizički pripremate na to? Ja se taman lijepo navikla da sam okruglasta i da me udara svaki dan, prikupljam i pripremam polako stvari, gledam što će mi još trebati, uskoro bi mogla i tečaj riješiti, sve mi se čini kako će to jako brzo proći, još ova dva i pol mjeseca, a kao da sam još jučer vidjela slabu drugu crticu na testu. Hoće biti tata bebe/muž s vama na porodu ili same? Bome je i njima to veliki šok sada, a tek kako će biti kasnije, hihi :)

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 15:01

kika28

Bok kraljice, nama je termin 04.08. kao, sad kad će moj dečkić vidjet ćemo :) planiram u Petrovu, svatko ima neko svoje mišljenje i iskustvo za i protiv, ali eto ja odlučila, ionako sve ovisi o timu kojem ću dospjeti i o svemu ostalome, samo da sve prođe u najboljem redu. Kako se psihofizički pripremate na to? Ja se taman lijepo navikla da sam okruglasta i da me udara svaki dan, prikupljam i pripremam polako stvari, gledam što će mi još trebati, uskoro bi mogla i tečaj riješiti, sve mi se čini kako će to jako brzo proći, još ova dva i pol mjeseca, a kao da sam još jučer vidjela slabu drugu crticu na testu. Hoće biti tata bebe/muž s vama na porodu ili same? Bome je i njima to veliki šok sada, a tek kako će biti kasnije, hihi :)

Za porod spremna 😂😂
    A kasnije ovisi kako porod prođe pa sam po dan 😊
    Nakon poroda mi nije falio trbuh niti ti pokreti, postala sam fokusirana na bebu i to dojenje tak da nisam puno razmišljala o tome.
    Tata je bio na prvom porodu a i sad će biti - ne mogu reći da je nešt pomogao jer je prvi porod bio brz ali ono što me kasnije fasciniralo koliko je puta svima ponovio da su žene čudo šta mogu izdržati.

kika28
    17. Svibanj 2019. 15:06

Mene znaju pitati da li se bojim poroda, ja reko ne. Ne bojim se zato što pretpostavljam da boli i da može biti strašno, ali nekako sam si utuvila u glavu da se sve to mora odraditi, stvorene smo za to da dijete donesemo na svijet i da će sve to proći kad tad, da moramo slušati babice, paziti na disanje i biti pribrane. E taj dio će vjerojatno biti malo teži, ali da znam da će boljeti, znam. Odvalit ću to kao i sve ostale žene. Ako bi se sada počela bojati što će me čekati za koji mjesec pa kud bi došla   samo neka dođe taj mali smotuljak sreće pa da se mi počnemo upoznavati i na ovaj način, a ne samo preko mjehura i rebara  

nena1986
    17. Svibanj 2019. 15:25

Prvi put je muž bio samnom, biti će i sada... Veliki je paničar po prirodi i zazire od bolnica (do te mjere da ne jede i ne pije u bolničkom krugu 😂😂) a oženio medicinsku sestru... 😂😂😂 . Ali eto, iznenadio me taj prvi put, bio je jako hrabar, i pri ruci za sve što je trebalo.Na kraju je bio carski, pa možda sada to izbjegnemo pa imamo puni doživljaj! Znam koliko boli, znam da mora tako biti i kad znaš da je sve pod kontrolom i beba zdrava, brzo se to zaboravi 😉

CiniMINIS
    17. Svibanj 2019. 15:25

kika28 meni je termin tri dana nakon tebe i cekam curicu. iako mi je prvo dijete ne brinem se oko poroda, kako su se sve zene porodile tako cu i ja i psihicki sam spremna na sve, jer se stvarno nikad nezna u kojem smjeru moze krenuti. a i cijela trudnoca mi je tako nekako protekla u stilu "bit ce vec nekako, no sikiriki" .ja sam se odlucila za merkur i tecaj mi pocinje u ponedjeljak. sto se fizicke pripreme tice, trenutno mogu samo kegelove vjezbe  jer moram sto vise mirovati. al nadam se da ce se moje stanje popraviti do slijedeceg pregleda pa da lagano mogu malo vise setat i vjezbat. 

nena1986
    17. Svibanj 2019. 15:28

Tražim tu po forumu temu doniranja matičnih stanica iz pupkovine za zakladu Ane Rukavine? Ne znam da li je koja od vas razmišljala o tome, ili već koji put donirala? Da li se išta plaća, da li se treba ranije najaviti, kupiti kakav materijal ili sl... 

• Ivonne
    17. Svibanj 2019. 15:34

nena1986

Prvi put je muž bio samnom, biti će i sada… Veliki je paničar po prirodi i zazire od bolnica (do te mjere da ne jede i ne pije u bolničkom krugu 😂😂) a oženio medicinsku sestru… 😂😂😂 . Ali eto, iznenadio me taj prvi put, bio je jako hrabar, i pri ruci za sve što je trebalo.Na kraju je bio carski, pa možda sada to izbjegnemo pa imamo puni doživljaj! Znam koliko boli, znam da mora tako biti i kad znaš da je sve pod kontrolom i beba zdrava, brzo se to zaboravi 😉

Bravo za muža 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.